Aldatildigimi ögrendim😓

Boşa gitsin pisliği ya. Çoçuğum var boşanamam diyeneride anlamıyorum zaten asıl o cocugun böyle adamın yanında büyümesi sıkıntı olur
Kesinlikle katılıyorum. İleride olan o zavallı çocuğa olur. Bir kere yapan yine yapar o çocuk bir de babasının annesine böyle şiddet uyguladığını görsün psikoloji falan kalmaz yazık, günah ya. Diyelim affetti, asla affettiniz diye bir daha aldatmayacak, beni çok seviyor diye düşünmeyin. Hele tokat olayı bambaşka. Utanmadan bir de şiddet uygulamış size. Hem suçlu hem güçlü. Şerefsiz. Ben şiddet olunca ayrılma taraftarıyım bu böyle devam eder çünkü.

kizlar selam.evliyim ve yakin zamanda cocugum oldu.Beni seven ve aşkla gecen bir evliligimiz vardi daha dogrusu ben öyle sanıyormuşum...
esimin baska kadinla yazismasini gordum hamilelik oncesinde ,hamilelkte,cocuk dogduktan sonra ve losusayken dahi devam eden bir yazisma..
kadin cplak foto atyor ve yazsyolar sabahlara kadar ..gordüm mesajlari şok oldum yatmadim sadece yazstim dedi 1 sene olmus baslayali iliskisi ic birbirlerini gormemisler ayri sehirdeler zaten..kavga kiyamet koptu evde bana bi tokat atti o esnada ne yapmam lazim gercekten gitmkle gitmemek arasinda kararsizim son bir sans versem mi aceba?konduramadim cok seviyordum ve buz gbi oldum anidenn cok uzgunumm cokk lutfen yardm edin desteklerinizi bekliyorum😔😔
affederseniz yaşayabileceklerinizi az çok söyleyim. bu yaptığını unutamayacaksınız sürekli her zaman aklınıza gelecek bu da ilişkinize yansıyacak sonra karşınızdaki kişi sizi suçlayacak bu konuda haklıyken haksız olacaksınız aldatılmak sizin suçunuz olacak karsı tarafa gore sonra o tokat ilerleyen zamanlarda daha fazla hirpalama olarak geri dönüş yapacak.sonra sürekli telefonu karistiracaksiniz aslında yapmiyo sanacaksiniz ama sizden habersiz Bi dolu halt yemeye devam edecek belki Bi oyunda bile karşınıza çıkacak bu durum ve neden zamanında bisey yapmadım diye kendi psikolojiniz de bozulacak. ayrılırsanjz da siz veya karşı taraf evden gittiğiniz dakka direk başka kadınlarla konuşmaya başlayacak siz umrunda bile olmayacaksınız belki çocuğunuz da dahil. buna. boşanma aşamasına geleceksiniz avukatlar vs işin içine girecek işler cirkinlesecek bu durumda siz o güzel sandım dediğiniz evlilik aklınızdan çıkmayacak falan falan falan değer mi böyle Bi adam için ben değmediğini düşündüğüm için ayrıldım ve benim de kızım var yaşadığınız şeyi çok iyi anlıyorum. sizden farklı olarak aldatma olayinda Bi kadın değil bi çok kadınla konuşmuştu benim eş kişisi. öyle sonu gelir belki biter falan diye düşünmeyin affedilen hiç Bi şeyin sonu gelmiyo muhakkak tekrarını yasatiyolar hele ki aldatma ve şiddet.. karar sizin iyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Aldatılmış, üzerine bu sebepten şiddet görmüşsünüz.
Ve hala şans vermekten söz ediyorsanız bence bu meseleyi unutun. Daha fazla yüz göz olmayın,sindirmeye çalışın.
Boşanmayacaksınız madem en mantıklı çözüm bu.

Ha şu var ki , bundan sonra her daim güvensizlik yaşayacak, sürekli adamın telefonunu kollayacak, dışarı her çıkışında şüphe ile kendinizi yiyeceksiniz.
Eğer bunu dillendirirseniz şiddet göreceksiniz. O yüzden bu korkuyla dillendirmeyeceksiniz, içinize ata ata hasta olacaksınız. Hasta ve mutsuz.
Böyle bir anne ile büyüyecek evladınız.
Babasız büyümesin diye anneliği gözden çıkarıyorsunuz.

Şartlarınızı, ailevi durumları yaşam standartınızı falan bilemem.
Ama boşanmak için yeterli sebepleriniz var emin olun.
Aksi halde de bunca olumsuzluğun içinden ben mutluluk çıkarırım, kendimi bırakmam derseniz devam edin 🤷‍♀️

Kesinlikle katılıyorum. İleride olan o zavallı çocuğa olur. Bir kere yapan yine yapar o çocuk bir de babasının annesine böyle şiddet uyguladığını görsün psikoloji falan kalmaz yazık, günah ya. Diyelim affetti, asla affettiniz diye bir daha aldatmayacak, beni çok seviyor diye düşünmeyin. Hele tokat olayı bambaşka. Utanmadan bir de şiddet uygulamış size. Hem suçlu hem güçlü. Şerefsiz. Ben şiddet olunca ayrılma taraftarıyım bu böyle devam eder çünkü.
Aynende öyle şiddettin sonu yoktur hele heleki cocugun büyüme gelişme evrelerinde kötü örnek bilinç altına kötü aşılamadır direk evliliği sonlandırması gerekir

kizlar selam.evliyim ve yakin zamanda cocugum oldu.Beni seven ve aşkla gecen bir evliligimiz vardi daha dogrusu ben öyle sanıyormuşum...
esimin baska kadinla yazismasini gordum hamilelik oncesinde ,hamilelkte,cocuk dogduktan sonra ve losusayken dahi devam eden bir yazisma..
kadin cplak foto atyor ve yazsyolar sabahlara kadar ..gordüm mesajlari şok oldum yatmadim sadece yazstim dedi 1 sene olmus baslayali iliskisi ic birbirlerini gormemisler ayri sehirdeler zaten..kavga kiyamet koptu evde bana bi tokat atti o esnada ne yapmam lazim gercekten gitmkle gitmemek arasinda kararsizim son bir sans versem mi aceba?konduramadim cok seviyordum ve buz gbi oldum anidenn cok uzgunumm cokk lutfen yardm edin desteklerinizi bekliyorum😔😔
Sana tokat atarakmi şans istedi senden aynı şeyi sen yapsaydın çoktan bogazlamisti seni böyle kişiye değil şansı neyse hemen bosanirdm

Aldatılan ve 2. Şansta mutlu olan çok az illa ikinci bir deneme oluyor ne yazık ki.

Ama sizin eşinizde hem aldatma hem şiddet söz konusu ikiside bana göre affedilecek bir şey değil.

Herkesin yaşam tarzı çok farklı bundan sonrası sürekli şüphe ile geçecek adam belki yapmayacak 1 gün geç gelecek siz acaba mı diyeceksiniz.
Özür dileyeceği yere tokat atan adam ne kadar şansı hak eder iyi düşünün.

Karaktersiz adam. Aldatmak sadece yatmak ile mi oluyor bir de üste çıkıp tokat atıyor. Onu gonderebilirsen gönder o ev senin ve bebeğinin. Gitmiyorsa da sen ailene git. Yaptığı affedilmez

Sadece konuşmuşlar, cinsellik olmamış. Her evlilikte tokat da olabilir, affet gitsin evliliğine şans ver....

Bu tarz yorumlar bekliyorsun içten içe.

Ama kimse bunu demeyecek. AFFETMEMELİSİN. Kendi yaptigi pisliğin üstüne bir de tokat atıyor! Pesss... Koy kapının önüne.

Bir şans versem diye soran biri emin olun affeder arkadaşım 3 aylıkken aldatıldı hemde öğretmendi kendi ayaklarının üstünde duran biriydi ama affetti. Hemde kocasının aldattığı kız ona ne laflar saydı bunları yedirdi :)

Ben de affedecegini dusunuyorum ama boyle yaparak aslinda kendisine cok buyuk haksizlik yapacak. O cok sevdigi adam konu sahibini sevse aldatir miydi?

Aldatıp tokat atan biri için affetsem mi diye açılan konuya parmaklarımı yorup yorum yazmak istemezdim zira ne yapacağınız belli susun bari adama karışmayın

Ya Allah bu duruma düşürmesin, büyük konuşmak da istemiyorum ama bir kere yapan bir daha yapar. Ben buna inanırım. Ki ayaklarına kapanıp özür dilese belki gerçekten pişmandır dicem ama adam haklı gibi Bi de tokat atmış. Kaç kurtar kendini bu adamdan

Ben de affedecegini dusunuyorum ama boyle yaparak aslinda kendisine cok buyuk haksizlik yapacak. O cok sevdigi adam konu sahibini sevse aldatir miydi?
Güya onlar için sadece cinsellikten ibaret ama öğle değil işte. Arkadaşım geçen kocasıyla sevgililer günü kutladı gözümüze o kadar basit aciz geldi ki.. çünkü o karenin gösteriş olduğunu ve asla eskisi gibi kocasına güvenmediğini biliyorduk

Güya onlar için sadece cinsellikten ibaret ama öğle değil işte. Arkadaşım geçen kocasıyla sevgililer günü kutladı gözümüze o kadar basit aciz geldi ki.. çünkü o karenin gösteriş olduğunu ve asla eskisi gibi kocasına güvenmediğini biliyorduk

Kendilerini kandiriyorlar. Ic huzurumu hicbir adama degismezdim sanirim.

Hem suçlu hem güçlü. Af dilenmesi gerekirken tokat atacak noktaya nasıl geldi acaba beyefendi? Çocuğunuzu alıp ailenizin yanına dönün ayrılmayacaksanız bile burnunu sürtün iyice. İkinizin ailesi de görsün gerçek yüzünü.

X