Aldatildigimi ögrendim😓

kizlar selam.evliyim ve yakin zamanda cocugum oldu.Beni seven ve aşkla gecen bir evliligimiz vardi daha dogrusu ben öyle sanıyormuşum...
esimin baska kadinla yazismasini gordum hamilelik oncesinde ,hamilelkte,cocuk dogduktan sonra ve losusayken dahi devam eden bir yazisma..
kadin cplak foto atyor ve yazsyolar sabahlara kadar ..gordüm mesajlari şok oldum yatmadim sadece yazstim dedi 1 sene olmus baslayali iliskisi ic birbirlerini gormemisler ayri sehirdeler zaten..kavga kiyamet koptu evde bana bi tokat atti o esnada ne yapmam lazim gercekten gitmkle gitmemek arasinda kararsizim son bir sans versem mi aceba?konduramadim cok seviyordum ve buz gbi oldum anidenn cok uzgunumm cokk lutfen yardm edin desteklerinizi bekliyorum😔😔
eğer affederseniz buna alışır ve ne de olsa affediyor, yine kendimi bir şekilde affettiririm diye düşünür. çünkü ben eşinizde herhangi bir pişmanlık emaresi göremedim.

üzülürerek görüyorum ki affetme eğilimindesiniz... nasıl sindirirsiniz ne yaparsınız bilmiyorum ama affettikten sonra her fırsatta eşinizin başına kakarsanız bu sefer hatalı duruma düşebilirsiniz.

ya tamamen sineye çekeceksiniz ya da boşanacaksınız.

iğrenç, başka kadının fotoğraflarıyla tahrik oluyor kocanız, siz hamileyken,doğumdayken ve hatta sonrasında bile buna devam ediyor,üzerine size tokat atıyor. siz de ne yapmalıyım diyorsunuz.

yapılacaklar belli, ya pişkin pişkin yalan söyleyen kocanızı affedeceksiniz -ki hiç pişmanmış gibi durmuyor kendisi- ya da boşanacaksınız.

boşanmazsanız bunun sebebi olarak çocuğunuzu bahane etmeyin, kendinizi kandırmayın. çocuk var diye boşanma seçeneği toz olup uçmuyor. boşanmamanızın tek nedeni sizsiniz,siz ve sizin cesaretsizliğiniz....

Tabii ki şans verin, bu da soru mu?

Sadece yazışmışlar bir sene boyunca, çıplak fotolar gönderilmiş, yatmamış ya; aldatma sayılmaz o, siz niye yakalayıp bozuyorsunuz ki bu arkadaşça iletişimi? Sizden gizliyorsa vardır bir bildiği.
Hem üstüne tokat atmış size; bu af dilemenin, pişmanlığı göstermenin bir yolu zaten, adam nasıl mahcup nasıl perişan. Şans verilmez mi böyle birine?

Tabi ki şans verin, bu da soru mu?

Sadece yazışmışlar bir sene boyunca, çıplak fotolar gönderilmiş, yatmamış ya; aldatma sayılmaz o, siz niye yakalayıp bozuyorsunuz ki bu arkadaşça iletişimi? Sizden gizliyorsa vardır bir bildiği.
Hem üstüne tokat atmış size; bu af dilemenin, pişmanlığı göstermenin bir yolu zaten, adam nasıl mahcup nasıl perişan. Şans verilmez mi böyle birine?

Çok yaşa! :)

Tabii ki şans verin, bu da soru mu?

Tabi canım, elin herifleri eve alıyor kadını gözüne soka soka, bu adamcaaz sadece sanal aldatmış. Gizli gizli. Bi de yakalanmış. Kıyamam.

Hee son bir şans daha versen aceba.
Hem suçlu, hem dayak atıyor, hemde son şansı hakediyor öyle mi?

Hamilelik oncesinde de mesajlarini yakaladiginiz adama hediye gibi cocuk vermissiniz. Adam yüz bulmus tabi nasil bulmasin? Devaminda gebelik ve lohusalikta da ayni terane. Adam zaten gitmeyeceginizi bildigi icin atmis o tokadi. Sizce bir sonraki sefere ne yapar?

Ama yeni öğrenmemişsiniz, aldatildiginizi öğrenip üstüne hamile kalmışsınız ve sonrasında da devam etmişsiniz göz yummaya. Bile bile evliliğe devam etmişsiniz. Birde esiniz üste çıkıp tokat atmış.. Ne yapmanız gerektiği ortada değil mi?

hamilelik öncesi, hamileyken, lohusayken aldatıldığınızı öğreniyorsunuz, ayaklarınıza kapansa bile affetmeyecek durumdayken tokat yiyip affetsem mi diye düşünüyorsunuz. sanal olunca daha hafif mi oluyor aldatılmak? lütfen bebeğinizi düşünün ve kendi yolunuza bakın

Ayaklarına kapanacağı yerde bir de tokat mı? Hala düşünmeyin ne yapsam diye. Tabiki boşanın. Haklarınızı bırakmayın. Aldatma delilleri ile davanızı açın.

kizlar selam.evliyim ve yakin zamanda cocugum oldu.Beni seven ve aşkla gecen bir evliligimiz vardi daha dogrusu ben öyle sanıyormuşum...
esimin baska kadinla yazismasini gordum hamilelik oncesinde ,hamilelkte,cocuk dogduktan sonra ve losusayken dahi devam eden bir yazisma..
kadin cplak foto atyor ve yazsyolar sabahlara kadar ..gordüm mesajlari şok oldum yatmadim sadece yazstim dedi 1 sene olmus baslayali iliskisi ic birbirlerini gormemisler ayri sehirdeler zaten..kavga kiyamet koptu evde bana bi tokat atti o esnada ne yapmam lazim gercekten gitmkle gitmemek arasinda kararsizim son bir sans versem mi aceba?konduramadim cok seviyordum ve buz gbi oldum anidenn cok uzgunumm cokk lutfen yardm edin desteklerinizi bekliyorum😔😔

Yatmak mi gerek illa bırakmak için. 1 günlük 2 günlük birşey de değil 1 yıldır devam ediyormuş. Sen O'nun evladını taşırken, o başka biriyle senin gözünün içine baka baka gönül ilişkisi yaşamış. Ve öğrenince pişmanlık duyacağına sna tokat atıyor. Ayrilmayi düşünmüyorsun belli ama ağırlığını koymalısın cek git gelme bir süre gösterme çocuğunuda çantada keklik olmayın bu kadar... yoksa yarin yatak ilişkisi olur ve öğrendiğin vakit tek tokatla kurtulamazsın.!

Bir tanıdığım aldatıldı ve affetti sonra eşi ikinciye aldattı ve hala evliler kişiden kişiye değişiyor bu durumlar bn olsam affetmem ama yalnız sizi bilemem tanıdığı soylememdeki amaç tekrarı olucak sizinde affederseniz zaten güven olmayan bir evlilik olur

Ya kardesim adam ustune tokat patlatmis napcan boşanmayıp? Affedersen devam eder. Bir aldatan yine aldatir nasil olsa affediyor diye.

yazışıp konuşan sen olsan, fotoğraf sana gelip senden gitse ne yapardı? Üstüne bir de Tokat atabilir miydin?

Siz de aldatıp tokat atın sonra devam edersiniz. Şaka galiba🥴

Bunu burada sorduğunuza göre zaten affedeceksiniz bu 2+2=4, tensel temas yok demiş aşk adamı eşiniz? En azından buna kanmayın affedecekseniz de hpv hıv gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı bir test yaptırın. Olası bir siğil vs ile karşılaşırsanız onlar gökten denk gelip size inmiyor aklınızda bulunsun.

Ha bir de çocuk bakımı, ev, iş güç vs bunalırsanız netten bulun birini az konuşun canınız sıkılmasın ne olacak nede olsa bunlar normal şeyler🤷‍♀️eşiniz de görüp bişey derse basın tokadı hadsize sıkıldım ulan deyin ayıp mı değil mi ama😉

Yatmayinca aldatmamis mi oluyor?
Hep de yatmadim zaten farkli sehirde derler. Yatmadilarsa neden birbirlerine ciplak foto gonderiyorlarmis? Bir senedir hic mi bulusmamislar? Ben hic inanmadim.
Ustune de tokat atmadi olayi bitirmis zaten. O el kalkti ise bir daha inmez.
Adam kendi sucunu tokatla kapatmaya calismis.
Sadakat sozu veren adam sadakati yatip yatmamayla mi degerlendiriyor? Akli baskasina kaymis sonucta, ki bence yalan soyluyor. Ciplak fotolar falan...

X