D
duygu_
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi duygu_
canım çok zor ama en güzel zamanlarınızda bunu yapmış, ben olsam kabullenemezdimama şöyle bişey de var, hattı karıştırdın mı? mesajlar, numaralar falan var mı?
gerçi sevgilin zaten itiraf etmiş ama belki sakladığı bişeyler vardır. o kızla yüzyüze görüşmüşler mi?
eğer seviyorum bırakamam dersen bişey diyemem ama benim başıma gelseydi ben yapamazdım
başkasını düşünen birini ne kadar sevsem de bırakırdım.
çünkü bana göre sadakat aşktan da ötedir bır ılışkıde...
ben hep sunu derim, bir kere yapan icin o asla son olmaz. mutlaka bir kere daha yapar.
cunku aldatmak sevgilisi varken diger kizlara yan gozle bakmak bana kalirsa bir karakter meselesidir. bir insan bu konuda ya zayiftir ya da iradeli. bunun ortasi ya da onceden zayiftim artik kendimi idare edebiliyorum yok yani. dayanma noktalarina gelince yapiveriyolar iste. ne seni ne de sevginizi hic dusunmuyolar.
7 ay demissin 7 ay cok mu uzun geldi sana anlamadim. cok ama cok kisa bir zaman dilimi 7 ay.. bir insani tanimak icin yetmez ki. kaldi ki zaman zaman gorusulen bir yuzukle taclandirilan bir iliski ile cok emek verdim diyebilir misin?
sen sen ol, ne kendine bu haksizligin yapilmasina izin ver ne de bir insani tanidim artik diye koseye cekil..
tecrube guzel seydir ancak seni daha fazla yipratmasina izin verme.