Aldatıldığımı Nasıl Farkettim(Herkesin Okumasını Tavsiye Ederim)

D

duygu_

Ziyaretçi
merhaba kızlar bu benim açtığım ilk konu herkesin okumasını istedim.arkadaşlar benim 7 aylık bir ilişkim vardı herşey normal ve güzel olarak başlamıştı beni sevdiğinden emindim.bana benimle evlenmek istediğini söylerdi ailesiyle tanıştırıp evleneceğim kız bu demişti.kawga ettiğimizde barışmak isteyen taraf alttan alan taraf hep o olurdu birgün beni kuyumcuya götürüp alyans bile almıştı çok erken olmasına rağmen kendimizce birbirimize söz verme mahiyetinde yüzük takmıştık ama sonra dengeler bozulmaya beni arayıp sormamaya umursamamaya başladı tabi benim aklımın ucundan bile geçmedi ihanet edebileceği telefonunu gizlemeye msn facebook şifrelerini gizlemeye başladı seziyordum ama konduramıyordum kim kondurabilir ki ;
bu sabah onlardaydım aklıma çekmecesine bakmak geldi birde ne göreyim bir telefon sesi kısılmış şekilde duruyor benim bundan haberim yoktu gizlice hattı aldım ben gideyim dedim çaktırmadan eve geldim evden çıkar çıkmaz farketmiş getir hattımı dedi demek ki hemen telefonuna bakmış ne olduğunu açıkla dedim anlattı internetten başka kızlada görüşüyorum dedi duydum yıkıldım şok oldum o gün sesi çıkmadı bugünde sadece seni seviyorum sensizlik zormuş gibi şeyler yazıyor ama affet bile demedi
şimdi size ne yapacağım diye sorsam hepiniz haklı olarak affetme diyeceksiniz..
ama aradaki sevgi,emek ne olacak kendimi aptal gibi hissediyorum aklımı en çok kurcalayan şeyde madem bu kadar ciddiydi neden böyle birşey yaptı sizlere tavsiyem kızlar gözlerinizi dört açın ben o çekmeceyi açıp bakmasaydım o tlfnu bulmasaydım bugün hala aldatılmaya devam ediyor olacaktım herşeyi en ufak detayıyla inceleyin ummadık taş baş yarabiliyor bazen yorumlara açığım kızlar ve açıkçası yorumlarınıza çok ihtiyacım var böyle birşeyin affı olabilir mi yoksa bağrımıza taş mı basmak gerek duygular bazen mantıktan çokta ağır basıyor ve çok acı veriyor..

canım çok zor ama en güzel zamanlarınızda bunu yapmış, ben olsam kabullenemezdim :KK43: ama şöyle bişey de var, hattı karıştırdın mı? mesajlar, numaralar falan var mı?
gerçi sevgilin zaten itiraf etmiş ama belki sakladığı bişeyler vardır. o kızla yüzyüze görüşmüşler mi?

eğer seviyorum bırakamam dersen bişey diyemem ama benim başıma gelseydi ben yapamazdım :KK43:
başkasını düşünen birini ne kadar sevsem de bırakırdım.
çünkü bana göre sadakat aşktan da ötedir bır ılışkıde..
.

giden 7 ay olsun 5-10 ciksan bunlari gorsen ne olcakti:uhm:sakinnnn geri adim atma cevapta verme ona...

ufff gecmiş olsun:gitme:

canım yedi ay olmus seneler olmamıs okadar çok emek harcadım diyosun ozaman evleneceksin çapkınlıklarına göz yumacaksın sence evlenmek ve aldatılmak dahamı iyi bence yol yakınken ayrıl son pişmanlık fayda etmez olan sana olur

canım çok zor ama en güzel zamanlarınızda bunu yapmış, ben olsam kabullenemezdim :KK43: ama şöyle bişey de var, hattı karıştırdın mı? mesajlar, numaralar falan var mı?
gerçi sevgilin zaten itiraf etmiş ama belki sakladığı bişeyler vardır. o kızla yüzyüze görüşmüşler mi?

eğer seviyorum bırakamam dersen bişey diyemem ama benim başıma gelseydi ben yapamazdım :KK43:
başkasını düşünen birini ne kadar sevsem de bırakırdım.
çünkü bana göre sadakat aşktan da ötedir bır ılışkıde..
.

eski kullandığı hattı bana kırıp attım demişti bende hiç kontrol etmemiştim hattı açık mı kapalı mı diye meğer açıkmış o yüzden rehberde 100 200 numara war kimle görüştüğünü çıkaramadım msj falan yoktu bende inanmak istemedim inkar etsin istedim ama sadece tlfda konuştuk diye kendi söyledi zaten şu an pişman olmuş gibi gözüküyor msjlar atıyor bu ilkti affetsem mi ki belkide bende yaşayamadıklarını internette tanıştığı kızla yaşamak istedi :KK43:

7 ay çok uzun bi zaman değil kiyerimseniben.sadece tanıma devresi sende yeteri kadar tanımış oldun bu sayede.:kahve:
umarım kendin için doğru kararlar verirsina.s..

peki kızlar böyle bir hataya düşüp çok pişman olup asla tekrarlamayanlar da vardır hayatta belki de sevgimizin gücünü sınamıştır rabbim bu yüzden nefsine yenik düşmüştür.off aklım karışık fazlasıyla Böyle birşey ilk defa başıma geldi derdimki kesinlikle affedilmemeli ama yaşayınca bu kadar sert ve net olmak kolay olmuyormuş bunu anladım

yapan yine yaparrr hemde daha rahat yapar..ve bu iliski eninde sonunda biter emin ol..
ya susup devam edeceksin yada ortaya cikarttiysan silip atacksin baska yolu yok..

başka fikri olan yok mu kızlar :1no2:

ne dememizi bekliyorsun yani
silip atacaksın
ALLAH ın sevdiği kuluymuşsunda farketmişsin işte bunu iyi değerlendir
aptal yerine koydurma kendini
7 aylık ilişki nedir ki
millet 40 yıllık kocasını boşuyor aldatıldığı zaman

ben inanamıyorum bu tarz sorulara aşırı seviyorum onsuz ölürüm gibi geliyo affedicem desen artık ne diyelim ama senle yaşamadığı ne var bu çocuğun da diğer kızla yaşamak istemiş telefonla konuşmuyosunuz yani bunun özlemini mi çekiyoduu yapma allasen sen temize çıkarmışsın çocuğu gözünde ama kesinlikle ve kesinlikle devamı gelir bunu bilesin arkadaşım kırdıysam kusura bakma

canım yanı sen bılırsın de bence yapacagın sey bellı
bır olmadan ıkı olmaz

ben hep sunu derim, bir kere yapan icin o asla son olmaz. mutlaka bir kere daha yapar.
cunku aldatmak sevgilisi varken diger kizlara yan gozle bakmak bana kalirsa bir karakter meselesidir. bir insan bu konuda ya zayiftir ya da iradeli. bunun ortasi ya da onceden zayiftim artik kendimi idare edebiliyorum yok yani. dayanma noktalarina gelince yapiveriyolar iste. ne seni ne de sevginizi hic dusunmuyolar.
7 ay demissin 7 ay cok mu uzun geldi sana anlamadim. cok ama cok kisa bir zaman dilimi 7 ay.. bir insani tanimak icin yetmez ki. kaldi ki zaman zaman gorusulen bir yuzukle taclandirilan bir iliski ile cok emek verdim diyebilir misin?
sen sen ol, ne kendine bu haksizligin yapilmasina izin ver ne de bir insani tanidim artik diye koseye cekil..
tecrube guzel seydir ancak seni daha fazla yipratmasina izin verme.

Bence dogru olani zaman gösterir.Simdi kafan karisiktir daha objektif düsünemiyorsun hem mantigin hem duygularin agir basiyor.Diger arkadaslarin söyledikleri de cok dogru birsey.Insanlar zaman icerisinde kendi kisiliklerini yaptiklari ile gösterirler.Bence onunla öncelikle konusmalisin neden böyle birsey yapma geregi duydu diye.Hani demissin ya " belkide bende yaşayamadıklarını internette tanıştığı kızla yaşamak istedi" bunu bence ondan duymalisin.Eger böyle birsey söylüyorsa,sende ,o da gercekten birbirinizi sevdiginize inaniyorsaniz, bu olayi unutup bastan ama karsilikli birbirinizden ne istediginizi konusup yeniden baslamalisiniz.Egerki seviyorsaniz ama unutayinki güven-sadakat sevginin ve iliskilerin temelidir .Durup iyice düsünüp karari siz verin.
Benim basima da benzer bir olay gelmisti zamaninda.Ben sevdigim icin devam ettim ve baskalarinin degil ben hep onun sözüne inandim ve iyi kötü devam etti ama bizim sartlar cok farkliydi.Sonunda dogru düzgün oturup konusamadan bitti.Ben yeni bir yuva kurdum cok sonra ve mutlulugu buldum.

canım mesajlrını okudum sen affet dememiz içinn destek arıyorsun
pişman olsa şöyle olsa böyle olsa diyorsun...
arkadaşlarında dediği gibi 7 ay koca bir ömürde nedir ki?
neden böyle bir boşluğa düştüde başkalarıyla görüşmeye başladı? Gerçekten seven insan böyle bir şeye lüzüm dduyar mı? Hadi hepsini geçtim yaptı bir hata diyelim senin her dakika her an ona ulaşamadığında teli kapalı olduğunda aklından neler geçecek?
Aynı suda iki kere yıkanılmaz canım. Bnece yol ver gitsinnn.....

Son düzenleme:
ben hep sunu derim, bir kere yapan icin o asla son olmaz. mutlaka bir kere daha yapar.
cunku aldatmak sevgilisi varken diger kizlara yan gozle bakmak bana kalirsa bir karakter meselesidir. bir insan bu konuda ya zayiftir ya da iradeli. bunun ortasi ya da onceden zayiftim artik kendimi idare edebiliyorum yok yani. dayanma noktalarina gelince yapiveriyolar iste. ne seni ne de sevginizi hic dusunmuyolar.
7 ay demissin 7 ay cok mu uzun geldi sana anlamadim. cok ama cok kisa bir zaman dilimi 7 ay.. bir insani tanimak icin yetmez ki. kaldi ki zaman zaman gorusulen bir yuzukle taclandirilan bir iliski ile cok emek verdim diyebilir misin?
sen sen ol, ne kendine bu haksizligin yapilmasina izin ver ne de bir insani tanidim artik diye koseye cekil..
tecrube guzel seydir ancak seni daha fazla yipratmasina izin verme.

her kelimesine katılıyorum kaydirigubbakcemile5

canım bence aldatmak bir hastalık. insanlar birkez yapınca tekrar yapıyorlar.
arkadaşlarında dediği gibi paranoyak bile olabilirsin. seni geç aradığında yada ona ulaşamadığında acaba neden aramadı biriylemi konuşuyor beni yinemi aldatıyor diyebilirsin.
neden sevgimmi sınanıyor diye düşüneceğine Allah'ın sevdiği kuluymuşum ki bana gerçek yüzünü
7 ayda gösterdi demiyorsun. ki adam affet bile dememiş sana daha sen affetmeyi düşünüyorsun.
bence otur bir düşün ömrünün geri kalanını paylaşmak istediğin insan böyle birimi bu kişi midir.

kızlar hepinize ayrı ayrı binlerce kez teşekkür ederim hepiniz uzun uzun anlatmışsınız açıklamışsınız çoksağolun burcuozge ninde dediği gibi kendime bir destek aradım birisi çıkar benaldatıldım affettim hatasını anladı bir daha aldatmadı şimdi çok mutluyum diye bi destek bekledim ama görüyorum ki aklın yolu bir yani bir yapan tekrar yapıyor demkki istisnalar kaideyi bozmaz diyelim ama ben o riski göze alamıyorum hepinize teşekkür ederim kızlar

çok kötu olmus, sana acıkca da söyleyebılmıs bıde yuzsuz gıbı cok sınır oldum

burcu ne sevgılının ?

X