aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

Nasıl rahatsiniz evlimizsiniz bilmiyorum ama bekarsiniz sanırım ne durumda olduğunu biliyomusunuzda böyle ön yargıyla konuşabiliyosunuz biraz empati kurun lütfen 2 çocuk var ve destek olacak kimsem yok diyo düşünün lütfen .
Maddi anlamda sıkıntım yok diyor. Elalem, manevi destek ve kocasını çok sevdiğinden boşanamıyormuş.

Allah yardimcin olsunbu durumu nasil bile bile kaldirabiliyorsun.Kabullenmeye calisiyor gibisin ama bunu kabullenirsen devami da gelir.cok gencsiniz bu dirumu kabullenmek zorunda degilsiniz bence bir silkelenin toplayin kendinizi mesleginiz yoksa işe girin.cocuklariniz icin nafaka vermek zorunda nafakanizi alin.eşinizin sizi aldattigini ispatlarsaniz hatta iyi bir tazminatta alirsiniz.cocuklarinizla yeni bir baslangic yaparsiniz.biliyorum anlatildigi kadar basit degil bunlar ama bir yerden baslamak gerek.

Konu sahibi ben miyim. iste bu cok komikti yaa sizin burda yorum yapmaktan kafaniz bulanmis. Ben sadece dertlesmek isteyen bir bayana o cevabi sacma buldum okadar ama tabi sizin gibiler kavga avcisi gibi olayin boyutunu istediginiz yone cektiniz.

Nasıl rahatsiniz evlimizsiniz bilmiyorum ama bekarsiniz sanırım ne durumda olduğunu biliyomusunuzda böyle ön yargıyla konuşabiliyosunuz biraz empati kurun lütfen 2 çocuk var ve destek olacak kimsem yok diyo düşünün lütfen .

arkadaşım
mesela ben
13 senelik evliyim
2 çocuğum var
bak bakalım önce nasıl yazmışım
aldığım cevaplara göre yazış stilim nasıl değişmiş
ne empatisi yahu
empati yapacağız diye inanmadığımız şeyleri mi yazalım?

"ya boşver, başka kadını da düşünse yanındaki sensin"
"aldatsa da birşey olmaz, erkektir elinin kiridir"
"aman kocana sahip çık, bu devirde koca bulmak zor" mu diyelim?
"sen zaten değersizsin, en değerli kocan" mı diyelim
"kadınsın ve çocuğun var diye değer görmeyi haketmiyorsun" mu diyelim

aaaaaa :KK20:

Konu sahibi ben miyim. iste bu cok komikti yaa sizin burda yorum yapmaktan kafaniz bulanmis. Ben sadece dertlesmek isteyen bir bayana o cevabi sacma buldum okadar ama tabi sizin gibiler kavga avcisi gibi olayin boyutunu istediginiz yone cektiniz.
Konuyla ilgili sizin yorumunuz nedir?

kime bu msj? banaysa evliyim,3 çocuğum var yeterli kriter mi?

Kızlar ziyaretçi sayısı ve konudaki üyeleri nereden görüyorsunuz ya? Sitenin yüzü değiştiğinden beri göremiyorum ben.

e ne diyelim?
hakkikaten sizi ne dememiz tatmin edecek mesela
aldırma gülüm kırmızı babydol giy, geçer dememiz mi gerekiyor
yoksa
her evlilikte olur, erkeğin elinin kiridir mi?
adam aldatacak, aldatması sadece zaman meselesi.
maddiyat sorun değilse, kendi ayakları üzerinde durabiliyorsa ne tavsiye vereceğim ben bu kadına, aldırma güzelim, her kadının başına gelir, erkeğin evinin direğidir mi?
yüzyıl yaşasam yüz kere daha gelse şu konu karşıma, çeyrek kez demem ben bu lafları.

Ben yazdıklarimi bi yorumcuya yazmıştım ama acemillik işte beceremedim seviyorsa bişiy diyemem allah yardımcısı olsun zorr

Her yorumunuzda ayrı bir hakaret.
Sizdeki bu saldırganlığın sebebi nedir acaba?
Ve evet konu sahibi olduğunuzu düşünüyorum. Çok ele veriyorsunuz kendinizi.

O zaman neden konu ile ilgili yorum yapmak yerine, direk konu sahibini savunmaya geçtiniz, burada insanlara hakaret ettiniz?

O zaman saçma yada yanlış bulduğunuz birşeyi düzgün bir üslupla söyleyin insanlara hakaret ederek fikir belirtmek olmaz..Burası dingonun ahırı değil..Herşeyin bir kuralı,bir adabı vardır..Sizin mesajını alıntıladığınız bayan fikrini belirtmiş ama siz ona akılsız diyerek hakaret ettiniz..Hala neyin savunmasını yapıyorsunuz?

Ben maddiyat sorun zannettim yazıdan onu çıkardım telden girdiğim içinde tamamini okuyamadim yorumlarin yazdiklarimida başka birine yazdim bu ne tepki sakin olun çaresiz zanettim .

X