Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maddi anlamda sıkıntım yok diyor. Elalem, manevi destek ve kocasını çok sevdiğinden boşanamıyormuş.Nasıl rahatsiniz evlimizsiniz bilmiyorum ama bekarsiniz sanırım ne durumda olduğunu biliyomusunuzda böyle ön yargıyla konuşabiliyosunuz biraz empati kurun lütfen 2 çocuk var ve destek olacak kimsem yok diyo düşünün lütfen .
Nasıl rahatsiniz evlimizsiniz bilmiyorum ama bekarsiniz sanırım ne durumda olduğunu biliyomusunuzda böyle ön yargıyla konuşabiliyosunuz biraz empati kurun lütfen 2 çocuk var ve destek olacak kimsem yok diyo düşünün lütfen .
Konuyla ilgili sizin yorumunuz nedir?Konu sahibi ben miyim. iste bu cok komikti yaa sizin burda yorum yapmaktan kafaniz bulanmis. Ben sadece dertlesmek isteyen bir bayana o cevabi sacma buldum okadar ama tabi sizin gibiler kavga avcisi gibi olayin boyutunu istediginiz yone cektiniz.
Nasıl rahatsiniz evlimizsiniz bilmiyorum ama bekarsiniz sanırım ne durumda olduğunu biliyomusunuzda böyle ön yargıyla konuşabiliyosunuz biraz empati kurun lütfen 2 çocuk var ve destek olacak kimsem yok diyo düşünün lütfen .
e ne diyelim?Nasıl rahatsiniz evlimizsiniz bilmiyorum ama bekarsiniz sanırım ne durumda olduğunu biliyomusunuzda böyle ön yargıyla konuşabiliyosunuz biraz empati kurun lütfen 2 çocuk var ve destek olacak kimsem yok diyo düşünün lütfen .
Pro üyeler görebiliyormuş sadece altta yazıyor normalde.Kızlar ziyaretçi sayısı ve konudaki üyeleri nereden görüyorsunuz ya? Sitenin yüzü değiştiğinden beri göremiyorum ben.
Konuyla ilgili sizin yorumunuz nedir?
Vay anasını hiyerarşiye bak ...Pro üyeler görebiliyormuş sadece altta yazıyor normalde.
sanırım prolar görebiliyor..Kızlar ziyaretçi sayısı ve konudaki üyeleri nereden görüyorsunuz ya? Sitenin yüzü değiştiğinden beri göremiyorum ben.
Millete laf yetiştirmesini herkes bilir yorumunu yapsın da görelim ama dimi?vallahi canı gönülden tebrik ederim
Yemek yarışmasına katılın pro üyelik alınVay anasını hiyerarşiye bak ...
Biz pro değiliz kardiş. Siz arada bilgilendirin ...
Her yorumunuzda ayrı bir hakaret.Konu sahibi ben miyim. iste bu cok komikti yaa sizin burda yorum yapmaktan kafaniz bulanmis. Ben sadece dertlesmek isteyen bir bayana o cevabi sacma buldum okadar ama tabi sizin gibiler kavga avcisi gibi olayin boyutunu istediginiz yone cektiniz.
Konu sahibi ben miyim. iste bu cok komikti yaa sizin burda yorum yapmaktan kafaniz bulanmis. Ben sadece dertlesmek isteyen bir bayana o cevabi sacma buldum okadar ama tabi sizin gibiler kavga avcisi gibi olayin boyutunu istediginiz yone cektiniz.
O zaman saçma yada yanlış bulduğunuz birşeyi düzgün bir üslupla söyleyin insanlara hakaret ederek fikir belirtmek olmaz..Burası dingonun ahırı değil..Herşeyin bir kuralı,bir adabı vardır..Sizin mesajını alıntıladığınız bayan fikrini belirtmiş ama siz ona akılsız diyerek hakaret ettiniz..Hala neyin savunmasını yapıyorsunuz?Konu sahibi ben miyim. iste bu cok komikti yaa sizin burda yorum yapmaktan kafaniz bulanmis. Ben sadece dertlesmek isteyen bir bayana o cevabi sacma buldum okadar ama tabi sizin gibiler kavga avcisi gibi olayin boyutunu istediginiz yone cektiniz.