Aldatilanlar Ve Aldatanlar Kulübü

iki yıl önce hayatımda biri vardı
hayatta öyle bir şerefsizlik yapmam hayatta aldatmam demiştisengözlerimebaksanab
amma velakin herif aldattıı bende kodum kapının önüne duyar duymazkaydirigubbakcemile3
heçç uğraşamam benim aldatma olayına nasıl baktığımı bile bile aldatırsa öyle olur uyuz herifbenneyaptımki
ama ben hiç aldatmadım

Aldatmak ne kadar kötüyse aldatılmak da o kadar kötü tabii ki...asla aldatmam aldatılmanın da ucundan döndüm dikkatim sayesinde...evli olduğunu bile bile eşimi elde etmek isteyen biri çıktı yoluma...sonuçta bizi ezen ve üzen eşlerimiz değil kendi hemcinslerimiz...klava:

[ı]hıÇ aldatmadım ama Çooook aldatıldım neredeyse bÜtÜn sevgılılerım aldattı[/ı]

kocam tarafından aldatıldım ve sadece bir kerede değil ilk başlarda üzüldüm aldatmaması için çok çalıştım evime bağlamaya çalıştım ancak o ise her geçen gün benden soğudu sadece eve gelip yatan bir adam oldu evi otel gibi kullanmaya başladı ve bir gün kiralık sevgili filmini izledim çok etkilendim ve kocamı aldatmaya ondan intikam almaya karar verdim ancak çevremdeki bir erkekle ya da yabancı bir adamla yapamazdım bunu bu riski göze almadım adam peşime takılır diye ve bende filmdeki gibi kiralık bir sevgili buldum kendime ve onu aldattım ve halende aldatıyorum gel dediğimde geliyor git dediimde gidiyor para ile bile olsa kocamın göstermediği hassasiyeti gösteriyor bana pişman mıyım asla mutlumuyum evet keşke kocam kiralık sevgilim olsaydı çünkü çok nazik çok kibar kadın ruhunu biliyor nasıl davranacağını biliyor ayda 1-2 defa bile olsa mutluyum onunla ama bunu kocam hak etti !!!!!!

merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum var 4 senelik ilişkim vardı ve nişanlandık , nişanlanmadan önce sevgilim beni hayat kadınıyla aldatmış şimdi ben ne yapmalıyım şu an çok pişman.

merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum var 4 senelik ilişkim vardı ve nişanlandık , nişanlanmadan önce sevgilim beni hayat kadınıyla aldatmış şimdi ben ne yapmalıyım şu an çok pişman.

benimde sözlüm beni aldattı. evlenecektik yapacağımız şeylerden bahsediyorduk çok seviyorduk birbirimizi. kıskanıyordu beni kimseyle konuşmamı istemiyordu çalışmamı bile istemiyorduu ben senden hiç bir zaman ayrılmayacağım derdii asla aslaa..vb daha önce sevdiği kız vardı bana bahsetmişti unuttum onu demişti ondan nefret ediyorum demiştii. 4 ay birlikteydik ve o kıza facee book dn ( şifresini biliyordum birgün msj attı bana şifremimi değiştirdin dedi hayır dedimm sonra ben bir şekilde şifreyi buldum)attığı msjları gördümm seni unutamadım sadece sen sen ... vb diye mesajlar. tabi ben gördüğümü demedim hemenn ve hala bana beni sevdiğini söylüyordu. sonra söyledim ona ne desen haklısın dedi ben sana layık olamadıımm ama seni gerçekten sevdimm dedi ve ayrıldıkk.

Kızlar Allaha şükür 3 yıllık mutlu bir evliliğim var.Ama yaşamaktan en çok korktuğum ve dayanma gücümün sıfırırlanacağı bir konudur bu.İnşallah şeytana uymaz,nefsine yenilmez eşim.Ortalıkta o kadar edepsiz kadın var ki,evliymiş,bekarmış umurlarında değil.Şimdi eşim İzmire tayin isteyip oraya yerleşmek istiyor,bende İzmiri deliler gibi seviyorum resmen,ama ordaki insanlarda ki rahatlık,nefisleri tırmalayan dekolteli kıyafetler,birbirinden güzel ve alımlı giyinen kızlar beni çok korkutuyor.Aklından geçiren insan her yerde bunu yapar orası ayrı ama bir aklından geçrmek var birde aklında yokken karşısında olması var...Mutlu evliliğimde bile kafamı bu konulara çok takıyorum...Allah eşlerimizi şeytana uydurmasın.

bende aldatıldım hemde çok fena,,eşim beni yanımızda çalışan bi kızla aldattı ,,beni aldattığını öğrendikten 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim,,,bebeğime kıyamadım aldıramadım,,eşim tek seferle kalmadı hamile olduğumu bile bile,,üzüldüğümü ağladığımı üstelik düşük tehlikesi yaşadığımı bile bile beni defalarca aldattı,,şimdi kızım doğdu 3aylık oldu,,ama ben hala unutabilmiş değilim ,,kocamdan ve o kızdan nefret ediyorum,,evli odluğunu bile bile,,,allah ıslah etsin,,artık dünya öyle bi hal aldıki,,zavallılar ,,allah kimseye yaşatmasın,,,bunu bize yapanlarda hemcinslerimiz,,kocalar kkkkkkkkkkkkkkkk ama ortalık malesef basit kızlarla kadınlarla dolu,,

Allah ıslah etsin...

allah o tür kızlara aynısını baslarına getirsin insallah.biliyomusun durumumuz aynı.sadece cocugumuz yok.acaba affetmekle dogrumu yaptık bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…