pamuk ve yaprak dökümü allahta yaşaymasın daha en tatlı yaşınızdasınız
ben de geçen günler bi yanlış anlaşılma yaşadım ve o an ondan öyle bi soğudum ki..aldatılmadığımı düşünüyorum ama eğer aldatılırsam nolurum bilmiyorum çok kıskancım ben onu bi başkasıyla paylaşmış olma düşüncesine dayanamam ve büyük konuşmak da istemiyorum ama asla dayanamam ben aldatılmış olmaya..ne kadar sevsem de durmam yanında..ben kaldıramam yaa..geçen günler bi kıskançlık olayı yaşadım nasıl sarsıldım ayrılmayı düşündüm,aldatılmayı asla kaldıramam..Allah kimseye yaşatmasın bunu senağlama
pamuk ve yaprak dökümü allahta yaşaymasın daha en tatlı yaşınızdasınız
Sevgili Badem
Seni nedense anlamıyorum. Sanırım kimse de bana bu konuyu anlatamaz, elbette senin duygularını yaşadığın ortamı bilemem ama sen yanlış yoldasın kusura bakma ama şöyle demişsin eşimi bir fahişeye değişemem peki eşin seni nasıl bir fahişeye değişiyor. Seni bir kadına değişen adamdan ne sana ne de 1.5 yaşında ki oğluna fayda gelmez. O adam içkide alemdeyken sen evdesin bence bu kadar fedekarlığı hakedecek bir adam olamaz. Lütfen biran önce aklını başına topla. Kadınlık gururnu koru hem kendinin hem de başkalrının. Bir kadının bir şeyi kabul etmesi diğer kadınlarında haklarını çiğniyor. Düşünsene sen yapsan direk başka isim takılırdı sana. Ya nolur ya aklını başına topla rica ederim arkadaşım hiç bir insan aldatılmayı haketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?