Aldatilanlar Ve Aldatanlar Kulübü

senağlama kocam beni aldattı arkadaşlar.Sindirmem hazmetmem çok zor oldu.Şimdi psikiyatri tedavisi alıyorum 1,5 yaşndada oğlum var adam içmekten alemden eve gelmiyo.Ramazanda bilekendime çok azık ettim.Hiç kimseye değerinden fazlasını vermiceksin............CADIARZU

Tabiki hiç aldatmadım.Bana çok ters.Ama aldatıldımmı işte bunu bilmiyorum.Kim kesin olarak bilebilirki?Bu arada köşen hayırlı olsun.a.s.

ıkrarcımm ben kocamı seviyorum yaaa bir fahişeye değişemem oğlumn babası bakınca o gözündeki pırıltıyı söndüremem.ben kopuk aileden eldim oğlumadabunu yaşatamam

teşekkür ederim dağ çieği,Bencede öğrenmeyede çalşma varsa birşey karşına çıkar.Allaha yaşatmasın sevgiyle kal

aldatmadım aldatmam aldatılmadım aldatılmam
sevdiğimin sözü; bi gün öyle bi şerefsizlik yaparsam yüzüme bakma çek vur beni... ikimizin de karakterine ters aldatmak

pamuk ve yaprak dökümü allahta yaşaymasın daha en tatlı yaşınızdasınız

amin bademcim
senin adına da çok üzüldüm. büyük konuşmıyım ama ben beni aldatan adamın suratına bi daha bakamazdım sanırım. bi yanlış anlaşılma yüzünden yaşadıklarımı, koskoca aşkımın neredeys nefrete dönüşmesini hatırlıyorum da. bi yanlış anlaşılma bile ne hale getirmişti beni, Allah gerçeğini vermesin... sen de bundan sonra mutlu olursun umarım :1hug:

inş pamukcum insan kendiyle mutluysa karşı taraftan birşey beklemezse hüsranada uğramaz ben kendimle mutluyum.Bayanlara helal olsun hiç aldatan yok ama birlikte aldatan erkekler hep bi bayanla aldatıyo??

Elbette kadınlar da aldatır ama bu kadar kadının arasında bunu itiraf etmek kolay değildir. Kendi adıma söyleyeyim, evet aldatmadım. Aklımdan bile geçmedi.

Kocama o kadar kızdığım hatta yanlış bir evlilik yaptığımı düşündüğüm zor dönemlerimde bile onu aldatmayı hiç düşünmedim. Aldatmak kişinin karakteriyle ilgili. Olmuyorsa,yürümüyorsa, kanayan yarayı keser atarım. Aldatarak yaramı büyütmem ve haklıyken haksız duruma düşmem!

ben de geçen günler bi yanlış anlaşılma yaşadım ve o an ondan öyle bi soğudum ki..aldatılmadığımı düşünüyorum ama eğer aldatılırsam nolurum bilmiyorum çok kıskancım ben onu bi başkasıyla paylaşmış olma düşüncesine dayanamam ve büyük konuşmak da istemiyorum ama asla dayanamam ben aldatılmış olmaya..ne kadar sevsem de durmam yanında..ben kaldıramam yaa..geçen günler bi kıskançlık olayı yaşadım nasıl sarsıldım ayrılmayı düşündüm,aldatılmayı asla kaldıramam..Allah kimseye yaşatmasın bunu senağlama

Affedilmemeli konusunda hak veriyorum sana canım. Şimdi düşününce böyle bir durumda olsam yani Allah saklasın; kocam aldatsa ben de öğrensem affetmem!

Çünkü çok iyi biliyorum ki; bir defa soğursam bir insandan artık hayır gelmez. Acıları ve kötü anıları asla unutmuyorum ve yıllar geçse de affetmiyorum. Kincilik yaptığımı da düşünmüyorum. Sadece sevdiği saydığım insandan gördüğüm ihanet bana tokat gibi patlıyor yüzümde.
Sevdamın karşılığı buymuş deyip çekilirim bu hayat oyunundan...

pamuk ve yaprak dökümü allahta yaşaymasın daha en tatlı yaşınızdasınız

Amin teşekkür ederim badem ablacım. Bende böyle bir durumda büyük konuşmayayım ama 10 tane çocuğum da olsa onu bırakırım. Belki de evli ve çocuk sahibi olmadığım için bukadar basit konuşuyor da olabilirim. Allah yardımcın olsun ablacım. Ben eminim ki oğluşunla herşeyin üstesinden geleceksiniz. Allah onu sana bağışlasın iyi geceler ablacım:enbuyukkk:

Sevgili Badem

Seni nedense anlamıyorum. Sanırım kimse de bana bu konuyu anlatamaz, elbette senin duygularını yaşadığın ortamı bilemem ama sen yanlış yoldasın kusura bakma ama şöyle demişsin eşimi bir fahişeye değişemem peki eşin seni nasıl bir fahişeye değişiyor. Seni bir kadına değişen adamdan ne sana ne de 1.5 yaşında ki oğluna fayda gelmez. O adam içkide alemdeyken sen evdesin bence bu kadar fedekarlığı hakedecek bir adam olamaz. Lütfen biran önce aklını başına topla. Kadınlık gururnu koru hem kendinin hem de başkalrının. Bir kadının bir şeyi kabul etmesi diğer kadınlarında haklarını çiğniyor. Düşünsene sen yapsan direk başka isim takılırdı sana. Ya nolur ya aklını başına topla rica ederim arkadaşım hiç bir insan aldatılmayı haketmez.

bak canım şöle bişi vardı doğru tektir özellikle bu gibi durumlarda doğru tekdir. Kimseye göre de farklılık gösteremez...

tamamen katılıyorum...artı kendinden ödün vermeyi bırak bence....nedemek eşimi bir fahişeye değişemem?çocuğum için...ne alaka ben anlayamadım.ya biz bayanlar neden önce çocuğumuz eşimiz v.s.biz neyiz?ne için yaşıyoruz?gururumuz nerde?çocuğum herşeyim ama çocuğum içinde gururumdan ve benliğimden vazgeçemem...çocuğum içinde olsa aldatılmayı kabul edemem....
lütfen ya.. kendimizden vazgeçmeyelim......
erkekdir yapar elinin kiridir v.s v.s bunlar geçmişde kaldı artıkklava:klava:

gerekyokk ve lall evet haklısınız doğru söze nedenir.Bende önceden kesinlikle böyle düşünüyordum.Ama benim bulunduğum şartlar beni dizginliyor bunu kabul edemiyorum tabiki ama benim ne bir babam nede annem var kapıyı vurup çıkacak muhasebeciyim dedim 3 yıldır ara verdim.Bilirsinizki iş ortamı çok farklı hemen üniversite ve deneyim istiyorlar kaç aydırİş bulamıyorum e bide çocuk engelliyo anaokuluna vericem dedim bize yakın olanlar altı bezli bebeği almıyorlar.Şimdi ben çalışmazken kucağımda çocuk nereye gitmem gerekir.Bir başlangıç yapsam onn içinde birikintin olması lazım belli bir yerden sonra gururun ve onurun kalmıyo dizginleniyosun çünki bende kabul etmiyorum tabiiki Şuandada hazırlklarımı yapıyorum en önemli olan şey maddiyat ve arkandaki destekçi onlarda bende yok.Eşimin yaşadığı şey sürekli görüştüğü duygusal bir ilişki değildi.Günü birlik fahişelerden Ben bunu hakkatmiyorum hele eşime gösterdiğim fedakarlıklardan sonra ben onu ailesine arkadaşlarına kabullendirttim iş güç sahibi ettim.Şuandada oğlum için bir şans verdim tabiki güllük gülüstanlık değil aramız hiç birşey bedelsiiz kalamaz .Son şansı buda onu fazlasıyla anladı keyfi bilir ben evimde sonderece rahatım.Şimdi apacağım tek şey madden kendimi güvene almak arkadaşlar.teşekkür ederim yorumlarınız için

Evet Seni Anlamaya çalişiyorum, Insan Bazen Asla Kabul Edemem Dediği şeyleri Kabul Etmek Zorunda Kaliyor, Keşke Senin De Başinda Ailen Olsaydi Elin Ekmek Tutsaydi, Ama Bence Sen Iş Aramaya Devam Et Ve Biran önce O Adami Hayatindan çikart, Ister Duygusal Boyutta Bir Ilişki Yaşasin Ister Günü Birlik Ilişki Yaşasin Aldatmanin çeşidi Alttan Alinir Bir Tarafi Yoktur. Evet Katiliyorum Sana Maddi Olarak Güçlü Değilsin Ama Herşey üniversite Okumak Falan Değil. Yeterki Pozitif Bak Hayata. Pozitif Etki Verince Dünyaya O Da Sana Pozitif Yaklaşiyor Emin Ol. Ama Sakin Rica Ediyorum Sana Kabullenme. Ayaklarinin üzerinde Dur Ve Artik Fedekarlik Yapma. Hayat Senin önünde Yaşanilacak Kocaman Bir Hayatin Var

Çok doru söylüyosun arkadaşım psikiyatri desteğii alıyorum benim sirkelenip kendime gelmem şart.Yoksa çooook üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…