Aldatılanlar buraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

orkidelim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
239
200
103
34
Ben 6 yıllık evliyim .iki de çocuğum var.esimle hanı bir elmanın iki yarisi dersiniz ya öyleyiz.elhamdulilah mutluyduk da.ama eşim çok aşırı derecede telefon bağımlısı. Telefonla uğraşması kizdirmiyor beni ama ona defalarca dedim ki :bak bu telefonda bi sürü tehlike var birgün bu mutluluğumuzu bu telefon yüzünden bozabilirsin. Bir iki dinledi tâbi bırakamadı.bende usandım söylemekten.sonra bi gün arkadaşım aradı ve telefonda bi sürü cinsellikle ilgili pis sitelerden kocası kadın bulup onu aldatıyor.beni de uyardı bi bak dedi. Her yaşayan kadın gibi bende ihtimal vermiyordum ama google geçmişine girdiğimde oda o pis sitelere girmiş bi sürü çıplak kadın fotosunu bakmış. Bide isim araştırmış. Gördüğüm zaman Tbi şok oldum ama hala kalbim yok diyor yapmamistir.arkadasim uyardı delil topla dedi hemen açıklama.ama dayanamadım kuran-i kerime el bastırdım. Itiraf etti sadece açık fotolara bakmış dediğine göre sonra silmiş. Bu işi nereye kadar götürdü bilmiyorum ama artık aklımda kalbimde bi milyon şüphe.bir kaç gün Tbi ağla zorla üzül kendimi sucladim vs.kendime geldim biraz Tbi ama ileride yine yapar diyen çok. Yapar mi yapmaz mı bilmiyorum ama arkamdaguvenecek bi dağım yok. Bu adam bide bu olayı öğrenmeden bi gün önce gözlerime o kadar güzel baktı ki anlatamam arkadaşlar.hani kadınlar aldatildiginda önce kendinde suç arıyor çünkü inanmak istemiyor o hatayı yaptığına. Hani suçu kendisine yuklesin ki affedebilsin.hele de iki evlat varken her türlü düşünüyorsun. Yanı arkadaşlar şimdi kafam yine karışık. Ben hem iktisat hem ilahiyat mezunuyum. Diyorum ki bi çabayla atanabilir miyim sonra vazgeçiyorum. Iki küçük çocuğun var emanet edecek kimse yok.ortalik virüs kaynıyor. Babamın evine gitsem sanki çok mu iyi olacak .Bi sürü dul kadın arayanla mı uğraşacaksın.yok bi ise girip seni taciz edenlerle mı. Babanin evinde bekarken baskıyla büyüyen biriydim şimdi bide iki cocuk dul olmak derken boşanmak da çare olmuyor hiç bir zaman .ve benim konsum 4 çocuk ve hergun siddete rağmen bosanmiyor. Rabbim bütün kadınların caresizlerin yardımcısı olsun .şimdi benim gibi olan arkadaşlarım sizce ne yapalim gelin hep beraber bir çözüm bulalım. Kpssye clisan var mi varsa beraber çalışalım.birbirimizi motive ederek destek olarak.kadin kadına zor gününde destek olmali.

google geçmişine girdiğimde oda o pis sitelere girmiş bi sürü çıplak kadın fotosunu bakmış. Bide isim araştırmış.
Bu şimdi aldatma mı sayılıyor? Nefsine yenik düşmüş diyelim :) Hoş bir durum değil ama abartacak bir durum da değil.

Bu sebepten boşanılmaz bacım ama kontrol altında tutun doyumsuz erkekler

Demekki siz gereken ilgiyi gostermemisin adam bakmış aldatma sayılmaz
Hatice her ilgi gösterilmeyen erkek bakmak/aldatmak mı zorunda?
Şu kadınları suçlu göstermeye yönelik kullanılan dili ne zaman bırakacağız merak ediyorum. Kadın kadının düşmanı gibi resmen.

Yani adam aldatmış diyemeyiz ama belliki bir şeylerin arayışına girmiş, bir adım sonrasını yapabilirde yapmayabilirde.
Bu adama çok fazla güvenmeyin,
İki üni. mezunusunuz madem, çocuklarınız küçük olsa da kpss ye hazırlanın. Herşeye hazırlıklı olun, olmasını istemeyeceğiniz durumlarda sudan çıkmış balık gibi ortada kalmazsınız.
3. Çocuğun olmaması için gerekli önlemi alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…