- 11 Ocak 2017
- 12
- 14
- 6
- 48
Hanımlar aldatıldığınızı öğrendikten sonra nasıl durumunuz , siz neye kara verdiniz,
Piskolojiniz düzelmesi için neler yaptınız , anlatın lütfen .
Ben çıkmazdayım öğreneli 5 ay oldu , Hala ayrılmadım , beklemek istiyorum , çünkü
Çocukların önemli yılları
İt gibi sürekli peşimde dibimde kocam olacak ,
Beni Kaybetme korkusu yaşıyor,
Elimde oynatıyorum , altıma güzel araba bile çekti,tatiller falan .
Beter olasıca . 40 yaşımdayım yaşımı göstermiyorum , eğitimliyim, genel kültürüm iyidir, her alanda konuya dahil olabilirim .eşimle ortak sevdiğimiz konularımızda vardır . Sıkmadım hiç bir konuda .
Çevre ikimize hep derdi ne güzel şıkır şıkır bir çiftsiniz diye.
sürekli spora fitnese giden birisiyim, 58 kiloda bakımlı bir bayanımda .
Eşimi hiç ihmal etmemişimdir 20 senedir . Dışarda araması gereken hiç bir sıkıntımızda yoktu.
Bu erkekler ne istiyor hala , ben onun ilki oda benim ilkimdi . Evlendiğimizde İkimizde 21 yaşındaydık .20 seneyi devirdik, mutlu mesut.
Biri yanaşınca şeytana yenik düştüm karşı koyamamışmış. Pişman olmuş sonrada ortaya çıkar falan diye görüşüp durmuşlar .ilkinde yalnış hata bu . Vazgeç demişmiş kadın peşini bırakmamış, herkese söyler mahvederim seni demiş ... falan filan
Şimdi noldu kadın yine söyledi
Ben ama gizliyorum
Niye yapıyorsam artık
Eşimşn istediği gibi kimse öğrenmedi.
Ohh yaptığı yanına kar kaldı gerizekalının
Hiç cesaretde yok bende ,
Piskolojiniz düzelmesi için neler yaptınız , anlatın lütfen .
Ben çıkmazdayım öğreneli 5 ay oldu , Hala ayrılmadım , beklemek istiyorum , çünkü
Çocukların önemli yılları
İt gibi sürekli peşimde dibimde kocam olacak ,
Beni Kaybetme korkusu yaşıyor,
Elimde oynatıyorum , altıma güzel araba bile çekti,tatiller falan .
Beter olasıca . 40 yaşımdayım yaşımı göstermiyorum , eğitimliyim, genel kültürüm iyidir, her alanda konuya dahil olabilirim .eşimle ortak sevdiğimiz konularımızda vardır . Sıkmadım hiç bir konuda .
Çevre ikimize hep derdi ne güzel şıkır şıkır bir çiftsiniz diye.
sürekli spora fitnese giden birisiyim, 58 kiloda bakımlı bir bayanımda .
Eşimi hiç ihmal etmemişimdir 20 senedir . Dışarda araması gereken hiç bir sıkıntımızda yoktu.
Bu erkekler ne istiyor hala , ben onun ilki oda benim ilkimdi . Evlendiğimizde İkimizde 21 yaşındaydık .20 seneyi devirdik, mutlu mesut.
Biri yanaşınca şeytana yenik düştüm karşı koyamamışmış. Pişman olmuş sonrada ortaya çıkar falan diye görüşüp durmuşlar .ilkinde yalnış hata bu . Vazgeç demişmiş kadın peşini bırakmamış, herkese söyler mahvederim seni demiş ... falan filan
Şimdi noldu kadın yine söyledi
Ben ama gizliyorum
Niye yapıyorsam artık
Eşimşn istediği gibi kimse öğrenmedi.
Ohh yaptığı yanına kar kaldı gerizekalının
Hiç cesaretde yok bende ,