• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılan bayanlar sohbete

Nergis040

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
12
14
6
48
Hanımlar aldatıldığınızı öğrendikten sonra nasıl durumunuz , siz neye kara verdiniz,
Piskolojiniz düzelmesi için neler yaptınız , anlatın lütfen .
Ben çıkmazdayım öğreneli 5 ay oldu , Hala ayrılmadım , beklemek istiyorum , çünkü
Çocukların önemli yılları
İt gibi sürekli peşimde dibimde kocam olacak ,
Beni Kaybetme korkusu yaşıyor,
Elimde oynatıyorum , altıma güzel araba bile çekti,tatiller falan .
Beter olasıca . 40 yaşımdayım yaşımı göstermiyorum , eğitimliyim, genel kültürüm iyidir, her alanda konuya dahil olabilirim .eşimle ortak sevdiğimiz konularımızda vardır . Sıkmadım hiç bir konuda .
Çevre ikimize hep derdi ne güzel şıkır şıkır bir çiftsiniz diye.
sürekli spora fitnese giden birisiyim, 58 kiloda bakımlı bir bayanımda .
Eşimi hiç ihmal etmemişimdir 20 senedir . Dışarda araması gereken hiç bir sıkıntımızda yoktu.

Bu erkekler ne istiyor hala , ben onun ilki oda benim ilkimdi . Evlendiğimizde İkimizde 21 yaşındaydık .20 seneyi devirdik, mutlu mesut.

Biri yanaşınca şeytana yenik düştüm karşı koyamamışmış. Pişman olmuş sonrada ortaya çıkar falan diye görüşüp durmuşlar .ilkinde yalnış hata bu . Vazgeç demişmiş kadın peşini bırakmamış, herkese söyler mahvederim seni demiş ... falan filan

Şimdi noldu kadın yine söyledi
Ben ama gizliyorum
Niye yapıyorsam artık
Eşimşn istediği gibi kimse öğrenmedi.
Ohh yaptığı yanına kar kaldı gerizekalının

Hiç cesaretde yok bende ,

Geçmiş olsun.. Ama onlar kadınları anlamak zor der, bizde onları anlayamıyoruz, Adriana Lima bil aldatıldı deniyor kaba tabirle.. Hayırlısı Allahtan..

Sadece internetten eskort aramalarını yakaladım diye (tabi başka bir çok problem de vardı ama ayrılığa kesin karar verme nedenim bu) evi terkettim.Ve boşandım.Aldatılıp o kişiyle tekrar aynı yastığa baş koyan insanları asla anlayamayacağım sanırım.isterse 10 çocuğum olsun,yine aynı şeyi yapardım.

Sadece internetten eskort aramalarını yakaladım diye (tabi başka bir çok problem de vardı ama ayrılığa kesin karar verme nedenim bu) evi terkettim.Ve boşandım.Aldatılıp o kişiyle tekrar aynı yastığa baş koyan insanları asla anlayamayacağım sanırım.isterse 10 çocuğum olsun,yine aynı şeyi yapardım.

Benmi çok cesaretsizim nee

Ayrılınca çocuklarda mutlu olmıcak ki
Babalarını tam affedemeselerde büyük oldukları halde , böyle daha iyiki annne diyolar...

İmrendim size
Ben çıkıp gidemiyorum.
Daha doğrusu çocuklarımla evimde kalır,
Onu kapı dışarı atardım
Cesaret edebilsem...

Benmi çok cesaretsizim nee

Ayrılınca çocuklarda mutlu olmıcak ki
Babalarını tam affedemeselerde büyük oldukları halde , böyle daha iyiki annne diyolar...

İmrendim size
Ben çıkıp gidemiyorum.
Daha doğrusu çocuklarımla evimde kalır,
Onu kapı dışarı atardım
Cesaret edebilsem...
Annenizde kalma gibi bir durumunuz yok mu cnm ya bu arada sen de çalışsan? Bak ben böyle yapıyorum şimdi.Kızıma anneannesi bakıyor.Ben de çalışıp ev alışverişine yardım ediyorum.Kalan paramla da ileride çocuğuma ev alabilmek için birikim yapıyorum.

anladığım kadarıyla, sorumluluk almaktan korkuyorsunuz.
aynı evin içinde nasıl yaşayabiliyorsunuz, yok araba çekmiş altına bilmem ne.. göz boyama
maddi anlamda eşinizin olanaklarına sırtınızı dönmek istemiyorunuz gibi geeldi..

yanlış anlamadıysam, 2. kadın durumu size bildirdi ve böylece haberiniz oldu.. aldatıldığınızdan..
2. kadına karşı bir dik duruş benim kocam affederim, sen elinin kiriydin demek istemişsiniz.

7 yıllık evliyim
Bende aldatıldım
İlişkime devam ediyorum
Ağzından burnundan getiriyorum acı çektiriyorum it gibi pişman intikam alıyorum
Yaptığı yanına mı kalacak
Oh çıkıp gidiym keyfine baksın oda asıl böylelerini adam edeceksin
Hele bi daha cesaret etsin ne yapacağımı çok iyi biliyor

benim aldatıldığıma dair şüphelerim var ama bilmiyorum benmi kuruntu yapıyorum o olayı hatırladıkça ondan soğuyorum ama elimde kanıt yok
Evli değilim

Anladım peki şüphe duyduğun şey ne
Örnek versen?

Ayrıca kendini çok fazla sıkma eğer varsa inan ki gizli kalmıyor bi yerde patlak verir
Dediğim gibi izle hareketlerini davranışlarını açık verir ..
İki tür davranıyorlar erkekler böyle durumlarda
Kimisi aşırı ilgili oluyo birdenbire abartılı davranmaya tatlı tatlı konuşmaya işte hediye çiçek vs almaya başlıyor kamufle etmek için (salağız ya anlamıyoz)
kimisi de uzaklaşıyo iletişim azalıyo veya yatak odasında mesafeli olmaya başlıyolar
benm gözlemledğm ve duyduklarm böyle
Ha normal davranabiliyosa işte o zman sıkıntı
bazıları da oscarlık oluyo cnm

Son düzenleme:
Alemsiniz gerçekten. Aldatıldığını bildiğiniz halde o adamla aynı evin içinde durabilmek nasıl bir ruh halidir. Biraz cesaretli olun. Kendi ayaklarının üzerinde durabilen güçlü kadınlar olun. Kimseyi yargılamak haddim degil. Yarın bir gün benimde başıma gelmeyeceğinin garantisi yok. Ama biz kadınlar olarak böyle şeyler başımıza geldiğinde onurlu duruşlar sergilemeliyiz. Emin olun böylesi sizi aldatan eşlerinize daha büyük acı verecektir. Ben nasıl bir kadını kaybettim diye ömür boyu kafasına vuracaktır. Bu hayatta paradan çok daha önemli şeyler olduğunu unutmayın. Çalışmak isteyene her yerde iş var.

Haklısın %100 katılıyorum sana ama emin ol aldatılmadan önce benm düşünce tarzımı anlatmışsıın
Ama bilemiyorum beni bi çeşit intikam duygusu sardı ve sanki onu yanımda tutarak acı çektirerek rahatlamaya çalışıyorum
Tuhaf düşünüyorum farkındaym ama böyle
ama bi gün çekip gideceğimi biliyorum!

Kadinlar ne yapsa bu erkek milletine yaranaman erkek yaptimi bakimsizdin ilgilenmedin yatakta onu yapmadin bunu yapmadin kadin yapinca kötüne bi tekme koyyolar biz kadinlar niye bukadar saf affediciyiz

H
Haklısın %100 katılıyorum sana ama emin ol aldatılmadan önce benm düşünce tarzımı anlatmışsıın
Ama bilemiyorum beni bi çeşit intikam duygusu sardı ve sanki onu yanımda tutarak acı çektirerek rahatlamaya çalışıyorum
Tuhaf düşünüyorum farkındaym ama böyle
ama bi gün çekip gideceğimi biliyorum!

Dünyada ki tüm kadınların yaşadığı sorunlar benzer şeyler ve bunlarla mücadele etmek şart
Aslında bütün kadınlar güçlü fedakar tüm zorlukları göğüsleyebilecek kadar da mücadeleci ama farkında değiller
korkular endişeler daha baskın olabiliyor maalesef
yeter ki harekete geçsinler adım atmak çok önemli

ALDATILIP DA GİDEMİYORSA BENCE KADIN ÇOK AŞIKTIR ÇOK SEVİYORDUR YAPAMIYORDUR ONSUZ, YADA GİDECEK Bİ YERİ YOKTUR MADDİ GELİRİ YOKTUR KATLANIR. BENDE ÇOK SEVDİM İLK DEFA AŞIK OLDUM AMA BNDE ALDATILDIM. BU BİR GERÇEK Kİ BUTUN ERKEKLER ALDATIR. BAKIŞIYLA DİLİYLE YADA FARKLI SEYLERLE. AMA KESİN ALDATIR

Back