Kaynanam eşimle iyi olduğumuz için çekilebiliyordu ama şimdi eşimle uzaklaşınca iyice üzerime gelmeye başladı. O da farkında aramızın gergin olduğunun hem adamı dolduruyor hem bana bulaşıyor iyice. Telefonunu kurcalamak hiç istemiyorum ama sanırım yapmak zorunda kalacağımBunca yıl kayınvalidene dayandığına göre çokta gırtlağa dayancak bi durumun olmamış canım bana sorarsan açık açık konuş. Eşine gelincede uzaktan anlayabileceğinizi sanmıyorum ama mutlaka takibini yapın derim bi şekilde bakın tlf nuna
Ne yalan söyleyeyim bugüne kadar hiç münakaşaya girmedim hep tamam tamam diyip geçiştirdim umursamadım yani. Eşimle aram bozulduğundan beri kadının her söylediği sinir yapar oldu bende12 senede kaynananın ağzını büzemediniz mi?
Ben de kaynanam için hep böyle düşündüm. Nasılsa eşimle iyiyim konuşur konuşur susar dedim öyle de oldu. Eşim de hakkını yiyemem hep benim yanımda oldu hep destekçimdi bu konuda. Şimdi öyle değil ama yalnız kalmışım gibi hissediyorumAmaaan ben olsam kayınvalideyi hiç takmam.
Kocayla iyi olduktan sonra geri kalan herkes dışarıda bana göre.
Ama eşiniz gerçekten aldatıyorsa er geç çıkar ortaya.
Canım kayınvalidene aranızın soğuk olduğunu asla belli etme birde eşinle konuştunmu hiç son zamanlarda böylesin falan diye yani neden tlfla çok uğraşıyorsun şeklinde değilde bana karşı soğuksun gibi.. bana göre de tlf vs kurcalamak doğru değil ama şüphelendiğin bir durum söz knusu olduğu için başkada çözüm yok gibi. bir de aranız bu kadar iyiyken bir anda mı soğukluk oldu merak ettimKaynanam eşimle iyi olduğumuz için çekilebiliyordu ama şimdi eşimle uzaklaşınca iyice üzerime gelmeye başladı. O da farkında aramızın gergin olduğunun hem adamı dolduruyor hem bana bulaşıyor iyice. Telefonunu kurcalamak hiç istemiyorum ama sanırım yapmak zorunda kalacağım
Farklı ne yapılabilir ki?YENİ GELİŞME!!!! Kızlar Dün akşam eşimi aldım karşıma güzelce konuştum. Son günlerde uzağız birbirimize bir problem mi var benim fark edemediğim dedim. Başta yok falan bir şeyler geveledi. Sana öyle gelmiş, ne alakası var aynıyız işte gibi klasik erkek cümleleri. Ben biraz irdeleyince evet sorun var dedi. Alışkanlık dışında bir şey paylaşmadığımızı düşünüyormuş bir süredir. Beni çok sevdiğini ama her şeyin çok sıradan olduğunu bu durumun onun hayalindeki şey olmadığını söyledi. Farklı şeyler istiyorum ben falan diye yükseldi hatta bir ara. Biraz bağrıştık ve sonunda geçip yattk. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Aldatma konusunda kuruntu yapmışım başkası yokmuş ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım bana bir akıl verin lütfen
Bu saaten sonra degismez esmacan ama elden ayaktan dusurse senden iyisi olmaz hicc takma kocaya gelincede bak samimi.soyluyorm eger aladatiyorsa oylr bir cikiiyorki. Soyle bir akil vereyeyim en cok gotustugu numaralari falan kontrol et internet arama gecmisine gerekirse giyumine kusamina dikkat et eve gec geliyorsa geldikten sonra kontrol et illa bir acigini yakalarsin bu arada sana bir taktik eger ona cok iyi davranisan aptal gibi cikiyor yaptigi seylerKızlar merhaba, 12 senedir evliyim ve kaynanamla tanıştığımızdan beri anlaşamıyoruz. Evlenmeden önce, tanıştıkça zaman geçirdikçe anlaşırız canım nolcak annesi sonuçta falan diyordum ama yooook 12 sene geçti hala aynı tas aynı hamam. Yaptığım yemekten giydiğim kıyafete kadar laf söyler. Hep aman sen de ne zevksizsin aman elinin bir ayarı yok oğlumu kimlere verdim diye ahlanır vahlanır. Susmaz asla yani. Neyse ben bununla yıllardır bir şekilde baş ediyordum çünkü eşimle çok mutlu evliliğimiz vardı. Ama son 3 aydır adamda bir gariplik var. Eve geliş gidiş saatleri değişti, telefonda harcadığı vakit arttı, benimleyse konuşmaz oldu resmen. Yemekte bile bik bik telefonla bi şeyler yapıyor. Bugüne kadar hiç yapmadığım için telefonunu alıp bakmadım ne yalan söyleyeyim. Kendisine sorunca da iş falan diyor ama inanmıyorum pek. Her ne kadar çok sevsem de aldatılan bir kadın olarak evliliğimi sürdürmek istemiyorum içimdeki bu şüpheyle. Ben de adama kötü davranır oldum ona da üzülüyorum bir yandan. E kaynana da tuz biber ekiyor üstüne. Anlayacağınız iyice bozuldu psikolojim, deli gibiyim resmen. Nasıl anlarım ben bunun aldatıp aldatmadığını, kaynanayı bunca sene sonra nasıl tepemden uzaklaştırırım bana bir akıl verin lütfen. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim
Srn gen3de bu kadr emin olma yazdiklarima dikkatlice oku zaten once sikilmayala basliyor sonra yapiyorlar baciYENİ GELİŞME!!!! Kızlar Dün akşam eşimi aldım karşıma güzelce konuştum. Son günlerde uzağız birbirimize bir problem mi var benim fark edemediğim dedim. Başta yok falan bir şeyler geveledi. Sana öyle gelmiş, ne alakası var aynıyız işte gibi klasik erkek cümleleri. Ben biraz irdeleyince evet sorun var dedi. Alışkanlık dışında bir şey paylaşmadığımızı düşünüyormuş bir süredir. Beni çok sevdiğini ama her şeyin çok sıradan olduğunu bu durumun onun hayalindeki şey olmadığını söyledi. Farklı şeyler istiyorum ben falan diye yükseldi hatta bir ara. Biraz bağrıştık ve sonunda geçip yattk. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Aldatma konusunda kuruntu yapmışım başkası yokmuş ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım bana bir akıl verin lütfen
Bu saaten sonra degismez esmacan ama elden ayaktan dusurse senden iyisi olmaz hicc takma kocaya gelincede bak samimi.soyluyorm eger aladatiyorsa oylr bir cikiiyorki. Soyle bir akil vereyeyim en cok gotustugu numaralari falan kontrol et internet arama gecmisine gerekirse giyumine kusamina dikkat et eve gec geliyorsa geldikten sonra kontrol et illa bir acigini yakalarsin bu arada sana bir taktik eger ona cok iyi davranisan aptal gibi cikiyor yaptigi seyler
farklı şeyler ımmm mesela kayınvalideli evden ayrılmak? sırf baş başa kalınan ev farklı olur bi odaya kapanmaktansa arkadaşın dediğine katılıyorum çok iyi davranırsanız ben bu kadar iyi bi insana 12 yıllık eşime nasıl yaptım/yaparım der ve aldatıyosa ortaya çıkar muhakkak eğer biri varsa ve sadece konuşuyolarsa alakayı keserİçin içini yese de sakin dur gözle diyorsun yaniO kadar zor ki bunu düşünüp belli etmeden aynı evde yaşamaya çalışmak. Ama elimde bir şey yokken de bir şey yapamam işte. Aklıma gelen tek şey sıkılması başka heyecanlar aramaya kaymadan bir psikoloğa gitmek oldu ona da bir türlü güvenemiyorum yani ne bileyim
Kaynanamla aynı evde oturmuyoruz, yakın evlerimiz ama dipdibe değiliz herkes evinde. O yüzden bunca yıl idare edebildim zaten. Yoksa kafayı yerdim heralde bu zamana kadar. Dediğiniz gibi iyi davranmaya illgimi alakamı eksik etmemeye çalışıyorum, sevecen yaklaşıyorum. Dün yine çay içerken konuştuk biraz. Ne yenilik istiyorsun vs diye sordum. Bilmiyorum benimle ve evliliğimizle ilgili tanımlayamadığım sıkıntılar var kafamda dedi. Anlayacağın yine kıvırdı lafı net bir şey alamadım. Evlilik terapisti araştırıyorum ciddi şekilde. Gitmek ister misin diye ona sordum biraz çekindi ama deneyelim bir kere nolcak dedi. İşinde iyi bir uzman arıyorum, bakalım nolcakfarklı şeyler ımmm mesela kayınvalideli evden ayrılmak? sırf baş başa kalınan ev farklı olur bi odaya kapanmaktansa arkadaşın dediğine katılıyorum çok iyi davranırsanız ben bu kadar iyi bi insana 12 yıllık eşime nasıl yaptım/yaparım der ve aldatıyosa ortaya çıkar muhakkak eğer biri varsa ve sadece konuşuyolarsa alakayı keser
telefonuna bakma fikri ne kadar yanlış olsa da sonuca doğrudan ulaştırır deneyin derim