Aldatan Koca, Delirten Kaynana....

Sıkılan ve yenilik arayan bir koca adayı daha... selektör yapıyor ... Bi zahmet çabalasın o da, birlikte yenilikler yaratmaya çalışsın. Evliliğin rengini kadının üstüne yıkmak zayıflıktır.
Ya evet bu çok doğru. Bu tavrı beni de itiyo ne yalan söyleyeyim. Yıllardır birlikte yaşadığım, sevdiğim adam bu denli korkak ve zayıf mıymış diyorum, üzücü bir durum

Kaynanamla aynı evde oturmuyoruz, yakın evlerimiz ama dipdibe değiliz herkes evinde. O yüzden bunca yıl idare edebildim zaten. Yoksa kafayı yerdim heralde bu zamana kadar. Dediğiniz gibi iyi davranmaya illgimi alakamı eksik etmemeye çalışıyorum, sevecen yaklaşıyorum. Dün yine çay içerken konuştuk biraz. Ne yenilik istiyorsun vs diye sordum. Bilmiyorum benimle ve evliliğimizle ilgili tanımlayamadığım sıkıntılar var kafamda dedi. Anlayacağın yine kıvırdı lafı net bir şey alamadım. Evlilik terapisti araştırıyorum ciddi şekilde. Gitmek ister misin diye ona sordum biraz çekindi ama deneyelim bir kere nolcak dedi. İşinde iyi bir uzman arıyorum, bakalım nolcak
bu tarz geçiştirmeler hayra alamet değil bi an önce terapiste gidin sorunun kaynağı çıkacaktır ortaya

uzman düzeyinde tanıdığım terapist yok iyice araştırın bulursunuz tek kaynaktan değil her yerden o terapist hakkında yorumları inceleyin sosyal medyada sayfalarını takip edin bi süre

Ay bu yorumlar ve sosyal medya çok mantıklı geldi bakayım oralardan :super:

İçin içini yese de sakin dur gözle diyorsun yani :cry: O kadar zor ki bunu düşünüp belli etmeden aynı evde yaşamaya çalışmak. Ama elimde bir şey yokken de bir şey yapamam işte. Aklıma gelen tek şey sıkılması başka heyecanlar aramaya kaymadan bir psikoloğa gitmek oldu ona da bir türlü güvenemiyorum yani ne bileyim:kızgın:
esmacım seni üzmek istemem ama senin eşin başka kadınlarla tanışmıştır ve onlarda gördüğü şeyi sende görmediği için bu şekilde davranmış olabilir.görmediği şeyden kastım giyim kuşam, bakım vs. gösteriştir. belki aldatmıyor ama o aşamada.seni çok iyi tanımıyorum o yüzden bakımlı mısın bilmiyorum ama böyle şeylere erkekler çok dikkat eder.bu söz vardır: ''erkek gördüğüne kadınlar duyduguna aşık olur.''ayrıca standart heyecan yok derken de (tabi yaşam tarzınızı bilmiyorum sadece yazdıklarından tahmin ediyorum)bazen sinemaya gidin,bir cafeye gidin oturun,ilk yıllarda severek yaptığınız aktiviteler varsa eğer onları tekrar yapmaya başlayın çok yararı olur.sevgiliyken nişanlıyken gittiğiniz yerlere gidin. seninde sosyal biri olduğunu görsün, 12 yıllık evli olman artık bir köşeye çekilip tv çay yapmak anlamına gelmiyo:KK66::KK66::KK66::KK66::super::super::super:

esmacım seni üzmek istemem ama senin eşin başka kadınlarla tanışmıştır ve onlarda gördüğü şeyi sende görmediği için bu şekilde davranmış olabilir.görmediği şeyden kastım giyim kuşam, bakım vs. gösteriştir. belki aldatmıyor ama o aşamada.seni çok iyi tanımıyorum o yüzden bakımlı mısın bilmiyorum ama böyle şeylere erkekler çok dikkat eder.bu söz vardır: ''erkek gördüğüne kadınlar duyduguna aşık olur.''ayrıca standart heyecan yok derken de (tabi yaşam tarzınızı bilmiyorum sadece yazdıklarından tahmin ediyorum)bazen sinemaya gidin,bir cafeye gidin oturun,ilk yıllarda severek yaptığınız aktiviteler varsa eğer onları tekrar yapmaya başlayın çok yararı olur.sevgiliyken nişanlıyken gittiğiniz yerlere gidin. seninde sosyal biri olduğunu görsün, 12 yıllık evli olman artık bir köşeye çekilip tv çay yapmak anlamına gelmiyo:KK66::KK66::KK66::KK66::super::super::super:
Canım merhabalar, kesinlikle çok doğru şeyler söylemişsin kesinlikle erkeklerin böyle şeylere dikkat ettiğine katılıyorum. Ama işimin de etkisiyle asla bakımsız bir kadın olmadım, severim de kendimle ilgilenmeyi. Birlikte bir şeyler yapmayı da severiz gezeriz, dolaşırız. Onun bu tavrının değişmesiyle azaldı birlikte geçirdiğimiz vakit. Belki azaldıkça da uzaklaştı bilemiyorum. Bütün bunları göz önüne aldığımda ben bunları söylemesi, bu şekilde davranması için bir neden göremiyorum. O zaten beni başka birinin varlığıyla ilgili şüpheye düşürüyor.

canım şöyle bi video gördüm izlemeye vaktim olmadı direk buraya atayım dedim belki işe yarar bilgi çıkar linki buraya bırakıyorum:

Bu adamı ben de gördüm internette, birkaç videosunda söylediklerinden çok hoşlanmadım nedense garip geldi. Başak birkaç terapist buldum onlnarı araştırıyorum şimdi. Yorumları iyi görünen biri var, biraz daha araştırayım başka birilerini de bulamazsam onden randevu almaya çalışacağım

Bu adamı ben de gördüm internette, birkaç videosunda söylediklerinden çok hoşlanmadım nedense garip geldi. Başak birkaç terapist buldum onlnarı araştırıyorum şimdi. Yorumları iyi görünen biri var, biraz daha araştırayım başka birilerini de bulamazsam onden randevu almaya çalışacağım
kusura bakma canım izlemeden attım buraya rahatsız ediciyse hiç dinlemeye hacet yok

Merhabaaa!!! Bir psikolog buldum nihayet, yorumları ve eğitimi hoşuma gitti, sosyal medyada yeni yeni aktif olmaya çalışıyor sanırım ama bu hafta içinde randevu oluşturmayı düşünüyoruz. Deniz Doğruöz adı. Hakkında bir sürü yorum bırakmışlar herkes de memnun gözüküyor ama ne kadar güvenilirdir sizce? Başka nerelerden araştırabilirim bu adamı?

Dün gece eşimin telefonunu kurcaladım ve ne yazık ki bir kadın var gerçekten. Çok mutsuzum.... Her şeyim elimden alınmış gibi hissediyorum.

kaynana umrumda bile olmaz.... ama evliliğim mutlu ve huzurluysa.. ama aldatma şüpesi varsa teleofnunu kurcalayıp bir kaçgün takibe alabilirsin aldatıyorsada yapacak birşey yok hayırlsı neyse senin için onu yaparsın ama bir şüpe uğrunada eşine kötü davranma kötü davranırsan huzuru başka yerde arar.

Merhaba sizi üzmek istemem ama eşinizin telefonunda ne gördünüz anlatabilir misiniz?
Whatsappta çalışığı yerden bir kadınla geç saatlerde konuşmaları vardı. Açık saçık şeyler değil ama şakalr gülüşmeler vardı. Kötü hissettim uzun zamandır benimle paylaşmadığı gibi anlar paylaşmışlar. Aralarında bir şey yokmuş gerçekten iş arkadaşlarıymış, tanıştım kadınla. Gittiğimiz terapi işe yarıyor eşime de anlattım neden böyle hissettiğimi çok üzüldü gerçekten, ağladı hatta ben sana böyle bir şeyi nasıl düşündürebildim diye.

kaynana umrumda bile olmaz.... ama evliliğim mutlu ve huzurluysa.. ama aldatma şüpesi varsa teleofnunu kurcalayıp bir kaçgün takibe alabilirsin aldatıyorsada yapacak birşey yok hayırlsı neyse senin için onu yaparsın ama bir şüpe uğrunada eşine kötü davranma kötü davranırsan huzuru başka yerde arar.
Teşekkür ederim canım, evet şüphe yüzünden ben de kendimi kapatmışım ona yeni yeni fark ediyorum, çözeceğiz inşallah

Whatsappta çalışığı yerden bir kadınla geç saatlerde konuşmaları vardı. Açık saçık şeyler değil ama şakalr gülüşmeler vardı. Kötü hissettim uzun zamandır benimle paylaşmadığı gibi anlar paylaşmışlar. Aralarında bir şey yokmuş gerçekten iş arkadaşlarıymış, tanıştım kadınla. Gittiğimiz terapi işe yarıyor eşime de anlattım neden böyle hissettiğimi çok üzüldü gerçekten, ağladı hatta ben sana böyle bir şeyi nasıl düşündürebildim diye.
Geç saatlere kadar şakalaşıp gülüşülüyor ve siz aralarında bir şey olmadığına ikna oldunuz öyle mi? Saf mısınız?

Geç saatlere kadar şakalaşıp gülüşülüyor ve siz aralarında bir şey olmadığına ikna oldunuz öyle mi? Saf mısınız?
Hakikaten öyle gibi anlatmışım :KK70: İş ve iş yerindeki insanlarla alakalı şakalar ve konuşmalar, o zaman içimdeki şüpheyle bunu abartmışım. Bu danışmandan destek alma konusu çok çok iyi geldi inanın kuruntu yapmayı gerektirecek 3. bir şahıs yok ama ilişkimizde uzaklaşma ve yabancılaşma var. Aşmaya çalıştığımız konu bu şu süreçte

YENİ GELİŞME!!!! Kızlar Dün akşam eşimi aldım karşıma güzelce konuştum. Son günlerde uzağız birbirimize bir problem mi var benim fark edemediğim dedim. Başta yok falan bir şeyler geveledi. Sana öyle gelmiş, ne alakası var aynıyız işte gibi klasik erkek cümleleri. Ben biraz irdeleyince evet sorun var dedi. Alışkanlık dışında bir şey paylaşmadığımızı düşünüyormuş bir süredir. Beni çok sevdiğini ama her şeyin çok sıradan olduğunu bu durumun onun hayalindeki şey olmadığını söyledi. Farklı şeyler istiyorum ben falan diye yükseldi hatta bir ara. Biraz bağrıştık ve sonunda geçip yattk. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Aldatma konusunda kuruntu yapmışım başkası yokmuş ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım bana bir akıl verin lütfen:olamaz:
Kocanı al birlikte tatile gidin seni cok özledim hiç basbasa kalamıyor z de. Fırsat buldukça onu biryerlere götür. Onu mutlu et. Kaynanaya hiç aldırma. Sen sana bak. Gerisi yalan...

X