Aldatan Koca, Delirten Kaynana....

Kocanı al birlikte tatile gidin seni cok özledim hiç basbasa kalamıyor z de. Fırsat buldukça onu biryerlere götür. Onu mutlu et. Kaynanaya hiç aldırma. Sen sana bak. Gerisi yalan...

Nasıl güzel verdi bu yorumun anlatamam :KK15: Planladık bir şeyler, şu an haftalık terapi seanslarımız var onu aksatmak istemiyoruz, ağustos ortası gibi başbaşa bir yurt dışı tatili yapacağız haarika gidiyor heer şey :KK50::KK39:

Kızlar bu arada kaynanam psikoloğa gittiğimizi öğrenmiş, "müsrif gelin çocuğun rızkını keyfine harcıyor" diye dedikodumu yapıyormuş benim olmadığım her yerde ahahaahaha :skandal: Kızamıyorum da artık çok güldürüyor bu kadın beni :KK48: Ona bir seans ayarlayacağım en son gitsin bir deşarj olsun

Kızlar merhaba, 12 senedir evliyim ve kaynanamla tanıştığımızdan beri anlaşamıyoruz. Evlenmeden önce, tanıştıkça zaman geçirdikçe anlaşırız canım nolcak annesi sonuçta falan diyordum ama yooook 12 sene geçti hala aynı tas aynı hamam. Yaptığım yemekten giydiğim kıyafete kadar laf söyler. Hep aman sen de ne zevksizsin aman elinin bir ayarı yok oğlumu kimlere verdim diye ahlanır vahlanır. Susmaz asla yani. Neyse ben bununla yıllardır bir şekilde baş ediyordum çünkü eşimle çok mutlu evliliğimiz vardı. Ama son 3 aydır adamda bir gariplik var. Eve geliş gidiş saatleri değişti, telefonda harcadığı vakit arttı, benimleyse konuşmaz oldu resmen. Yemekte bile bik bik telefonla bi şeyler yapıyor. Bugüne kadar hiç yapmadığım için telefonunu alıp bakmadım ne yalan söyleyeyim. Kendisine sorunca da iş falan diyor ama inanmıyorum pek. Her ne kadar çok sevsem de aldatılan bir kadın olarak evliliğimi sürdürmek istemiyorum içimdeki bu şüpheyle. Ben de adama kötü davranır oldum ona da üzülüyorum bir yandan. E kaynana da tuz biber ekiyor üstüne. Anlayacağınız iyice bozuldu psikolojim, deli gibiyim resmen. Nasıl anlarım ben bunun aldatıp aldatmadığını, kaynanayı bunca sene sonra nasıl tepemden uzaklaştırırım bana bir akıl verin lütfen. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim
Kaynanayı bilemicem ama o telefonla oynama butun çiftlerin sorunu
Bisey yaptığı anlamına gelmiyor elbette.
Ama bırakamiyrz elimizden:KK43:
Bisey yapmanıza gerek yok,bi halt karıştırıyorsa er gec ayağina dolanır zaten.

Kaynanayı bilemicem ama o telefonla oynama butun çiftlerin sorunu
Bisey yaptığı anlamına gelmiyor elbette.
Ama bırakamiyrz elimizden:KK43:
Bisey yapmanıza gerek yok,bi halt karıştırıyorsa er gec ayağina dolanır zaten.

Birileri olma mevzusu benim kuruntummuş ama başka sorunlar varmış farkında bile olmadığımız, başta ben de beklemeyi düşündüm ama sonra terapist buldum bi tane denemekten zarar gelmez diyip tuttum kolundan götürdüm eşimi de. Şu an memnunuz, iyi ki başlamışız diyorum gerçekten

Yeni Gelişme!! Çift olarak gittiğimiz seanslarda 4. yü geride bıraktık. Güzel günlerimize dönmeye başladık diyebilirim. Geeeerçekten çok işe yaradı. Şimdi hem çift olarak devam ediyoruz, hem de psikoloğumla bireysel görüşmeler yapıyorum. Hayvan fobimle ilgili olarak çalışıyoruz bireysel görüşmelerimizde. İnanın bu huyumu ne kadar sevmesem de köpeklerden çocukluğumdan beri ölümüne korkuyorum. Eğer aşarsam eşimle bir köpek almayı planlıyoruz. Hem oğlumuz da çok istiyor, eşimin de gençlik hayali. Son durumlar böyle. Her şey yoluna giriyor nihayet :KK54::KK16:

Kızlar bu arada psikoloğum Deniz Doğruöz, Ataşehirde merkezi. Şuraya kendisinin sitesini ve hakkında yazılanları bırakıyorum belki faydalanmak isteyen olur. Ben ararken doğru dürüst öneri bulamamıştım belki birilerinin işine yarar www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_25105_deniz_dogruoz.htm

Yeni Gelişme!! Çift olarak gittiğimiz seanslarda 4. yü geride bıraktık. Güzel günlerimize dönmeye başladık diyebilirim. Geeeerçekten çok işe yaradı. Şimdi hem çift olarak devam ediyoruz, hem de psikoloğumla bireysel görüşmeler yapıyorum. Hayvan fobimle ilgili olarak çalışıyoruz bireysel görüşmelerimizde. İnanın bu huyumu ne kadar sevmesem de köpeklerden çocukluğumdan beri ölümüne korkuyorum. Eğer aşarsam eşimle bir köpek almayı planlıyoruz. Hem oğlumuz da çok istiyor, eşimin de gençlik hayali. Son durumlar böyle. Her şey yoluna giriyor nihayet :KK54::KK16:
Cok sevindim mutlu ol canım.

Kızlar Selaaaaam! Bu hafta eşimle baş başa uzun zamandır istediğimiz ama oğlanı bahane edip erteelediğimiz sırt çantalı kamp tatiline çıkıyoruz. O kadar o kadar o kadar heyecanlıyım ki sanırsınız üniversiteyi yeni kazanıp şehir dışına okumaya gelmiş bir genç kızım :oops: Yıllar sonra tekrarkampa çıkmak hele de aşık olduğum adamla bunu yapacak olmak haaarika hissettiriyor. Benim günler çok güzel sizinki de güzel geçsin çıkın çıkın kamp atın eşinizle sevgilinizle :21::KK68:

Merhablar herkese, buralara epeydir bakmıyordum işler düzelince resmen çekip gitmişim resmen vefasızlık yapmışım :oops: Kızlar Biz psikoloğumuz Deniz Beyle çalışmamızı tamamladık ve işleri epey yoluna soktuk gerçekten. Şimdi o baştaki yazdıklarımı okuyorum da ne kadar ürkek çekingen şüpheyle yaklaşan biriymişim o zamanlar.Destek almak haytım boyunca aldığım en iyi karar olabilir gerçekten.Eşimle aramız zatentoparladı ve çok iyiyiz ama inanır mısınız çocuk büyütürken de karşılaştığım pek çok sorunu yaşamıyorum şu an. Hep suçu sorunu karşımızdakinde arıyoruz ama ben de eksiklerim olduğunu bir anne veeş olarak dinlemekte, anlamakta, empati yapmakta ne kadar eksik olduğumu gördüm. Kendime karşı bile anlayışsız ve katı davrandığım anlar varmış, daha dikkatliyim şimdi. Aslında bir şeylerifark ediphayatında farklılıkları uuygulamaya geçirince çözülüyor sorunlar. Size de bu zor zamanlarımda yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. Sayenizde kendimi bir an bile yalnız hissetmedim :KK200::KK200::KK200:

X