• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan esinizi nsl yakaladiniz

Anne49

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
1
5
1
30
Kizlar esimden cok supeleniyorum ve telinden surekli numara ve mesaj siliyo bunun icin bildiginiz bir program yada cozum oneriniz varmi ?

yok ama şüphe varsa cogunlukla dogru cikiyor malesef agzina kürekle vura vura yapistir yere sinir oluyorum artik burda okuya okuya evde gül gibi karisi dururken ne istiyorsa bu erkek milleti

Benim eşim de mesajları tutmaz, ben de bir ara sinir olup şüphelendim ama birşey çıkmadı tabi. Telefonu bir ara sorunluydu hafızası dolunca hata veriyordu alışkanlık olmuş telefonu değişti hala siler mesajlarını.

Hâl ve hareketlerinden az çok anlarsın sanırım.
Ilgisizliginden de ...

numara sildiğini nasıl anladınız? tüm sohbetleri mi siliyor ve yeni mi silmeye başladı?

Whatsapptan mı konuşuyor normal sms mesajlarımı? Eğer whatsappsa konuşmaları geri getirebilir ya da mesajların anlık olarak size gelmesini sağlayabilirsiniz bilgisayar üzerinden whatsapp web e bağlanarak, umarım üzücü şüpheleriniz gerçek değildir..

Back