Evet sürekli dua ediyorumZamanla olur inşallah evet zor bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Ben elimden geleni yaptım rabbim gerisini sana havale ediyorum senin vereceğin her türlü karara da razıyım. Deyip tevekkül edersen kalpten cidden hafifliyor
Pisman olursa rahatlayacaksiniz yani? Aldattığı gercegi degismedikten sonra nasil bir rahatlama olacaksa..
Demekki zaman herşeyin ilacı illaki bir yerden çıkıyormuşaldatıldım çocukluk aşkımdı aynı mahallede büyüdük aynı lisede okuduk. çocukken "çıkma" muhabbetleri olurdu ya aynen öyle ilişkim vardı. sonra lise sonda tekrar ilişkimiz oldu. öğrendim ki yine çocukluk arkadaşım olan kuzeniyle beni aldatmış. ayrıldım bitti. ardından evlenme kararı aldılar. kızın kına gecesi olduğu akşam aradı ağladı baya hüngür hüngür ağladı. pişmanım affet dön de bırakır dönerim dedi. o arada da yine onun tanıdığı biriyle ilişkim vardı. 1-2 yıl hiç pişman olmayan adam pişman oldu birden neden çünkü ilişkim var. evlendiler kız babama şikayet etti kocamın peşini bırakmıyor diye. oysa hiç yüz vermedim konuşmadım. geçen düğünde gördüm eski sevgilim kelleşmiş çökmüş zaten boyu kısa dedim bunun için mi üzüldüm.kız da öyle 2 kere doğurdu kilo almış teyze gibi giyinmiş aşırı çirkinleşmiş mutsuz ikisi de özel hastanede çalışıyor. bi de kendime baktım yüksek lisans yapıyorum mühendisim ışıl ışıl parlıyorum o kız yanımda teyzem gibi. baksan evli 2 çocuklular. mutlular mı bilemem. ama kuzenim de aldattı sevgilisini. sonra evlendi o kızla çok mutlu oldu iyi ki böyle olmuş bana bu mutluluk verecekmiş demek diyor.
Pişman olmaz mutlu mu olur ?Hayır olmaz
Edecekmiş öyle söyledi.pişman olması bir anlam ifade edecek mi?
Edecekmiş öyle söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?