Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midesiz ve o. olduğu için başka açıklaması yok ama bir tarafta aldatılma varsa suç tek taraflı değildirDul bir kadın evli olduğunu bildiği bir erkekle neden birlikte olmaya devam eder?Erkeğin eşinin hamile olduğunu bildiği halde
Çünkü ahlaksızdır .Dul bir kadın evli olduğunu bildiği bir erkekle neden birlikte olmaya devam eder?Erkeğin eşinin hamile olduğunu bildiği halde
Kadının dul olması gereksiz bir ayrıntı.Dul bir kadın evli olduğunu bildiği bir erkekle neden birlikte olmaya devam eder?Erkeğin eşinin hamile olduğunu bildiği halde
Ben daha çok o hamile kadın eşinin onu aldatmasın bile bile yanında mi kalıyor ona takıldım ? Açıkçası sizin sorununuz bu olmalı, soruyu da bence kadına yönelik değil erkeğe yönelik sormalısınız, çünkü kadının ne mal olduğunu bellidir de asıl erkeğe isim takmak gerekir meselaaaa ŞEREFSİZ...Dul bir kadın evli olduğunu bildiği bir erkekle neden birlikte olmaya devam eder?Erkeğin eşinin hamile olduğunu bildiği halde
Bazıları birdee ? Bir tane de değil yani. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Yıkılmaktan başka ?Aldattığı kişilerden bazılarının ismini çalıştığı yeri öğrendim ama....
Kadın “ dul” diye mi midesiz ve o… oldu yani?Midesiz ve o. olduğu için başka açıklaması yok ama bir tarafta aldatılma varsa suç tek taraflı değildir
Adamın evli olduğunu biliyor ve adamla görüşmeye devam ediyor bu o.. değil de nedir ? Bu konunun evli bekar dul olması onun o… dan başka bir sıfat olarak göstermiyor . Niye bile bile yaparsın bunu bu aldatılma konusunda suçsuz olan o masum yavru ve hamile haliyle bunlara katlanmak zorunda olan kadın . Tabi ki de suç sadece o kadKadın “ dul” diye mi midesiz ve o… oldu yani?
konu sahibi dul detayı çok gereksiz ve kusura bakmayın ama bunu bir yerme aracı olarak kullanmışsınız. Kimseyi kandırmayın.
kadın üzerinden soru sormak yerine bir insan neden aldatır diye sorsaydınız makul bir soru olurdu. Ancak amacınızın “sadece” kadını yermek olduğu öyle belli ki.
hamile eşini aldatan adam masum mu? Ha pardon kadın dul olduğu için ayartmıştır adamı muhtemelen . Değil mi?![]()
adam da kadında masum değil ikisi de suçlu .bu olayda dul bekar evli hiç fark etmiyor adamın evli olduğunu bile bile o adamla görüşen kadın da o… dan başka bi sıfatı hak etmiyor . Onunla ne kadar zaman geçirirse geçirsin adam gün sonunda eşine çocuğuna döner o ise ortada kalır .Kadın “ dul” diye mi midesiz ve o… oldu yani?
konu sahibi dul detayı çok gereksiz ve kusura bakmayın ama bunu bir yerme aracı olarak kullanmışsınız. Kimseyi kandırmayın.
kadın üzerinden soru sormak yerine bir insan neden aldatır diye sorsaydınız makul bir soru olurdu. Ancak amacınızın “sadece” kadını yermek olduğu öyle belli ki.
hamile eşini aldatan adam masum mu? Ha pardon kadın dul olduğu için ayartmıştır adamı muhtemelen . Değil mi?![]()
Bunun dullukla alakası yok karaktersizlikle alakası var.Dul bir kadın evli olduğunu bildiği bir erkekle neden birlikte olmaya devam eder?Erkeğin eşinin hamile olduğunu bildiği halde
Edin ne değişecek.Kadını ifşa etmek istiyorum evli bir erkekle birlikteliğine devam ettiği için
Tabi kadın fark etmez eşte suç ama kadın da bile bile kuyruk salmamalı .adam bekarım diye kandırabilir ama bakarsın ki evli uzak durursun kime giderse gitsin ben günaha girmem deme cesaretini göstermeli sözde kadın olanlarFarkında mısın bilmiyorum ama o kadın olmazsa başka kadın olacak. Kaypaklığın başı kocada. Anlatabildim mi ?