• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım gururum kırıldı

aksinya_kimberlit

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
37
15
8
43
merhaba desteğinize ihtiyacım var.
ben aldatıldım. adam önce özür diledi sonra inkar etti zarf atıyosun dedi sonra geri özür diledi. sonra sen benle ilgilenmiyodun ben de başkasına gittim diye saçma sapan beni suçlamaya başladı.ben cevap vermedikçe beni darlamaya devam etti. en sonunda kavga ettik .whatsapptan engelledi 3 gün sonra geri engeli kaldırdı ama hiçbişey yazmadı ..sinirlerim bozuk canım çok yanıyor gururum kırıldı. kendimi çok çirkin ve yetersiz hissediyorum bu psikolojiyle başa çıkamıyorum.nasıl kurtulucam bu çöküntüden lütfen yardım edin :(

sen yetersiz ya da çirkin değilsin, karşındaki insan karaktersiz, iyi gününde senin yanında olup en ufak olumsuzlukta başka kadınlara koşarak gidecek kadar karaktersiz hemde, boşuna kendini suçlama, suçlu olan o sen değilsin.

Evli misin?
Eğer evliysen bir güzel boşanacaksın. Sonrada yoluna bakacaksın.
Yok sevgilinse aman diyeceksin ne halin varsa gör ağzına geleni say istiyorsan bi rahatla sonra zaten unutursun.

Zaten klasiktir aldatınca kadını suçlamak. Neyse ki evli değilmişsiniz şimdiden ne olduğunu öğrenmişsiniz ucuz kurtulmuşsunuz.

merhaba desteğinize ihtiyacım var.
ben aldatıldım. adam önce özür diledi sonra inkar etti zarf atıyosun dedi sonra geri özür diledi. sonra sen benle ilgilenmiyodun ben de başkasına gittim diye saçma sapan beni suçlamaya başladı.ben cevap vermedikçe beni darlamaya devam etti. en sonunda kavga ettik .whatsapptan engelledi 3 gün sonra geri engeli kaldırdı ama hiçbişey yazmadı ..sinirlerim bozuk canım çok yanıyor gururum kırıldı. kendimi çok çirkin ve yetersiz hissediyorum bu psikolojiyle başa çıkamıyorum.nasıl kurtulucam bu çöküntüden lütfen yardım edin :KK43:

çirkin ve yetersiz olsan sen değilsin..
şerefsiz ve pislik olan o..
ne güzel bak ne olduğunu görmüşsün çok geç olmadan..

Bu psikoloji kötüdür.En azindan evli veya nisanli degilsin erken gosterdi pislik yüzünü, sukret.Imkanin varsa kendinle ilgilen. Saclarina hafif değişiklikler, biraz giyim tarzinda degisiklikler iyi gelecektir. Ve en onemlisi onunla karsilasma ihtimalinin oldugu yerlerde bulunma. En azından bir sureligine. arkadaslarinla vakit gecir ama en eglenceli olanlariyla.

Kurtulmuşsunuz yol yakınken. Ya evlenmiş olsaydınız.
Sonuç çooookkk basit kuzumm def edeceksin hayatına bakacaksın gereksiz bir varlık için kendini harap etmene bile değmez
haklısın ama şuan çok canım yanıyor elimde aynayla sürekli kendime bakıyorum güzel değilmiydim yarın işe nasıl gidicem hiç bilmiyorum bu kafayla

haklısın ama şuan çok canım yanıyor elimde aynayla sürekli kendime bakıyorum güzel değilmiydim yarın işe nasıl gidicem hiç bilmiyorum bu kafayla
Ahh tatlim ne alakası vaar muhakkakki fıstık gibisindir :KK66: sen guzelce giyinip kuşanıp gidiceksin işine başın dik kendinden emin bi şekilde bakıcaksın işne ayrıca ne anjeliler aldatıldı sende bilirsinki en çok aldatılan kadınlar bakımlı ve güzel olanlardır

Back