Mrb arkadaşlar eşim ile 6 yıllık bir birlikteliğimiz ve 2 yıllık bir evliliğinin var aynı zamanda 2 aylik bir kızımız var. Eşimin benden önce çok büyük bir ilişkisi olmuş kiz ile birbirlerini çık sevmişler ayrıldıktan 2 yıl sonra bizim birlikteliğimiz başladı geçen gece eşimin telefonunda eski face ve instegram hesabını buldum girdim birsey yoktu eşime sordum kapattığını kızımızın üzerine yemin ettiğini başka bir hesap kullanmadığını söyledi ben de konuyu çok fazla uzatmadan kapattım fakat gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar telefonuna baktım ve ayrı bir face hesabının olduğunu ve hiçbir hareketliliğin olmadığını fakat eski sevgilisini arttığını gördüm. Bunu asıl kullandığı hesaptan bir kaç defa arttığını yakalamıştım her defasında bir daha olmayacağını belirtti bu sefer ne yapacağımı nasil davranacağını bilmiyorum Bi fikir verecek olan var mı acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldatılıyorum... Eski sevgilisini arattığını gördüm
- Konu Sahibi Arzusuu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldatılma eski sevgili
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.813
- 598
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Yok yazışma görmedim belki de yapıyordur bilmiyorumBir konuşma yakaladınız mı? Anlattıklarınıza göre aldatma değil eski sevgiliyi stalk var. Stalk etmesi de hoş bir şey değil tabiyki ama aldatma da diyemeyiz. Eğer bir konuşma yakalarsanız ekran görüntülerini alın
Ee sırf bu yüzden gizli hesap açıp o kadar riske girilir miBende bazen eski sevgilime bakıyorum ölmüş mü hayatta mı gerizekalı diye ,
çok önemli değil boş zamanda aaa bir bakayım dengesize diyorum içini rahat tut canım
evet ıste kendıne ayrı gızlı hesap acması kabul edılır bırsey degılEe sırf bu yüzden gizli hesap açıp o kadar riske girilir mi
Asıl ciddi sorun ne yakalarsam yakalayanın kanitim da olsa inkar ediyor ve hiç birsekilde konusmuyorBazi insanlar hala duygu bagi oldugundan degil de "BENSIZ perisan oldu mu? Cöktü mü?" Diye de bakiyor. Ama esiniz hala sizin istemediginiz halde yalan söyleyip aratiyorsa bu ciddi bir sorun.
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Senden korkuyor demekki yada istemiyordur bilmeni ayrıca adamın özeli yahu garıştırma kızzzzEe sırf bu yüzden gizli hesap açıp o kadar riske girilir mi
Ne yapacak adamın aklına gelmiştir bakmıştır aldatmak o değil sen içini ferah tut
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
senin ki zopalıkAsıl ciddi sorun ne yakalarsam yakalayanın kanitim da olsa inkar ediyor ve hiç birsekilde konusmuyor
Yok hayır ama bunu sürekli yapıyor bu sefer farklı bir hesap açmış sırf bu yuzdenkızın son durumunu merak ettı sanırım nereden aklına geldıyse
konusma gorusme falan var mı bırılerıyle ?
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
bir sirkelemen lazım canım aranızdaki ilişki nasıl bilemem ama sarsılması lazımYok hayır ama bunu sürekli yapıyor bu sefer farklı bir hesap açmış sırf bu yuzden
Bilmiyorum bir kızı olmasına rağmen halen mi unutamıyor halen mi aklindaSenden korkuyor demekki yada istemiyordur bilmeni ayrıca adamın özeli yahu garıştırma kızzzz
Ne yapacak adamın aklına gelmiştir bakmıştır aldatmak o değil sen içini ferah tut
- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- 88
Şuan sessizliğe burunmusum oda konuyu açmıyorbir sirkelemen lazım canım aranızdaki ilişki nasıl bilemem ama sarsılması lazım
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Sen sonuna kadar haklısın canım akışına bırak brazBilmiyorum bir kızı olmasına rağmen halen mi unutamıyor halen mi aklinda
- 21 Nisan 2016
- 3.641
- 6.889
- 158
- 27
Sanırım öyle yapmalıyım çünkü olmuyor artık uyanmaktan sıkıldım takip etmekten yoruldumSen sonuna kadar haklısın canım akışına bırak braz