aldactone kullananlar yardım

happy ending

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
6
1
6
30
arkadaşlar merhaba,
ben pco ve tiroid hastasıyım düzenli olarak levotiron kullanıyorum. bir yıldır doğum kontrol kullanmıyordum dün endokrin muayenemden sonra doktor levotiron ile birliktre glucophage, yasmin ve aldactone başladı. yasmin e reglin birinci günü başlamamı söyledi ve reglime daha 3 hafta var ben şeker ilacıyla birlikte aldactone a başladım bugün sizce bekleyip 3 hafta sonra yasminle birlikte mi başlamalıydım aldactone a bu konu hakkında bir fikrim yok kullananlar nasıl kullandı acaba ve belirgin yan etkileri var mı?

Geçmiş olsun faydasını gördünüz mü aldactone ilacın

Aldactone adlı ilacı kullandınız mı tüyleriniz üzerinde nasıl etkileri oldu

Aldactone adlı ilacı kullanmışsınız nasıl etkileri oldu tüylerinizde

Hala kullanıyormusunuz

Daha ne kdr kullancaksn doktorun ne dedi bu konuda cnm hormon testler yapıp mı verdi doktorun bırakınca nasıl olcak eski haline gelcek mi tüyler doktorun bu konuda bilgi verdi mi
Evet hormon testi yaptı verdi henüz daha gitmedim 3 ay sonra eski haline gelecek mi bilmiyorum umarım gelmezler geçmiş olsun size

Kızlar merhaba doktor banada aldactone ve diana 35 verdi. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Hangisini sabah hangisini akşam almalıyım sizce ?

Kızlar merhaba doktor banada aldactone ve diana 35 verdi. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Hangisini sabah hangisini akşam almalıyım sizce ?
Ben bu ilaclari gece iciyorum ikisini de. Ben de bir yan etki yapmadi kilomda olsun vs. aldactone idrar söktürücü oldugu icin daha sık tuvalete gidiyorsunuz sadece ve çok susatıyor o da zararlı bir yan etki değil bence :)

Hangi sebeble kullanıyordun ? İşe yarıyor mu?
Hormon bozukluğum var malesef o yüzden kullanıyorum. Daha hepsinden bir kutu bitirdim bir ay oldu başlayalı. En az 3 ay kullanmak gerekiyor. Hormon tedavisi sabır isteyen uzun bir süreç. 17 yaşındayım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…