- 6 Ocak 2015
- 6
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi happy ending
-
Geçmiş olsun faydasını gördünüz mü aldactone ilacınarkadaşlar merhaba,
ben pco ve tiroid hastasıyım düzenli olarak levotiron kullanıyorum. bir yıldır doğum kontrol kullanmıyordum dün endokrin muayenemden sonra doktor levotiron ile birliktre glucophage, yasmin ve aldactone başladı. yasmin e reglin birinci günü başlamamı söyledi ve reglime daha 3 hafta var ben şeker ilacıyla birlikte aldactone a başladım bugün sizce bekleyip 3 hafta sonra yasminle birlikte mi başlamalıydım aldactone a bu konu hakkında bir fikrim yok kullananlar nasıl kullandı acaba ve belirgin yan etkileri var mı?
Aldactone adlı ilacı kullandınız mı tüyleriniz üzerinde nasıl etkileri olduarkadaşlar merhaba,
ben pco ve tiroid hastasıyım düzenli olarak levotiron kullanıyorum. bir yıldır doğum kontrol kullanmıyordum dün endokrin muayenemden sonra doktor levotiron ile birliktre glucophage, yasmin ve aldactone başladı. yasmin e reglin birinci günü başlamamı söyledi ve reglime daha 3 hafta var ben şeker ilacıyla birlikte aldactone a başladım bugün sizce bekleyip 3 hafta sonra yasminle birlikte mi başlamalıydım aldactone a bu konu hakkında bir fikrim yok kullananlar nasıl kullandı acaba ve belirgin yan etkileri var mı?
Ben kullanıyorum evet azalma oldu saç dökülmemde durdu size tavsiyem hergün aynı saatte almaya çalışınCvp atarsanız çok sevinirim
Tüylerinizde nasıl etkisi oldu hala kullanıyormusunuzBen kullanıyorum evet azalma oldu saç dökülmemde durdu size tavsiyem hergün aynı saatte almaya çalışın
Tüyleriniz inceldimi döküldümü sadece bu ilacımı kullanıyorsunuzTüylerinizde nasıl etkisi oldu hala kullanıyormusunuz
Tüylerim inceldi canım ve kullanıyorumTüyleriniz inceldimi döküldümü sadece bu ilacımı kullanıyorsunuz
Daha ne kdr kullancaksn doktorun ne dedi bu konuda cnm hormon testler yapıp mı verdi doktorun bırakınca nasıl olcak eski haline gelcek mi tüyler doktorun bu konuda bilgi verdi miTüylerim inceldi canım ve kullanıyorum
Aldactone adlı ilacı kullanmışsınız nasıl etkileri oldu tüylerinizdearkadaşlar merhaba,
Hala kullanıyormusunuzarkadaşlar merhaba,
Evet hormon testi yaptı verdi henüz daha gitmedim 3 ay sonra eski haline gelecek mi bilmiyorum umarım gelmezler geçmiş olsun sizeDaha ne kdr kullancaksn doktorun ne dedi bu konuda cnm hormon testler yapıp mı verdi doktorun bırakınca nasıl olcak eski haline gelcek mi tüyler doktorun bu konuda bilgi verdi mi
Merhabalar bana doktorum bu ilacı verdi. Tüyleriniz azaldı mı acabaEvet hormon testi yaptı verdi henüz daha gitmedim 3 ay sonra eski haline gelecek mi bilmiyorum umarım gelmezler geçmiş olsun size
Ben bu ilaclari gece iciyorum ikisini de. Ben de bir yan etki yapmadi kilomda olsun vs. aldactone idrar söktürücü oldugu icin daha sık tuvalete gidiyorsunuz sadece ve çok susatıyor o da zararlı bir yan etki değil bence :)Kızlar merhaba doktor banada aldactone ve diana 35 verdi. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Hangisini sabah hangisini akşam almalıyım sizce ?
Hormon bozukluğum var malesef o yüzden kullanıyorum. Daha hepsinden bir kutu bitirdim bir ay oldu başlayalı. En az 3 ay kullanmak gerekiyor. Hormon tedavisi sabır isteyen uzun bir süreç. 17 yaşındayım bu aradaHangi sebeble kullanıyordun ? İşe yarıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?