tansiyon çıktı derken?
tansiyonun muhtemelen düşmüştür.
çünki aldactone (Spironolactone etken madde) hipertansiyon ilacıdır aynı zamanda.yan etkilerini görmüş olsanız bile doktorunuza danışmadan ilacı birden kesmeyin bence,çünki bu tarz ilaçların birden bırakılması sakıncalı olabilir.
annem kullanıyor bu ilacı. hatta bugün doktorunu aradım. 3 ay 1 er tane, sonrasında yarım kullanacaksın demişti. yarım olarak ne kadar süre kullanabiliriz diye sormak için aradım. annem çeşitli kalp ilaçları, şeker tip2 ilacı kullanıyor. doktoru Aldactone yi zayıflamasına yardımcı olacak diye verdi.
Doktora 'zayıflatıyorsa bende nimetleneyim' dedim.
'olmaz, bu annene göre bir ilaç, sana başka verilir ama boşver' dedi.
çok geçmiş olsun kızlar..
tansiyon çıktı derken?
tansiyonun muhtemelen düşmüştür.
çünki aldactone (Spironolactone etken madde) hipertansiyon ilacıdır aynı zamanda.yan etkilerini görmüş olsanız bile doktorunuza danışmadan ilacı birden kesmeyin bence,çünki bu tarz ilaçların birden bırakılması sakıncalı olabilir.
hirsutizm tedavisi uzun ve ağır işler genellikle
ne yazıkki.
kilo vermek anahtar rol oynar, insülin direncinde ve diğer metabolik hastalıkların iyileşmesine büyük katkı sağlar,tedaviyi kolaylaştırır.
ben mesajımı yazarken alıntı yapmadan yazdım,direkt size ithafen yazmakta istemedim,sizin konu hakkındaki deneyim ve bilgili olduğunuzun farkındayım .bu problem bana ait konu sahibesine değil,
kaldı ki ben bunların kitabını yazarım
artı olarak doğum kontrol hapı da kullanıyorum yanında okumadınız sanıyorsam .
ben mesajımı yazarken alıntı yapmadan yazdım,direkt size ithafen yazmakta istemedim,sizin konu hakkındaki deneyim ve bilgili olduğunuzun farkındayım .
ben şu açıdan paylaşmak istemiştim;bazen bu problemi yaşayan insanlar doktora gitmeksizin kendi başlarına eczaneden bu ilaçları alıp kullanabiliyorlar.
aldactone vb.gibi diüretikler organizmadaki sıvı dengesini perişan ederler,çoğunlukla hastada bunu dengelemek için yeterli miktarda sıvı almaz ve organ hasarları başlar,tansiyon ,böbrek fonksiyonlarında vs. de problemler ortaya çıkabilir,bunun için bazı ilaçlar birden değil azaltılarak bırakılması tavsiye edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?