albümden 2 kare

canım maşalah size yaaa ne güzel pozlar öyle süper gerçekten evlenirken bu pozları kullanıcam bende
Allah mutlu sağlıklı hep beraber yaşamayı nasip etsin umarım

tesekkür ederim cnmmm. bende bu kadar iyi olucagını tahmin etmemiştimm. ama internetten bide bridge dergilerden cok tüyo aldımmm

bende gelinlik sade olsun diye diken kadıncagızın burnundan getirdimm.. ay cok kabarık oldu keske o kuması eklemeseydik vs ama.. simdi diorum ay keske takma kirpik taksaydımm keske suraya tas koysaydım vs.. en güzeli fotograflar videolar kalıo gerioo.. ne zamann esime sinirlensemmm acıpp bunlara bakıyorumm bütün sinirimm gecio içinden gecen herseyi yapp. gercekten bir defa cünküü

cok tesekkür ederim kızlarr.. bende hepinize gönlünüzden gecen mutlulugu diliyorumm

hayırlısı olsun ınsallah cnm :) ben hıc evlenemeyecekmısım gıbı hıssedıyorum ya.. hadı neyse :)

dur bakalım nazar boncugumuzu eklemememısım hemen ekleyeyım ben de

ay bana kuaförde sacım yapılırken bile evlenmicem gibi geliyodu evlendikk 8 ay oldu hala bazen bakyorum gece uyanıp yüzüne ayyy evlendim mi ben diorumm... fikrine de ratigine de alısmak zaman alıyorr emin ol.. ama didişsende bunalıma girsende ( bn arada giriyorum evde oturmaktan)) dünyanın en güzel seyii

maşallah canım yaa
inan senı gordum ben de evlenmek ıstıyorum
bır omur yasarsınız umarım bu heyecanı :)

maşallah canım yaa
inan senı gordum ben de evlenmek ıstıyorum
bır omur yasarsınız umarım bu heyecanı :)

evlenn kıss esra erol gibi baslıcam simdii evlenmeyen kalmasın diye.. bak bir yıl olmus zatenn.. ben 1 yıl arkadastım 1 yıl cıktım 1 yıl da nişanlıydımm. ömrümü yedin diyorumm kollarında büyüdümmm uzuuuuuunn uzuuuunn cıkmakk tadını kacırıyorr okul gibi bir engelin yoksa. benden söylemesii.

Allah bir ömür boyu mutlu etsin çok güzel çıkmışsınız

çok güzel olmuşsun canım
saçını makyajını çok beğendim
gelinliğin sade galiba
mümkünse tam olarak gelinliğini görebilir miyim ? merak ettim
çok mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…