- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi fistiklihanim
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim.Testiniz pozitif hayırlı olsun kan testi vererek teyit etmenizde fayda var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim.Testiniz pozitif hayırlı olsun kan testi vererek teyit etmenizde fayda var
İnşallah canım ilk sanırım senin ki benim ki üçüncü Allah'ın izniyle onuda Alicam kucağıma çok şükür Allah'ım sekiz yıl aradan sonra yine anneliği tattırdı banaErkeklerin böyle hayatın dönüm noktası olan olaylara verdiği tepkiler beni çok neşelendiriyor zaten, bize karmaşık derler ama karmaşanın başı kendileri aslında. Allah kucağınıza bir solukta, sağlıkla almayı nasip etsin inşallahOlumsuz sonuç almaktan korkuyorum bu kadar heyecanlanmış ve olumlu cevap almışken. İnşallah dediğiniz gibidir
![]()
Evet ilk benimkiİnşallah canım ilk sanırım senin ki benim ki üçüncü Allah'ın izniyle onuda Alicam kucağıma çok şükür Allah'ım sekiz yıl aradan sonra yine anneliği tattırdı bana![]()
Çok teşekkür ederim, amin inşallah. Sizde sağlıkla, bir solukta kucağınıza alırsınız umarım.Pozitif gibi.bende böyle öğrenmiştimHakkınızda hayırlısı olsun
![]()
İnşallah cnm.Çok teşekkür ederim, amin inşallah. Sizde sağlıkla, bir solukta kucağınıza alırsınız umarım.![]()
İnşallah çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim, amin inşallah. Sizde sağlıkla, bir solukta kucağınıza alırsınız umarım.![]()