• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALBİ HAMİLELİK TESTİ SİLİK ÇİZGİ

fistiklihanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
613
2.088
28
Selam kızlar 🥺 Normalde düzenli adet olurum ama geçen ay ilaç sebebiyle 3 gün gecikti 6sında ve az gelerek uzun sürdü adetim. O yüzden bu ay uygulamanın tahmin ettiği tarihe göre adet olmayı bekliyordum. Uygulamanın tahmini de 6sı ile 8i arasıydı. Ben bu sabah dayanamadım ALBİ test yaptım 😁 Ama hiç anlamıyorum t1 t2 falan yazıyor nedir bu şimdi? Gebelik var mı yok mu? Eşimi boş yere heyecanlandırmak istemiyorum. 🥲

Eklentiler

• IMG_20221207_042452.jpg
    IMG_20221207_042452.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 698
Regl olacakmışım gibi bir sancım var 1 haftadır. Arada yokluyor. Hani böyle tam geldi bu sefer dersiniz, bakınca gelmiştir o ağrıdan ama gelen giden yok. Bu durum hakkında bir fikriniz var mı ☺️
Ben nasıl anladım gebeliğimi sana öyle anlatayım oksuruken kasıklarıma sanki bıçak saplar gibi ağrı giriyordu bir süre sonra kayboldu adet günüme yakın yine aynı şekilde oldum göğüslerim hassaslasti. Yine bıçak saplar gibi ağrı girdi adet günümde hamile olduğumu öğrendim cnmm senin adetine kaç gün var mesela

Ben nasıl anladım gebeliğimi sana öyle anlatayım oksuruken kasıklarıma sanki bıçak saplar gibi ağrı giriyordu bir süre sonra kayboldu adet günüme yakın yine aynı şekilde oldum göğüslerim hassaslasti. Yine bıçak saplar gibi ağrı girdi adet günümde hamile olduğumu öğrendim cnmm senin adetine kaç gün var mesela
Ay evet, bu durumu da yaşadım dediğim gibi regl sancısı da yaşadım. Çok özür dileyerek, som 2 ilişki sırasında hafif lekelenme oldu. Zaten soğuk algınlığım var 3 gündür tüm belirtiler birbirine girdi, kafam hepten karıştı😁 Son adet tarihim 6 Kasım benim fakat geçen ay normalden geç ve uzun süreli geldi. Yani lekelenme gibi oldu ama o zaman korunuyorduk gebelik söz konusu değildi, doktor stres ve üşütme kaynaklı olur dedi. Ondan önceki 3 ay hep 4ünde oldum. Ortalamasını alınca da FLOnun regl takip uygulamasını kullanıyorum, orada 6 ile 8 Aralık arası bekleniyor regl. Ben dayanamayıp ikisinin arasında yaptım,yani bugün. Sonuç bu ve müthiş heyecanlıyım. 😊

Canım son adet tarihine göre hesaplayinca beş haftanın içindesin inşallah kan da ver banada haber vermeyi unutma ama 😍😍😍😍😍eke bak cnm

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-07-17-02-33-806_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    Screenshot_2022-12-07-17-02-33-806_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 522
Regl olacakmışım gibi bir sancım var 1 haftadır. Arada yokluyor. Hani böyle tam geldi bu sefer dersiniz, bakınca gelmiştir o ağrıdan ama gelen giden yok. Bu durum hakkında bir fikriniz var mı ☺️
Ben de tup bebek yeni transfer oldum bendede oyle agrilar oluyor ve testim siiznki gibi cikti beklemedeyim kan verecm en doğrusu kan testi

Canım son adet tarihine göre hesaplayinca beş haftanın içindesin inşallah kan da ver banada haber vermeyi unutma ama 😍😍😍😍😍eke bak cnm
Yaa çok tatlısınız, bakmışsınız benim için. Çok teşekkür ederim, pazartesiyi beklemeden gideyim o zaman 😍 Tabii ki, eşimden bile önce Siz öğreneceksiniz muhtemelen. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. 🤍🤍🤍🤍🤍

Ben de tup bebek yeni transfer oldum bendede oyle agrilar oluyor ve testim siiznki gibi cikti beklemedeyim kan verecm en doğrusu kan testi
Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah, umarım kan sonuçlarımız pozitif çıkar. Unutmazsanız bana da haber verir misiniz? Sizin için dua ediyor olacağım. 🤍

Yaa çok tatlısınız, bakmışsınız benim için. Çok teşekkür ederim, pazartesiyi beklemeden gideyim o zaman 😍 Tabii ki, eşimden bile önce Siz öğreneceksiniz muhtemelen. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. 🤍🤍🤍🤍🤍
Öyle seymi olur ben teşekkür ederim benim ki öğrendiğinde havalara uçtu bir ağladı bir güldü garip bir his yaşadı çok şükür 7+4 deyim acilde aliyolarsa baktır veya yarın sağlık ocağına sabah erkenden git öğren inşallah hamissindir

Selam kızlar 🥺 Normalde düzenli adet olurum ama geçen ay ilaç sebebiyle 3 gün gecikti 6sında ve az gelerek uzun sürdü adetim. O yüzden bu ay uygulamanın tahmin ettiği tarihe göre adet olmayı bekliyordum. Uygulamanın tahmini de 6sı ile 8i arasıydı. Ben bu sabah dayanamadım ALBİ test yaptım 😁 Ama hiç anlamıyorum t1 t2 falan yazıyor nedir bu şimdi? Gebelik var mı yok mu? Eşimi boş yere heyecanlandırmak istemiyorum. 🥲
Testiniz pozitif hayırlı olsun kan testi vererek teyit etmenizde fayda var

Öyle seymi olur ben teşekkür ederim benim ki öğrendiğinde havalara uçtu bir ağladı bir güldü garip bir his yaşadı çok şükür 7+4 deyim acilde aliyolarsa baktır veya yarın sağlık ocağına sabah erkenden git öğren inşallah hamissindir
Erkeklerin böyle hayatın dönüm noktası olan olaylara verdiği tepkiler beni çok neşelendiriyor zaten, bize karmaşık derler ama karmaşanın başı kendileri aslında. Allah kucağınıza bir solukta, sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 😁 Olumsuz sonuç almaktan korkuyorum bu kadar heyecanlanmış ve olumlu cevap almışken. İnşallah dediğiniz gibidir 🥳🥺

Back
X