- 4 Haziran 2022
- 140
- 363
- 23
Yaptınız mı testi nedir güncel durumAy gaza geldim aldım artımed markası
Sonuc ne kuzumAy gaza geldim aldım artımed markası
Ne duruyorsunnn bekliyoruzAy gaza geldim aldım artımed markası
Aldım da varla yok arası çizgi gözüne sokmam lazım görmek için yok yaniİnşallah doğru sonuç vermiştir gebelik vardır kalp durmasının sebebine bakıldı mı pıhtılaşma vs olmasın kanda gerekli testleri falan yaptırın baride tekrar etmesin birdaha inşallahsaat daha 2 ben olsam test almıştım yarına cok var
Fotoğrafla bizi bakalımAldım da varla yok arası çizgi gözüne sokmam lazım görmek için yok yani
Atıyorum hemenNe duruyorsunnn bekliyoruz
Üsteki sabah alttaki şimdiFotoğrafla bizi bakalım
Fotoğrafla bizi bakalım
Umutlandırmak istemem canım ama bence gebelik var. Su değdiğinde negatif çıksa anlarım idrarı seyreltti o yüzden negatif derim ama senin pozitif çıkmışBu son hali bilmiyorum yarın kan vereceğim adet günüm zaten
15 dakika falan olmuştu galiba ben gözüme çarptı ama çok dikkatli bakman lazımdı ilk dakikalar sonra belirgin olduGörüyorum bende var çizgi hemen mi böyle oldu sabah idrarı olmadığı içinde normal böyle olması. Eğer test yanıltmıyorsa çok yenide olsa gebelik var
Sağlıkla hayırlısını nasip etsin Allah varsada yoksada hayırlısı neyse o olsun yarın haberini bekliyorum gönlüne göre olsun suan var gözüküyor teste göreBu testi alırken de sordum varsa çıkar yoksa çıkartmazdı dedi hayırlısı bakalım yarın adet günüm belli olur
Kan vermek için geç kalmışım pazartesi çalıştığım hastanede vereceğim artık yüne test aldım yaptım çok silik genelde 27-30 arasında adet olurım bazen 32 sarkar bugün adet döngümün 29. Günü ilk damlattım görmek için görmediysem siliği gördüm ama aşırı silikti 15-20 dakika bekledim ama gözüküyordu silik biraz belirginleşince fotoğrafını çektim atayım inşallah vardır lütfen dua edinGörüyorum bende var çizgi hemen mi böyle oldu sabah idrarı olmadığı içinde normal böyle olması. Eğer test yanıltmıyorsa çok yenide olsa gebelik var
Dünle bugün yaptığım testler diğerleri tabi bekledi o yüzden daha belirgin oldu kuruma çizgisi nasıl bir şey bilmiyorum amaİnşallah dua edin lütfen
Kan vermek için geç kalmışım pazartesi çalıştığım hastanede vereceğim artık yüne test aldım yaptım çok silik genelde 27-30 arasında adet olurım bazen 32 sarkar bugün adet döngümün 29. Günü ilk damlattım görmek için görmediysem siliği gördüm ama aşırı silikti 15-20 dakika bekledim ama gözüküyordu silik biraz belirginleşince fotoğrafını çektim atayım inşallah vardır lütfen dua edin
Net gebelik var. Saglikla ilerler insallahDünle bugün yaptığım testler diğerleri tabi bekledi o yüzden daha belirgin oldu kuruma çizgisi nasıl bir şey bilmiyorum ama
Testlere göre var gözüküyor olumsuz bir durum yoksa çare kan vermek tam sonuç için inşallah vardır. Özelde falan baktırın cok beklemek istemezseniz günler geçmez size şimdi.İnşallah dua edin lütfen
Kan vermek için geç kalmışım pazartesi çalıştığım hastanede vereceğim artık yüne test aldım yaptım çok silik genelde 27-30 arasında adet olurım bazen 32 sarkar bugün adet döngümün 29. Günü ilk damlattım görmek için görmediysem siliği gördüm ama aşırı silikti 15-20 dakika bekledim ama gözüküyordu silik biraz belirginleşince fotoğrafını çektim atayım inşallah vardır lütfen dua edin
Canim sonucunu merak etim paylaşa bilirmisinAy gaza geldim aldım artımed markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?