• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Albi gebelik testi su değince bozulur mu

İnşallah doğru sonuç vermiştir gebelik vardır kalp durmasının sebebine bakıldı mı pıhtılaşma vs olmasın kanda gerekli testleri falan yaptırın baride tekrar etmesin birdaha inşallah 🙏 saat daha 2 ben olsam test almıştım yarına cok var😁
Aldım da varla yok arası çizgi gözüne sokmam lazım görmek için yok yani 😂

Eklentiler

• 5D72CC77-8ABE-4558-832C-AF7EAB4E9EA9.jpeg
    5D72CC77-8ABE-4558-832C-AF7EAB4E9EA9.jpeg
    106,4 KB · Görüntüleme: 638
Görüyorum bende var çizgi hemen mi böyle oldu sabah idrarı olmadığı içinde normal böyle olması. Eğer test yanıltmıyorsa çok yenide olsa gebelik var

Bu testi alırken de sordum varsa çıkar yoksa çıkartmazdı dedi hayırlısı bakalım yarın adet günüm belli olur

Bu testi alırken de sordum varsa çıkar yoksa çıkartmazdı dedi hayırlısı bakalım yarın adet günüm belli olur
Sağlıkla hayırlısını nasip etsin Allah varsada yoksada hayırlısı neyse o olsun yarın haberini bekliyorum gönlüne göre olsun suan var gözüküyor teste göre😇

İnşallah dua edin lütfen
Görüyorum bende var çizgi hemen mi böyle oldu sabah idrarı olmadığı içinde normal böyle olması. Eğer test yanıltmıyorsa çok yenide olsa gebelik var
Kan vermek için geç kalmışım pazartesi çalıştığım hastanede vereceğim artık yüne test aldım yaptım çok silik genelde 27-30 arasında adet olurım bazen 32 sarkar bugün adet döngümün 29. Günü ilk damlattım görmek için görmediysem siliği gördüm ama aşırı silikti 15-20 dakika bekledim ama gözüküyordu silik biraz belirginleşince fotoğrafını çektim atayım inşallah vardır lütfen dua edin

Eklentiler

• IMG_2016.jpeg
    IMG_2016.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 399
İnşallah dua edin lütfen

Kan vermek için geç kalmışım pazartesi çalıştığım hastanede vereceğim artık yüne test aldım yaptım çok silik genelde 27-30 arasında adet olurım bazen 32 sarkar bugün adet döngümün 29. Günü ilk damlattım görmek için görmediysem siliği gördüm ama aşırı silikti 15-20 dakika bekledim ama gözüküyordu silik biraz belirginleşince fotoğrafını çektim atayım inşallah vardır lütfen dua edin
Dünle bugün yaptığım testler diğerleri tabi bekledi o yüzden daha belirgin oldu kuruma çizgisi nasıl bir şey bilmiyorum ama

Eklentiler

• IMG_2018.jpeg
    IMG_2018.jpeg
    117,4 KB · Görüntüleme: 556
İnşallah dua edin lütfen

Testlere göre var gözüküyor olumsuz bir durum yoksa çare kan vermek tam sonuç için inşallah vardır. Özelde falan baktırın cok beklemek istemezseniz günler geçmez size şimdi.

Back