Eczacı bozmaz ama tekrar yap dedi bence de bozuldu yaHangi marka olursa olsun su değince bozulur bence, yenisini yapın
Bu son hali bilmiyorum yarın kan vereceğim adet günüm zatenYeniden yap
Canm git laboquik testen al o erlen gebelik testinden daha net cikartir emin ol
Yarın adet günüm gözüküyor kan testi yaptırayım diyorum bakalım hayırlısı ne işse çünkü hiç belirtim yok akıntı falan sadece göğsüm dokulunca ağrıyor su değdiğinden bozuldu galiba test.Canm git laboquik testen al o erlen gebelik testinden daha net cikartir emin ol
Zaten ilk bir dakika içinde çıktı ama şu değidikten sonra gördüm benGebelik yoksa cıkmaz var gözüküyor kuruma çizgisi gibide değil
Su tutup çizgi kaybolmuyorsa kuruma çizgisi değildir diye de tespit edenler var su bozmuyor demekki. Test eğerki hep böyle çizgi veren testlerden değilse pozitif gözüküyor miratech alıp deneyebilirsiniz yada yarın kanı bekleyin.Zaten ilk bir dakika içinde çıktı ama şu değidikten sonra gördüm ben
Pazartesi yapmıştım o negatiftiSu tutup çizgi kaybolmuyorsa kuruma çizgisi değildir diye de tespit edenler var su bozmuyor demekki. Test eğerki hep böyle çizgi veren testlerden değilse pozitif gözüküyor miratech alıp deneyebilirsiniz yada yarın kanı bekleyin.
pazartesi yapmıştım o negatifAlbiden bende daha once yapmistim boyle hayalet cizgi cikmisti isiga tutunca da bariz belliydi ama kan negatifti
Bi test daha deneyin derim
Normal 3 günde beta değişir anca gözükmüştür yani suan hepsi varsayım belkide test pek güvenilir değildir ama attığınız görüntü normal şartlarda su gelse de gelmesede pozitif demek su etkilemez testin kendisi sürekli böyle yalancı pozitif vermiyorsa. Gidin alın başka marka bi kaset test daha yapın en güzeli yada yarını bekleyinPazartesi yapmıştım o negatifti
pazartesi yapmıştım o negatif
Aslında bende hastanede çalışıyorum Şuan izinliyim beklemek istiyorum ama zor yarın adet olursam varsayımlarım bitiyor zatenNormal 3 günde beta değişir anca gözükmüştür yani suan hepsi varsayım belkide test pek güvenilir değildir ama attığınız görüntü normal şartlarda su gelse de gelmesede pozitif demek su etkilemez testin kendisi sürekli böyle yalancı pozitif vermiyorsa. Gidin alın başka marka bi kaset test daha yapın en güzeli yada yarını bekleyin
Siz hamilelik düşünmüyorsunuz sanırım ondan bu sabırAslında bende hastanede çalışıyorum Şuan izinliyim beklemek istiyorum ama zor yarın adet olursam varsayımlarım bitiyor zaten
Ah hayır istiyorum hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve üzülüyorum test bozuk olduğundan çıkmıştır diye içim içimi yiyor yoksa kim istemez ki Allah’ın mucizesini. İnşallah dua edin de test bozuk olmasın ben de öyle şans var ki kesin bozukturSiz hamilelik düşünmüyorsunuz sanırım ondan bu sabır
İnşallah doğru sonuç vermiştir gebelik vardır kalp durmasının sebebine bakıldı mı pıhtılaşma vs olmasın kanda gerekli testleri falan yaptırın baride tekrar etmesin birdaha inşallahAh hayır istiyorum hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve üzülüyorum test bozuk olduğundan çıkmıştır diye içim içimi yiyor yoksa kim istemez ki Allah’ın mucizesini. İnşallah dua edin de test bozuk olmasın ben de öyle şans var ki kesin bozukturne diye suya değdirdiysem Şuan kendime kızıyorum biraz da
Baktırdım bir şey çıkmadı şükürİnşallah doğru sonuç vermiştir gebelik vardır kalp durmasının sebebine bakıldı mı pıhtılaşma vs olmasın kanda gerekli testleri falan yaptırın baride tekrar etmesin birdaha inşallahsaat daha 2 ben olsam test almıştım yarına cok var
Ay gaza geldim aldım artımed markasıİnşallah doğru sonuç vermiştir gebelik vardır kalp durmasının sebebine bakıldı mı pıhtılaşma vs olmasın kanda gerekli testleri falan yaptırın baride tekrar etmesin birdaha inşallahsaat daha 2 ben olsam test almıştım yarına cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?