• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Alarm cihazı ile 6 yaşında ki oğlumu gece bezinden kurtardım

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
2 yaşındayken bez olayımız 3 günde, hiç zorlanmadan çözülmüştü ama gece bezlemeye devam ediyordum. 6 yaşına gelene kadar sayısız kere başarısız girişimlerimiz oldu . 1 ay uğraşıyordum ama 1 adım ilerleme olmuyordu. Oğlumun uykusu çok ağır , uyanamıyordu ve gece de 5-6 kere çiş yapıp , hiç rahatsız olmadan uyumaya devam ediyordu . 1 buçuk , 2 saatte bir altına yapıyordu. Gerekli testler yapıldı , bir sorun yok, 1 ay minirin melt hap kullandık, hiç faydasınj görmedik. İnternetten küloda takılan alarmlardan aldık. 10 gün içerisinde önce çiş saat aralığı uzadı , 5-6 kere yatağı göle çeviren çocuk , 2 kere yapıp, alarmla uyanıyordu, 15-20 gün sonunda gece 1 kere alarm ötmeye başladı ve dün gece ilk defa alarm ötmeden oğlum kendi uyanıp , beni çağırdı " çişim var " diye. İnanın rüya gibi , artık hiç umudum kalmamıştı , heralde lise ye gidip hala alt ıslatanlardan olacak benim çocuğum diye üzülüyordum. Çok şükür kurtulduk. Alarm cihazı ile ilgili sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok şükür.darısı başımıza...

naçizane öneri....

kızım 2 buçuk yaşına 1 ay kala bıraktı bezini....ben kendimce şöyle bir yöntem uyguladım...ilk bıraktığı günden itibaren geceleri de hiç bez bağlamadım...yalnız 15 gün boyunca her gece 7-8 kere kalktım onu wc ye götürdüm.belli aralıklarla..yarım saat bir saat gibi.olsun olmasın...olduğunda yaptı olmadığında biraz bekledi.yatırdım.bu uygulamamda gecede hangi saatlerde ya da hangi zaman aralığında çişi geldiğini öğrenmiş oldum.15 gün kadar sürdü...sonra alıştı...o gün bu gündür maşallah diyeyim kazamız yok.şimdi 4 buçuk yaşında.gece kendi kalkar ışığı açar işini görür kapatır ışığı yatar.yerine...dilerim sizler de kolayca alıştırışınız...

alarmın ne olduğundan haberim yoktu.dikkatimi çekti.baktım...her çocuk bir değil...acaba uykusunda alarmın sesinden korkup ta yapmıyacağı varsa da çişini yapıyor olabilir mi??benimki sadece bir düşünce...herkese sevgiler..

minik not:2 yaşında bir denemem olmuştu...yaz aylarıydı..belki alışır diye..bir hafta boyunca başarılı olamadım söyletmeye...sonrasında beklemeye aldım..kendinin söylemesi gerektiğine inandım..bir de nette okudum..çişini tutabilmesi için kaslarının da gelişmesi gerekiyormuş.idrar yollarının...

Arkadaslar bende 22 aylık oğlumla eğitime başladık ama geceleri bezliyorum yanlış mi sizce. Niyetim gündüz başarılı olursam gece ye de başlamak ama.

Harika bi yöntem. Utanarak söylüyorum ki 8 yaşında kullanmış biriyim. Kaslarımı iyi kullanamadığım için altıma kaçırıyordum. Sayesinde kaslarımı kullanmaya başarmış ve sorunu çözmüş biriyim. Tavsiye ederim..

2 yaşındayken bez olayımız 3 günde, hiç zorlanmadan çözülmüştü ama gece bezlemeye devam ediyordum. 6 yaşına gelene kadar sayısız kere başarısız girişimlerimiz oldu . 1 ay uğraşıyordum ama 1 adım ilerleme olmuyordu. Oğlumun uykusu çok ağır , uyanamıyordu ve gece de 5-6 kere çiş yapıp , hiç rahatsız olmadan uyumaya devam ediyordu . 1 buçuk , 2 saatte bir altına yapıyordu. Gerekli testler yapıldı , bir sorun yok, 1 ay minirin melt hap kullandık, hiç faydasınj görmedik. İnternetten küloda takılan alarmlardan aldık. 10 gün içerisinde önce çiş saat aralığı uzadı , 5-6 kere yatağı göle çeviren çocuk , 2 kere yapıp, alarmla uyanıyordu, 15-20 gün sonunda gece 1 kere alarm ötmeye başladı ve dün gece ilk defa alarm ötmeden oğlum kendi uyanıp , beni çağırdı " çişim var " diye. İnanın rüya gibi , artık hiç umudum kalmamıştı , heralde lise ye gidip hala alt ıslatanlardan olacak benim çocuğum diye üzülüyordum. Çok şükür kurtulduk. Alarm cihazı ile ilgili sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım

merhabalar, markasını verebilir misiniz

Bu cihazi nerden aldiniz adi nedir fiyati nedir acaba

Back