- 17 Mayıs 2010
- 1.053
- 457
- 123
Kayıplarınız için çok üzüldüm , allah bir daha yaşatmasın inşallah ve size ve evladınıza uzun ömür versin. Anlattığınız kadarıyla kızınızın ki psikolojik bir durum. Uzman değilim tabi ama benim görüşüm alarm onu daha da korkutup , işin içinden çıkılmaz bir hale sokabilir. Bence çocuk psikolojisi konusunda bir uzmandan yardım alın öncelikle, onun tavsiyesi ile başlayın yada başlamayın alarm'a. İnşallah sizin sorununuz da çözülür kısa sürede.
Çok teşekkür ederiz. Şimdi kullanım kılavuzuna tekrar baktım 3 yaş ve sonrası yazıyor, benim aklımda neden 4 diye kalmış anlamadım. Bir ara doktor tavsiyesi ile bir ilaca başlamıştık , o 4 yaşından itibaren veriliyordu, sanırım onunla karıştırdım. Ben alarmı almadan önce oğlumla konuştum ve kendi istedi, uyumadan önce yakasına takıp test ettik, alarmı duyup , titreşimi gördü. Dedim ki sen uyurken de çişini yapmaya başlayınca böyle olacak sakın korkma, bu sesi duyar duymaz, çişini durdurup beni çağır. 6 yaş tabi bütün bunları idrak edibilecek bir yaş, sizin de oğlunuz bu anlatılanları anlayıp kabul edebilecekse deneyin derim. Şuan çocuğumun 3 yaşında ki bilinç durumunu çok net hatırlamıyorum, yani o dönemde kullansaydık nasıl olurdu, işe yarar mıydı bilmiyorum. Siz de çocuğunuzun durumuna göre karar verin . Ama alacaksanız çin malı , sevimli ayıcıklı tavşancıklılar var, onları tavsiye etmiyorlar. Benim aldığım 70 küsur lira civarında olandı, hem titreşim ve hem alarmlı. Umarım çözersiniz siz de . Zaman geçtikçe insan umutsuzluğa kapılmaya başlıyor çünkü
Tekrardan merhaba.
Alarm cihazi kullanali 2 gun oldu.ilk gece 1.30da alarm caldi ben odasina gidene kadar yarisini yapmisti ama hic alarm sesine uyanma filan yoktu.ben uyandirip kalanini tuvalete yaptirdim.sabaha kadar daha uyanmadi.
Ertesi gece saat 1de alarm caldi yine kendisi uyanmadi ben daha yan odadan gidip uyandirip kalani tuvalete yaptirdim.5.30da tekrar caldi alarm bu sefer hepsini yapmis ve yine uyanmamis.birde sabah 8de caldi alarm cisini yaptiktan sonra uyandi artik.gece susamisti su ictigi icin cok sık yapti.
Ama alarm sesine hic uyanmiyor ben gidip kaldiriyorum.uykusu agir oldugundanmidir nedir bilmiyorum.
Sizinde ilk gunler boylemiydi?sonradan alisirmi yoksa boyle devam edermi bilemiyorum.