Lise Yorum ve Soruları Alan/ders seçimi

BuLL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
15
0
86
Denizli
Merhaba ben bu sene 10.sınıfa geçtimm çok şükür alan (kalktığı için ders seçimide diyebiliriz) seçimi yapmamız gerekiyo fakat ben ve arkadaşlarım bunun için net tarihi birtürlü öğrenemedik.Öğretmenlerimizn her biri farklı bi tarih söylüyo.Bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?

Son düzenleme:
Siz daha yapmadınız mı okul bitti ?

Son düzenleme:
Tercihler okul açıkken yapılıyor ögretmenler seçim yapılacak kağıt verip tercıh yapılıyordu en azından biz öyle yapmıştık müdür yardımcısına danış bence..[/B]

Son düzenleme:
biz alan seçimini okul kapandıktan açılana kadar istedişğimiz tarihte yapmıştık (2 yıl önce)
belirli bi tarihi yok sanırım:44:

2 sene önce okullar acıkken yapılıyordu bizde

Bize son bir hafta içinde istediğimiz bölümün dersleri olan kağıdı verdiler.Ben dil bölümünü seçtim.

öğretmenlrm ağustosta yapılcağnı söledi ama bşka okuldan arkadaşlrm ilk hafta yaptılar..je_veux bende yabancı dl seçmek istiyorum.kaç ders ingilizce var bi bilgin varmı?

canım bende lise 2 ye geçtim .. ve okul kapanmadan yani son günleri kağıt dağıtıp, alan seçimimizi yapmıştık biz. yani bi tarihi yok sen okuluna git müdürünüze bu konuyu sor bnce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…