- 3 Nisan 2007
- 97
- 0
arkadaşlar merhaba ben 19 aralıkta ikinci aşılamamı oldum ve çok şükür 2. aşılamada gebe kaldım..
hiç umudum yoktu.. çünkü her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşıyordum.. tek bir farkla bu ay adet belirtilerim daha erken başladı diyordum..
benim adet öncesi hep alt kısmımda ağrı olur yine ağrım oldu.. hem de bayağı şiddetli..
bir de ömrüm boyunca kabızlık olmayan ben bekleme aşamasında kabız oldum.. adetimi beklerken baktım olmadım aşılamamın 17. günü kan testi yaptırdım ve çıktı... çok şükür mucizem benimle şimdi..
rabbim bebek isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ama mesaj yazmıyordum.Ben de 27 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım.şubatın 11'nde test yaptıracam tabii adet olmazsam şuan bütün adet belirtilerim var ama beklemek çok zor.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsin hepimize...
Arkadaşlar daha önce yazmıştım ocak 27 de aşılama yaptırdım bu gün adet olmam gerekiyordu olmadım daha evde idrarla gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik ama var gibi daha önce böyle olmamıştı bulunduğum yerde kanda baktırma imkanı yok iyice stres yaptım aceba hamilemiyim..
selam tatlim bu topige giren fazla kimseler yok genelde.ama benim bildigim kadariyla ikinci cizgi silik bile olsa gebesin yani hamilesin demektir.ama ben dr.falan degil.sen en guzeli 3gun sonra tekrar dene ozaman kesin olarak belli eder kendini.ok tatlim.darisi benim basima insallah
canım teşekkür ederim inş dediğin gibidir.sabah tekrar yaptım yine aynı şekilde ikinci çizgi silik.beklemek çok zor ve stresli ama başka çare yok.İnş. gelek günler bizim için mutlu anlara gebedir.
selam kizlar bende yeni katildim araniza.09.02.2011 yani bugun asilama oldum.kismetse sabatin 24 unde de belli olacak.bnde sadece adet olcakmisim gibi agrim var birde basim agriyor ben adet olmadan onceki bas agrim dusunuyorumda imkansiz asilamamin ilk gunu adet olmak.acaba benim gibi boyle bir durumla karsilasanlar oldumu
canım teşekkür ederim inş dediğin gibidir.sabah tekrar yaptım yine aynı şekilde ikinci çizgi silik.beklemek çok zor ve stresli ama başka çare yok.İnş. gelek günler bizim için mutlu anlara gebedir.
bu arıların olması normal birşey canımsadece kahverengimsi kanaman olabilir 1-2 gün onun dışında ağrıların aralıklar ile 1 hafta kadar devam edecek.
Kızlar merhaba, ilk 4-5 sayfayı okudum daha fazlasını okumadım tabi ki ama belki biriniz sorumu cevaplayabilir. Ben bu ay aşılama yaptıracaktım, ama adetimin 11. günü 3 yumurtam vardı, 12. gün muayenede yok oldu. Dr um, büyük ihtimalle gece çatlamışlar, bu gün normal ilişki deneyin, dedi. O gün denemeye çalıştık ama olay sonuçlanmadan misafirimiz geldi ve gece de dışarı çıkmak zorundaydık, tam sonuç alamadan sonlandırmak durumunda kaldık. Sonrasında da nasıl olsa 24 saat geçti diye çaba sarfetmedik. Yumurtlarım kaybolduğu gün doktorum 10 gün içinde adet olursun demişti ama bu gün 16. günü ve hala adet olmadım. Daha önce gonal f yada başka iğne yada ilaç kullanıp ta adet gecikmesi yaşayan var mı aranızda, pko durumum falan yok, normalde 24-26 gün arası adet olurum, çoğunlukla tam 25. gün. Bu gün 26. gün olduğu halde hiçbir şey yok. E tabi ki göğüslerde dolgunluk ve sağ kasıkta ağrı var. Ama bu ağrı taa iğne kullanmaya başladığımdan beri var.
Gonal f nin adet gecikmesi gibi bir yan etkisi var mı? Çünkü eşimle birlikte olamadık tam olarak, gebelik için ümidim yok yani. Ama bu gecikme neyin nesi anlayamadım, yardımcı olun lütfen. Acaba benim yumurtalar çatlamamış mıydı ki? Böyle bir şey olabilir mi? Bekliyorum cevabınızı.Doktorum yurt dışında olduğu için soramadım. Salı dönecekmiş. Belki sizler bir fikir verebilirsiniz.