Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen bugünlerde dikkat et kendine evet yerleşme kanamaı olabilir ve en riskli günler bugünler inşallah meleğin gelmiştirr
ümitsiz biliyorum beklemek çok zor ama lütfen ona buna kafanı takıpta kendini bu kadar yıpratma bak eğer hamişsen böyle yaparak bebeğinede zarar verirsin canım her zman yaptığımız gibi sabretmekten başka çaremiz yok öpüyorum seni kendini çok üzme olurmu başka şeylerle uğraşmaya çalış..
bu arada benimde 10.günüm aslında düşündümde sen benden 2 gün önce yaptırdığına göre bu gün kanda kesin çıkardı çünkü benim doktorum hep 12.gün kanda baktırıyor tabii yinede sen bilirsin
canım bence en güzeli bi test yap yarını bekle ama eğer başka lekelenme olmazsa yap testi..
canım sonucunu alınca yaz mutlaka olurmu ayy şimdi bizide çok heycanlandırdın umarım hamileyiiimmmm diye yazarsın bol şans..
ben de bu ay ilk aşılamamı oldum. Adet tarihim 14 haziran. Bakalım sonuç ne olacak. Yalnız aşılamadan 4 gün sonra karnım adet olacakmış gibi şişti ve kraplar başladı. Adet olmama daha çok varr. Neler oluyor anlayamıyorum
cnm ben yumurtalarım için iğne kullanmıyorum, ilaç kullanıyorum ama çatlatma ğnesi oldum tabii. Acaaba o iğne ve ilaç mı neden oluyor? OFFF NE STRES YAAA. Ben preogestan da kullanıyorum. Aşılama sonrası başladım. acaba o mu yapıyorr