Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim listemiz vardı ama kayıp
kızlar son 2 gündür acayip göğüslerimde ağrı başladı adet tarihim yaklaştı sanırım adet olucam öyle bir his var içimde delirecem artık yaaa .bide çok fena iştahım açıldı yiyiorum ama doymuyorum sanki.ve ne yersem yiyeyim midemde yanma başladı kızlar ne oluyo nedir bu sıkıntılar ya off günler geçmiyo sanki ALLAH'ım ne olur yardım et korktuğumuza uğratma emeklerimizi boşa çıkartma ne olur
kızlar son 2 gündür acayip göğüslerimde ağrı başladı adet tarihim yaklaştı sanırım adet olucam öyle bir his var içimde delirecem artık yaaa .bide çok fena iştahım açıldı yiyiorum ama doymuyorum sanki.ve ne yersem yiyeyim midemde yanma başladı kızlar ne oluyo nedir bu sıkıntılar ya off günler geçmiyo sanki ALLAH'ım ne olur yardım et korktuğumuza uğratma emeklerimizi boşa çıkartma ne olur
benim de iştahım açık fena halde.. bu arada senin adetine daha zaman olması lazım, bence hemen olumsuz düşünme... benim aşılama 11 kasım adetim 25 inde..
canım lütfen boşuna heyecan yapmayın kendinize, psikolojik tüm yaptıklarınız bende aynı belirtileri yaşadım ,inanın kasıklarımda oynama bile hissettim ama sonuç hüsran dün hastalandım, inşallah dediğin gibi herşey gerçektirde hamilesindir canım hayırlısı olsun
isim tarih sonuç
crazyseker 2 kasım --
mehtap 4 kasım
zambak 6 kasım
sultan 6 kasımm
bu arkadaşların sonuçları belli olmuştur.ama haber veren yok.bekliyoruz ii haberleri
cnm benimde 12 kasımda aşılamam yapıldı 26 sıda adet tarihim bakalm az kaldı.ama ben adet olucam sanki göğüslerim çok ağrımaya başladı her ay olduğu gibi.hayırlısı olsun ne diyelim.sende ne gibi belirtiler var başka?