arkadaşlar merhaba ben kadınlar kulübünün sıkı takipçisiyim işyerinde 1 haftadır sorun vardı giremedim sayfa açılmadı herkezde mi sorun vardı yaaa kızlar bi site açılmış .........-kadınlar kulübü diye bi girin bakın aynı biizm kadınlar kulübü kafam karıştı acaba ismi mi değişti noldu lütfen biri beni aydınlatsın.
arkadaşlar merhaba ben kadınlar kulübünün sıkı takipçisiyim işyerinde 1 haftadır sorun vardı giremedim sayfa açılmadı herkezde mi sorun vardı yaaa kızlar bi site açılmış ........-kadınlar kulübü diye bi girin bakın aynı biizm kadınlar kulübü kafam karıştı acaba ismi mi değişti noldu lütfen biri beni aydınlatsın.
Hemen KK yöneticilerine şikayet edin. Buradan içerik kopyalayan bir site. Klon deniyor sanırım bu tür sitelere. KK yöneticileri ne yapacaklarını bilir. Siz de o siteye girmeyin. Bilgisayarınıza zararlı şeyler yerleştirebilirler.
Adı geçen siteye bizim üyelerimizden konu taşıma gibi bir durum söz konusu değildir, otomatik konu kopyalama yapılmaktadır, site ilgili ve yetkili merciilere şikayet edilmiştir.
ilgili sitenin sunucu hizmetini aldığı yere telefonla ulaşmaya çalıştık, kendilerine ulaşamadık ama mesaj bıraktık. Bize posta adreslerini verdiklerinde avukatlarımızın hazırladığı tebligat yollanacaktır.