alaksız bir soru olacak ama kafam karıştı bilen söylesin.

polianna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
1.702
12
158
Ankara
arkadaşlar merhaba ben kadınlar kulübünün sıkı takipçisiyim işyerinde 1 haftadır sorun vardı giremedim sayfa açılmadı herkezde mi sorun vardı yaaa kızlar bi site açılmış .........-kadınlar kulübü diye bi girin bakın aynı biizm kadınlar kulübü kafam karıştı acaba ismi mi değişti noldu lütfen biri beni aydınlatsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba ben kadınlar kulübünün sıkı takipçisiyim işyerinde 1 haftadır sorun vardı giremedim sayfa açılmadı herkezde mi sorun vardı yaaa kızlar bi site açılmış ........-kadınlar kulübü diye bi girin bakın aynı biizm kadınlar kulübü kafam karıştı acaba ismi mi değişti noldu lütfen biri beni aydınlatsın.

Yok sorun falan olmadı ben her gün giriyordum foruma..Dediğiniz forumda sanırım burayla bağlantısı olmayan çakma forum..

girin bi bakın resmen herşey aynı xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ne yaaa:53: hakikaten çakma kadınlar kulübü, çoğu şey aynı şaştım valla, benim minnak evim diye bi başlık bile var:26:

Hemen KK yöneticilerine şikayet edin. Buradan içerik kopyalayan bir site. Klon deniyor sanırım bu tür sitelere. KK yöneticileri ne yapacaklarını bilir. Siz de o siteye girmeyin. Bilgisayarınıza zararlı şeyler yerleştirebilirler.

KK yöneticileri ne yapabilir ki...:26:
En fazla içerik taşıyan üyeleri tespit edip onları banlar...

sasırdım dogrusu guncel konular bıle var :S

Adı geçen siteye bizim üyelerimizden konu taşıma gibi bir durum söz konusu değildir, otomatik konu kopyalama yapılmaktadır, site ilgili ve yetkili merciilere şikayet edilmiştir.

Saygılarımızla,
Kadınlar kulübü...

Merhaba
Gelişmeleri sizlerle paylaşayım;

ilgili sitenin sunucu hizmetini aldığı yere telefonla ulaşmaya çalıştık, kendilerine ulaşamadık ama mesaj bıraktık. Bize posta adreslerini verdiklerinde avukatlarımızın hazırladığı tebligat yollanacaktır.

Bilginize

Back