Alaca'nın Diyet Günlüğü

bugun kilomda bir degisiklik yoktu ama normaldir bakalim pazar gunune kadar kac olacam pazar gunu baslamistim 1.300 giti insalah pazara kadar 2 kilo gider tabi toplamda

bu son uc gunum baya yogun gecti diyet yapamadim yarin bir haftam doluyor ama fazla verdigimi dusunmuyorum..

Son düzenleme:
evet bugun tam bir hafta oldu 75.5 olmus kilom ama ayin yirmisinde falan turkiyeye gidecem sanirim istedigim tarihte hedefime ulasamam ama gelir gelmez devem gidene kadar bakalimm kac olacam

tatil biti ama bende bitim 79.8 kilo ile yeniden dondum artik bu kilolardan kurtulmak istiyorum dun geldim bugunden itibaren duzene girmeye calicacam ama hem yorgunum hemde cok isim var bakalim bu sefer ne olacak umarim yarim kalmaz

kavaltimi yaptim
1 yumurta
4/1 domates
4/1 salatalik
1 dilim koy peyniri
4 zeytin
2 cay kasigi tere yagi ve recel
2 dilim ekmek
1 sekersiz cay

yorucu bir hafta sonun ardindan 700 gr vermisim cumaya kadar 78.5 olmak hedefim gerci odem atigim icin 78 de olabilir
sabah ac karinla su ve birtane pekmezli incir yedim
kavaltim
1 yumurta
2 dilimm koy peyniri
salatalik dommates
2-3 dal yesil nane
ceyrek yesil biber
1 dilim malesef beyaz ekmek
1 sekersiz cay
hedefim aksama kadar 3 litre su icmmek 2 tane yesil cay
ama oglen ve aksam yemeklerii pilanlamadim aslinda kalgip bir ercimekli corba koysam mi?
:44::44::44:

1. Örnek Alınabilecek Liste

1-Metabolizma kahvaltıdaaldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı)

2-Ara öğünü muhakkakyapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemekleresaldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tanegaleta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balıkveya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemekkaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak içinyardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemekkaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemeksaatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litresu içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır.İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarakbırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıpkarıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızdaçıkan kilodur.

ALINTIDIR..............

Son düzenleme:
canim günlügünü tamamen okumadim ama $öyle bi göz attim, cok yazik etmissin, ne güzel zayiflayip yine dikkat etmeyip eski kilona dönmü$sün saniyorum 1-2 sene icinde.. bir kere basardiysan yine basarabilirsin vermeyi ama mühim olan kilonu koruyabilmekte, yoksa alip vererek vücudunu bozarsin. umarim istedigin kiloya ulasirsin ve bidaha hic kilo almazsin..

Son düzenleme:
evet her ne kadar gunlugume yazmasamda aynen devam devam devam...
bugun kilom 77.9 zaten hedefim ayda 2-3 kilo vermek ustu olursa fena olmaz ama en fazla ayda 4 kilo ama nerde....

diet devam ama giden yokkkkk........

Son düzenleme:
Canım merhaba bende yeni diyete başladım 3. günüm ama daha öncesinde onlarca defa diyet yaptım bende diğer herkes gibi yaklaşık 9 yıldır hayalimdeki görüntüye ulaşmaya çalışıyorum. Kendime bir yoldaş arıyorum.

hosgeldin canim aslinda benimde senin kadar motiveye ve yoldasa ihtiyacim var gel burada gunlik menulerimizi paylasip bir birimize destek olalim . biraz kendinden kilondan boyundan bahsedebilirmisin
ben 80 dogumluyum 1.64 boy. kilo 78 ben ayyrica 70-79 kilo araligindakilerin zayiflama topigindeyim gunlikte kimse olmayinca fazla ugramiyordum ama sen varsan ben de varim...

Hoşbulduk canım. 1.68 boyum, 84 kiloyum. Diyetimin 3. günü. 20 yaşındayım ve bende 80-89 kilo aralığındakilerin zayıflama grubuna katıldım. Benimde diyet günlüğüm var. Sana gelir yazarım sürekli sohbet eder birbirimizi motive ederiz, sende uğrarsın istersen.

o kadar korumki cizelgeni fark etmemisim bende once 83 kiloydum al ver al ver simdi durum ortada...

o kadar korumki cizelgeni fark etmemisim bende once 83 kiloydum al ver al ver simdi durum ortada...
Canım sende 2013'de çıtır olmak istiyormuşsun. Bende sömestr tatilinde yurt dışına çıkacağım. Ocağa kadar kilo vermek istiyorum. En azından bir 65 - 68 olsam süper olacak.

canim benim sen daha cok gencsin aslinda genc olman senin icin bir avantas meto hizlidir yeterki iste ve karar ver basarirsin sen aa sunu soleyeyim herseyden once saglikli beslen beli bir listeye bagli kalma kendi menulerini kendin olustur ve bol bol sivi ozelikle su tuket....

Canım sende 2013'de çıtır olmak istiyormuşsun. Bende sömestr tatilinde yurt dışına çıkacağım. Ocağa kadar kilo vermek istiyorum. En azından bir 65 - 68 olsam süper olacak.

insalah saglikli bir sekilde kilolarindan kurtulursun..
bende yurt disindayim sen hangi ulkeye gidecen ..

inşallah sende başarılarını devam ettirirsin canım. Fransa'ya gideceğim sen nerede yaşıyorsun canım?
bende firansadayim canim kismet belki gurusuruz hangi sehrine gelecen burda akrabalarinin yaninami geliyon yoksa kendinmi geliyon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…