Canım merhaba bende yeni diyete başladım 3. günüm ama daha öncesinde onlarca defa diyet yaptım bende diğer herkes gibi yaklaşık 9 yıldır hayalimdeki görüntüye ulaşmaya çalışıyorum. Kendime bir yoldaş arıyorum.
Hoşbulduk canım. 1.68 boyum, 84 kiloyum. Diyetimin 3. günü. 20 yaşındayım ve bende 80-89 kilo aralığındakilerin zayıflama grubuna katıldım. Benimde diyet günlüğüm var. Sana gelir yazarım sürekli sohbet eder birbirimizi motive ederiz, sende uğrarsın istersen.hosgeldin canim aslinda benimde senin kadar motiveye ve yoldasa ihtiyacim var gel burada gunlik menulerimizi paylasip bir birimize destek olalim . biraz kendinden kilondan boyundan bahsedebilirmisin
ben 80 dogumluyum 1.64 boy. kilo 78 ben ayyrica 70-79 kilo araligindakilerin zayiflama topigindeyim gunlikte kimse olmayinca fazla ugramiyordum ama sen varsan ben de varim...
Canım merhaba bende yeni diyete başladım 3. günüm ama daha öncesinde onlarca defa diyet yaptım bende diğer herkes gibi yaklaşık 9 yıldır hayalimdeki görüntüye ulaşmaya çalışıyorum. Kendime bir yoldaş arıyorum.
Canım sende 2013'de çıtır olmak istiyormuşsun. Bende sömestr tatilinde yurt dışına çıkacağım. Ocağa kadar kilo vermek istiyorum. En azından bir 65 - 68 olsam süper olacak.o kadar korumki cizelgeni fark etmemisim bende once 83 kiloydum al ver al ver simdi durum ortada...
Hoşbulduk canım. 1.68 boyum, 84 kiloyum. Diyetimin 3. günü. 20 yaşındayım ve bende 80-89 kilo aralığındakilerin zayıflama grubuna katıldım. Benimde diyet günlüğüm var. Sana gelir yazarım sürekli sohbet eder birbirimizi motive ederiz, sende uğrarsın istersen.
Canım sende 2013'de çıtır olmak istiyormuşsun. Bende sömestr tatilinde yurt dışına çıkacağım. Ocağa kadar kilo vermek istiyorum. En azından bir 65 - 68 olsam süper olacak.
inşallah sende başarılarını devam ettirirsin canım. Fransa'ya gideceğim sen nerede yaşıyorsun canım?insalah saglikli bir sekilde kilolarindan kurtulursun..
bende yurt disindayim sen hangi ulkeye gidecen ..
bende firansadayim canim kismet belki gurusuruz hangi sehrine gelecen burda akrabalarinin yaninami geliyon yoksa kendinmi geliyon..inşallah sende başarılarını devam ettirirsin canım. Fransa'ya gideceğim sen nerede yaşıyorsun canım?
Gezmeye geleceğim canım ben. Paris'e geleceğim sen hangi şehirdesin?bende firansadayim canim kismet belki gurusuruz hangi sehrine gelecen burda akrabalarinin yaninami geliyon yoksa kendinmi geliyon..
Gezmeye geleceğim canım ben. Paris'e geleceğim sen hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?