sıkma canınıııı ideal kilona yaklaştıkça kilo vermen zorlaşıyorrr ondan böyle yavaşş
sevgili gunluk durumum cok kotu baya artilardayim benim icin berbat bir haftaydi kardesim evde hasta yatinca benim duzende bozuldi diyet gume giti cumaya artilardan biraz kurtulursam haftaya daha disiplinli devam etmeliyim artik kendimi toparlamam lazim ama en cok ta karbonhitrat agirlikli beslenmem asiri cikolata yemem az su tuketmem beni boyle yapti..
canım sorunun farkındaysan çözümü de biliyorsun demektir dolayısıyla rahaaatca kurtulursun artılardan. 2 güne gider o artılar hiç meraklanmaa:)
birgun toplaniyorum birgun dagitiyorum ne olur bilmiyom bakalim ocak ayina kadar ne kadar veririm....
destegin icin cok sagol canim kendime aslinda cok guveniyorum benim tek sorunum evde biri oldumu duzenim alt ust oluyor bu gunlerdede kardesim rahatsizdi hep evde yatiyordu gelen giden derken gume giti...aynısı bana da oluyor vücudum su tutuyor fazla çıkıyorum falan ama gidiyor bi şekilde meraklanmaa kendine güven:)
merhaba alaca
günlüğünü şimdi baştan okudum aslında beslenme şeklin güzel genel olarak
tabii kaçamakları saymazsak ki ztn onlar da diyetin tuzu biberi arada oluyor
ben de yeni kestim tatlıları...
bi sorum olacak bu 13 kiloyu ne kadar zamanda verdin onu merak ettim?!
arada bnm topiğe de uğra olur mu? tavsiyelerde bulun...
sevgiler...
cevap için teşekkürlerdestegin icin cok sagol canim kendime aslinda cok guveniyorum benim tek sorunum evde biri oldumu duzenim alt ust oluyor bu gunlerdede kardesim rahatsizdi hep evde yatiyordu gelen giden derken gume giti...
lily canim yazdigim menulerim normal olan menulerim bide yazmadiklarim var zaten yazsam kilo verme menusunden cok kilo alma menusu der beni topikten kovarsiniz..
canim ben 12 kiloyu 3 ayda verdim sonra biraz gevsetim diger uc aydada anca 6 kilo vere bildim 65 oldum sonra iyice biraktim aldim verdim aldim verdim derken turkiyeye gitim ordada gitigimde 67.5 tan 71" e ciktim geri dondugumde yeniden baslamak istedim ama daha duzene oturtamadim menulerim genelde protein agirlikli oluyordu aksam 6'dan sonraq sadece form cayi iciyordum seker hayatimdan cikarmistim ekmek cok yiyen biri olarak ekmegi sadece sabahlari iki dilim olarak tuketimm... bu sekilde baskada herseyden yedim ama az az yedim protein yerken korkmadan yiyordum karnim doyena kadar...
ha bide bende hepinizle ayri ayri yazismak istiyom ama oglumun rahatsizligindan dolayi okusamda yazmaya bu sefer zamanim olmuyor yinede firsat buldukca gelecem canim hepimizin birbirimizin destegine ihtiyacimiz var .....
cevap için teşekkürler
geçmiş olsun kardeşin için
anladığım kadarıyla 80leri görmüşsün
inşallah hep beraber aşacagız ve vereceğiz bu kiloları merak etme
seni de takip edeceğim yazmaktan da çekinme kötü de olsa yaz burada düzeltmek için motive ediyor herkes birbirini merak etme kimse kovamaz seni:))) sen kendine olan inancını kaybetme yeter ki...
sevgiler..
Canım alacam..
Senin başaracağına olan inancım sonsuz biliyorsun..
Asla pes etme arkadaşım..
Seni çok seviyorum...
cnm tebrikler 200g da olsa vermişsin bir azalma olmuş en azındangunaydinlarrrrrrr bugun reglimin son gunu kiloda hic bir degisim olmamis
kilo bildirimi
baslangic:83
gecen hafta:69.8
bu hafta:69.6
gelen gid:200
top gid:13.4
hedef 60
son anda fark etim gecen hafta 69.8 idim bende 69.6 anediyordum neyse 200 gr hic yoktan iyidir....
paylaşım için tesekkürlerbunlari burda tutayim gerce karnimi ice cekip nefes tutma ve mekik genelde yaptiklarim....
Sağlikli Yaşam Danişmani
Erkeklerde (Göbek çevresi): En geniş bölgeden ölçülecek.
70 -93 cm: Normal
94 -101 cm: Risk
102 cm ve üzeri: Yüksek riskli
Kadınlarda (Bel çevresi): En dar bölgeden ölçülecek.
60 79 cm: Normal
80 87 cm: Risk
88 cm ve üzeri: Yüksek riskli
Bu Yağları Nasıl Eriteceğiz?
1- Haftada 3 ya da 5 kez, 30 60 dakikalık tempolu yürüyüş ile karın bölgesinde birikmiş olan yağları yakmaya başlarsınız.
2- Yürüyüşlerin dışında haftada 2 ya da 3 sıklıkla 10ar dakikadan toplam 20 veya 30 dakikalık bölgesel direnç çalışmaları ile karın bölgesinde bulunan yağların daha hızlı yanmasını sağlarken diğer taraftan da karın kaslarını güçlendirerek bölgenin sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz.
3- Egzersizi sevmiyorsanız: Her sabah uyandığınızda camınızı açın temiz bir havada 30 kere karnınızı şişirerek derin bir nefes alın, 2-3 sn. burundan aldığınız bu nefesi tutun, sonra yavaşça burun ya da ağızdan, soluduğunuz nefesi bırakın. Aynı uygulamayı akşam yatmadan öncede 30 kere tekrarlayın. Masa başında ofis ortamındaysanız arkanıza yaslanmadan karnınızı içeri çekin, göğsünüzü öne doğru bırakın, oturabildiğiniz kadar her gün bu pozisyonda çalışın.
4 - Alkol ve tatlı tüketimini sınırlayın. Aşırı yağlı yiyeceklerden sakının. Özellikle gece atıştırmaları ve akşam yemeğinden sonra tüketeceğiniz tatlıların belinizde birikeceğini de unutmayın. Biradan uzak kalın.
MEKİK ÇEKİN....
aslinda regl haftasina denk geldi bugun son gunum belki haftaya daha iyi sonuc alirim bugun baya bir yuruyus yaptim...cnm tebrikler 200g da olsa vermişsin bir azalma olmuş en azından
paylaşım için tesekkürler
ayaya ay kim gelmis ben nasil gecerim bu mesaji canim benim bu sozlerinden sonra dururmuyum ben .....
bende seni coooooooooooooook seviyom bitanem seni ve meleklerini optum.....
:98:
çocuklar durmuyor canım
akşam girip yazayım.
öptüm
devam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?