- 12 Ekim 2011
- 100
- 0
- 96
tesekur ederim canim aslinda pazartesiden bu yana 1 kilo verdim cunku pazartesi 70.4'tum ama bugun yedigim pizanin acisi yarin kotu cikacak galiba hemde orta boy bir pizayi tek basima yedim.....
..
ne yaptın ne yaptın ?
neyse bi kere bozdum diyerek moral bozmak yok. diğer öğünlerde sakın bozma! diyete devam
alacaaa seninle beslenme şekillerimiz uyuyor(tabi ben şimdi saldım kendimi ama diyet yaparken uyuyordu yani) o yüzden bana yaptığın önerileri de çok dikkate alıyorum günlüğünü de takipteyimm:) ve eminim başaraağızzzzz:)
canim yolu yarim birakmak yok ara sira aksakliklar olabilir bu vazgececegimiz anlamina gelmez basaracagiz canim.....
ve bugunki menum
sabah
yumurta
peynir
salatalik domates
2 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
oglen
disardaydm arkadasta
kucuk bir salamli peynirli sandivic
1 kase cacik
1 dilim irmik tatlisi
2 ctal bortlen receli(harikaydi tutamadim kendimi)
ara yarim elma
1 form cay
aksama
yesil fasulye kavurmasi ve yogurt yiyecem
yatana kadar 3 ltr su 1 form cay
alaca anladığım kadarıyla sen de hiç bişeyden kısmadan vermişsin kilolarııı:) ama 100gr çikolata çok değil mi yahuuu:)
az olurmu tabiki cok ben zaten tam duzene oturtamadim ondan abartiyorum ama sadece kisiyorum herseyden zamanli ama az genelde proteinle tam doyuyorum gerisini az az tuketiyom...
gune bildirile baslayayim of berbat bir haftayi daha geride biraktim
kilo bil
baslangic:83
gec haf:69.6
bu haf:69.2
giden:400
top gid:13.8
hedef:60
canım bu düzene oturtamamış halin mi 13 kilo vermişsin:) bu şekilde gidiyorsa kilolar bu şekilde devam et bozma bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?