Alaca'nın Diyet Günlüğü

tesekur ederim canim aslinda pazartesiden bu yana 1 kilo verdim cunku pazartesi 70.4'tum ama bugun yedigim pizanin acisi yarin kotu cikacak galiba hemde orta boy bir pizayi tek basima yedim.....
..

ne yaptın ne yaptın ?

neyse bi kere bozdum diyerek moral bozmak yok. diğer öğünlerde sakın bozma! diyete devam

28/10/2011
kil bil
baslangic:83
gecen haf:70.3
bu haf:69.6
giden:700
top gid:13.4
hedef:60

dunku piza acisini cikarti....

dun yedigim pizadan sonra kendimi biraz toparlamam lazim
kavaltimi oglen yemegimi yedim aksama genel menu olarak yazarim ha bu arada cizelgemide degistirsem iyi olacak....

bugun kiloma bakmadim pazartesiye kadarda bakmam herhalde neyse yadiklerimi yazayim

bu gunki menum
kavaltindan once nescafe
kavalti

iki dilim sucuklu yumurta
salatalik domates
3 dilim koy peyniri yarim kase yogurt
2 dilim k ekmegi
4 zeytin
bir sekersiz cay

ara 1yesil elma

aksam16:10
bol izgara tavuk kanat
salata
yarim kase yogurt

1 form cay 2 litre su

buda bugunki menum.....

sabah yarim fincan nescafe
kavalti
1 yumurta
3 kucuk dilim peynir
domates salatalik
2 kozlenmis biber
4 zeytin
iki catal memleketen gelme tereyagi
biraz normal ekmek
iki bardak ayran

oglennnn
yarim kase cacik
bir parca sucuk ekmek

ara
biraz uzum
1 form cay

aksam zeytin yagli kabak yarim tabak
yarim kase yogurt

yatana kadar 2 litre su 1 form cay belki yarim elma

31/10/2011
kilo:69.4
insalah cumaya kadar veririz biraz hedef 68.6

alacaaa seninle beslenme şekillerimiz uyuyor(tabi ben şimdi saldım kendimi ama diyet yaparken uyuyordu yani ) o yüzden bana yaptığın önerileri de çok dikkate alıyorum günlüğünü de takipteyimm:) ve eminim başaraağızzzzz:)

canim yolu yarim birakmak yok ara sira aksakliklar olabilir bu vazgececegimiz anlamina gelmez basaracagiz canim.....

offff ya dun migrenim azmisti ne yiyip ictigimi bilmiyom yemek saatide gec oldu cok duzensiz gecti bakalim bu hafta ne olacak

sanirim simdiden ne yedigimi yazsam iyi olacak
kavalti
2 koz biber

salatalik domates 3 dilim keci peyniri

4 zeytin

2 bardak ayran

2 dilim kepek ekmegi

sucuklu yumurta

ara yok
1 form cay

oglen

bir tabak kabaklama yemegi kasikla yedim

1 form cay

yarim elma

aksama salata ama yaninda daha ne yiyecegime karar veremedim...offff ne yesemki

canim yolu yarim birakmak yok ara sira aksakliklar olabilir bu vazgececegimiz anlamina gelmez basaracagiz canim.....

alacaaaa bugün ne yediğime bak istersen bi günlüğüme yazdım alkışlayabilirsin yani o kadar iyi tuttum kendimi:) senin menüler de harikaa:) başarı öykünü sabırsızlıkla bekliyorum:)

slm gunligum sanirim biraz aksatim burayi neyse dunki menumu yazayim
kavalti
1.5 yumurta
4 zeytin
4 kucuk dilim koy peyniri
salatalik domates
2 dilim kepek ekmegi
1cay

ara
100 gr milka cikolata

oglen

yumurtali ispanak biraz kabaklama

1 form cay

aksam
bol salata
1 karniyarik
tabi daha sonra esim geldiginde sofrada asirdiklarimi yazmayayim

1 form cay
3 litra su

ve bugunki menum
sabah
yumurta
peynir
salatalik domates
2 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi

oglen
disardaydm arkadasta
kucuk bir salamli peynirli sandivic
1 kase cacik
1 dilim irmik tatlisi
2 ctal bortlen receli(harikaydi tutamadim kendimi)

ara yarim elma
1 form cay

aksama
yesil fasulye kavurmasi ve yogurt yiyecem

yatana kadar 3 ltr su 1 form cay

alaca anladığım kadarıyla sen de hiç bişeyden kısmadan vermişsin kilolarııı:) ama 100gr çikolata çok değil mi yahuuu:)

alaca anladığım kadarıyla sen de hiç bişeyden kısmadan vermişsin kilolarııı:) ama 100gr çikolata çok değil mi yahuuu:)

az olurmu tabiki cok ben zaten tam duzene oturtamadim ondan abartiyorum ama sadece kisiyorum herseyden zamanli ama az genelde proteinle tam doyuyorum gerisini az az tuketiyom...

gune bildirile baslayayim of berbat bir haftayi daha geride biraktim

kilo bil
gec haf:69.6
bu haf:69.2
giden:400
top gid:13.8

az olurmu tabiki cok ben zaten tam duzene oturtamadim ondan abartiyorum ama sadece kisiyorum herseyden zamanli ama az genelde proteinle tam doyuyorum gerisini az az tuketiyom...

canım bu düzene oturtamamış halin mi 13 kilo vermişsin:) bu şekilde gidiyorsa kilolar bu şekilde devam et bozma bence:)

gune bildirile baslayayim of berbat bir haftayi daha geride biraktim

kilo bil
gec haf:69.6
bu haf:69.2
giden:400
top gid:13.8

sıkma canınıııı ideal kilona yaklaştıkça kilo vermen zorlaşıyorrr ondan böyle yavaşş

canım bu düzene oturtamamış halin mi 13 kilo vermişsin:) bu şekilde gidiyorsa kilolar bu şekilde devam et bozma bence:)

canim ben 13 kiloyu bu sekilde vermedim herseyden yedim ama daha disiplinli ogunlerime cok dikat ediyordum simdi fazla dikat edemiyorum bakalim bayramdan sonra duzene oturtabilecekmiyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…