Cin seninle uğraşacağına lambasına geri döner yeminle cinlim..bana bak cin ! ilk dileğim dilek hakkımın 8 milyon olması.. bide reca edicem şu insanlara azcık daha zeka IQ dağıt tarafımdam
Cin seninle uğraşacağına lambasına geri döner yeminle cinlim..
2006 yilina donmeyi
para ,saglik,guzellik,yiyip yiyip hic kilo almayan bir bunye dilerdim(kilolarimi verdim sabitlemek icin cabaliyorum da)
Beklerim aşkımdiloşum topicin hayırlı uğurlu ossuun,
sona gelicim dileklerimi belirtmeye:hulya:
Taş olup ayağına takılacağına,kuş olup uzağına uçar bence:roflol:korksun zati o benden ben naparım ou bilmiyo o .. ah garibim bilse ayağıma takılır mıydı. üsturubuylan taş kıvamında kamufle olurduşakkıdı
ıyi yaptın,dilek bizim hakkımız,söke söke alırız:enbuyukkk:babamın hayata geri dönmesini,
eşim ve çocuğumla çok eğlenceli olabilecek dünya turuna çıkmayı, ye iç gez dolaş bol bol alışveriş yap gerisini düşünme hesabından
ünlü bir edebiyat yazarı olmayı, (dünyaya gerek yok türkiye olsada yeter)
dünyadaki bütün fakirlere, 3 büyük paket market alışverişi yapılmış içinde herşeyin bulunduğu nevale bırakmasını.
ve sevdiklerimden ailemden, arkadaşlarımdan, kocamdan hiç ayrılmayıp ömür boyu mutlu olmayı.
5 dileğimide kullandım.. :)
Daha da arsızlaşalım diye beş dilek hakkı verdi cin bizekaydirigubbakcemile2evimde koltuğumun üstü bebeklerle dolsun
şirin bebekler :ecrin_bebek:
sonra ben onları seveyim 5 dakka sonra yok olsunlar kaydirigubbakcemile2
evde isterim çiftlik olabilir mesela.ben arsızım 2 dilek dilicem
Mutlaka olacak,umudumuzu yitirmeden beklemek gerekir bazen:gitme:bugünü yaşamamış olmayı dilerdim,
minik mavi kuşum elimdeyken kucağımdayken, sevdiğim adamla telefonda cilveleşebilmeyi isterdim.
en azından biraz mutlu olacak sebebim olsun isterdim.
Ben de bahçeli ev istiyordum,cinden bi dilek hakkı daha mı tırtıklasak:uhm:apartman dairesinden kurtulmamı bahçeli bir evim olmasını isterdim :gitme:
sonra ülke ülke dolaşmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?