Al Yazmalım Atv

Arkadaşlar katılıyorum bende genel olarak söylediklerinize ilk olarak sankiatlı kovalıyor herşey hemen oldu. Ayrıca çok iyi oyuncu olsa da baş role gitmemiş bence o rol için masum ama can alıcı güzellikte biri lazımdı adamın aklını başından alsın bu kız alalade güzellikte bu bile olmamış ve biraz kış masalı havası var ay yazmalımdan öte. Al yazmalım adına ayıp olmuş o efsanedir herkes için ama iç sesler bile donuk okuma diliyle bakalım ama herşey bu kadar çabuk olursa çabuk biter dizi.

Bu dizi "bir çocuk sevdim"ne benzemiş aslında alakası olmamasına rağmen benzetebilmişler

dizi cok karisik...karman corman kim kiminle belli degil...bu eniste neci babasi niye sessiz kaliyor herseye filmin adini al yazmalim koymasalar belki bi beklentimiz olmicakti...ama adi al yazmalim olunca ister istemez yillar onceki al yazmalimla kiyasliyoruz bu yuzden tutmadi bence ama adi farkli olsaydi belkide izlenebilirdi...:44:

dizi cok karisik...karman corman kim kiminle belli degil...bu eniste neci babasi niye sessiz kaliyor herseye filmin adini al yazmalim koymasalar belki bi beklentimiz olmicakti...ama adi al yazmalim olunca ister istemez yillar onceki al yazmalimla kiyasliyoruz bu yuzden tutmadi bence ama adi farkli olsaydi belkide izlenebilirdi...:44:

ay yapımın dizisi oldugu ıcın degıl ama dızı fena degıl onemlı olan bundan sonrasını yurutebılmek...

çok beğendim.aşk sahneleri ayrı bi güzeldi,içtendi.takipçisiyim bi kere o nasıl bi yakışıklılıktır öyle

deme yaa ALLAH sahibine bağışlasın...leoyu oynarken pek begenmemiştim...şimdi ..

Ben diziyi beğendim ben ama şu enişteye kıl oluyorum ona ne oluyorsaAbiye ne demeli ya

eniştesine artı puan verılcek bı yonu var aslında...soylenıyor kızıyor ama yınede yardım elını uzatıyor bunlara...onsuz bısey yapamıcaklarını sanıyor...abısıde manyak ötesi bişey ...geriiii...

Diziyi ilk defa bugün adam gibi izledim. Başladığı ilk günden beri çok önyargılıydım ama o kadar da kötü değilmiş. Sadece küçük bi kasabada İlyas ve Asiye'nin zırt pırt her yerde öpüşmesi çok saçma geldi. Bi bölümde kaç kere öpiştüler sayamadım.. Al yine öpüşüyolar!!

6.bölm fragmanı; [video=youtube;vspNlV-PG10]http://www.youtube.com/watch?v=vspNlV-PG10[/video]

şu oyunculara bak ya.. nerde o ruh,duygu.

beş dakika bakıyım dedim patlıyodum sıkıntıdan..

ama filmi her çıktığında aynı zevkle izliyorumm

şu oyunculara bak ya.. nerde o ruh,duygu.

beş dakika bakıyım dedim patlıyodum sıkıntıdan..

ama filmi her çıktığında aynı zevkle izliyorumm

Neden her kes bu diziyi kotuluyor? ben cengiz aytmatov alyazmalim romanını okudum ve filmi izledim, ama diziyide begeniyorum. Çünki kiyaslamıyorum. Çok eski bir filmle yeni dizi çok farklı şeyler. Hepsinin tadı farklı. Asiye çok güzel bir kız, tabi Turkan Şoray daha bir güzel. Ama diziyi çok seviyorummmmmmm.

Son düzenleme:
arada izliyorumda dizi hizlimi ilerliyor nedir asiye dogurdu bileee

Annem izliyor diye dün bir bakayım dedim hoşuma gitti aslında. Zaten basroldeki kızı beğeniyorum.
Dün bir baktim kizin daha karni şişmemiş sonra gene baktim karnı burnundaaa Meğerse ay ay atlamışlar Mayısta da doğuruverdi

helin cadısı istediğini elde etti sonunda zengin şımarık...
ılyasın babasıda gıttı..gule gule...dogruymus demekkı problem yarattıgı...ee ıyı olmus ozaman her dızıden ölüp sepetlenır ıste boyle...
ılyasla tahır nasıl barıstı yaa can cıger kuzu sarması olmuslar yıne...
ılyasta cok delı bı cocuk yaa...sınırlerıne hakım olamıyor...
neyse ızleyemesemde merakla takıp edıcem dızı nereye gıdıcek dıye...

Bu dizi aslında o kadarda kötü değil
Ama filmle kıyaslamadan izlenmeli
Geceleri tekrarlarını veriyorlar bazen
Hoşuma gitti izledim bir kaç kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…