İlk defa sizden kötü yorumlar duyuyorum.Halbuki medyadada gayet güzel övgüler aldı.Bence orjinalinden çok farkı bir dizi olmuş ama çokta güzel olmuş.Dizilerdeki o sıkıcılık entrika, ihtiras yok.Sonuçta ay yapımın hiçbir dizisi kötü olmuyacağı gibi buda kötü değil.Gayet sıcak bir dizi.
ne alaka anlayamadım yani Ay yapım varsa o iş tutar diye bir kural var da benim mi haberim yok. ben bir izliyiciğim ve o diziler bize yani halka yapılıyor beğenip beğenmek bize kalmış ve bu dizi medyada övgü aldı diye bu dizinin mükemmel ötesi olduğunu ve benim de o diziyi beğenmek zorunda olacağımı göstermez. misal Justin Bieber'in kaç milyon kişiyi geçmiş bir hayran kapasitesi var medya da popülerliği tavan yapmış ama dayanılmayacak derece de itici biri, şarkıları da öyle keza. yani demek istediğim çoğunluğun beğenmesi benim fikrimi ve benim gibi düşünenlerin fikrini değiştirmez.
ha bu arada bu dizide diğer dizilerdeki gibi o sıkıcılık yok demişsin neye kime göre sıkıcılık yok? bana da o derece sıkıcı geldi oysa. entrika yok dediğine gelecek olursak kızla oğlan birbirini seviyor ama oğlana aşık bir kadında var ve ilerleyen bölümlerinde onla bir ilişkisi de olacak ve kadın o erkeği kendine aşık etmek ve başroldeki kızdan ayırmak için birçok entrikaya başvuracak.
bence sadece dizi hakkında yorum yapmak gerek kişilerin düşüncelerini ve beğenilerini sorgulamak çok saçma!
esmeralisa katılıyorum.İlla ay yapım yaptı diye güzel olacak değil.
Selvi boylum al yazmalımın ismini kullanmasalarmış keşke
Dizide ruh yok , heyecan yok .2. bölümde bazı şeyler oldu 3. bölümde hamile olduğunu filan öğrenecek
Sonra Barış Falay'ın oynadığı karakter sahip çıkacak belki
Bol bol entrika dönecek.Böyle mi olmalıydı senaryo ?, zaten her iki diziden birinin senaryosu buna benziyor.
Bir kere esinlendikleri o efsane kitabın/filmin hakkını verememişler!
Böyle efsane bir filmin uyarlamasından bekletimiz yüksek!
Ben dillere destan bir aşk göremiyorum /hissedemiyorum.
Orta seyirli bir dizi olmuş.
Ay yapım diğer projelerine hazırlık yaptığı için , diziye vakit ayıramamışlar sanırım
Oldu bittiye gelmiş
Aynen katılıyorum söylediklerinize. Öyle bir çekmişler ki, sanki; siz zaten konuyu biliyorsunuz, ayrıntıları geçelime getirmişler olayı. Şu iç seslerde berbat olmuş; duygusuz, heyecansız, sahte...esmeralisa katılıyorum.İlla ay yapım yaptı diye güzel olacak değil.
Selvi boylum al yazmalımın ismini kullanmasalarmış keşke
Dizide ruh yok , heyecan yok .2. bölümde bazı şeyler oldu 3. bölümde hamile olduğunu filan öğrenecek
Sonra Barış Falay'ın oynadığı karakter sahip çıkacak belki
Bol bol entrika dönecek.Böyle mi olmalıydı senaryo ?, zaten her iki diziden birinin senaryosu buna benziyor.
Bir kere esinlendikleri o efsane kitabın/filmin hakkını verememişler!
Böyle efsane bir filmin uyarlamasından bekletimiz yüksek!
Ben dillere destan bir aşk göremiyorum /hissedemiyorum.
Orta seyirli bir dizi olmuş.
Ay yapım diğer projelerine hazırlık yaptığı için , diziye vakit ayıramamışlar sanırım
Oldu bittiye gelmiş
yaa insan 3,5 sefer gördüğü tanımadığı insanla birlikte olurmu hiç çok saçmalamışlar gerçek al yazmalımda böyle değildi....daha saf cümleler koyabilirlerdi diziye ahh kadir inanır nerdee selvi boylum al yazmalım asyam derdibide kızın adını asiye koymuşlar ay sinir oldum asiye değildiki asyaydı o off ne kadar özensizbi dizi olmuş bir debu diziyi eski dizi gibi yapıcaklardı anlasılan masraftan ve uğrastan kaçmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?