Al Yazmalım Atv

Ay Yapım?ın atv için çekeceği dizide Şoray?ın oynadığı Asya?yı Özge Özpirinçci, İnanır?ın İlyas karakterini de ?Muhteşem Yüzyıl? dizisinde Hürrem Sultan?ın sevgilisi ressam Leo rolüyle dikkatleri üzerine çeken Seçkin Özdemir oynayacak. Merkezi?nde oyunculuk eğitimi alan 30 yaşındaki Özdemir, aynı zamanda radyocu kimliğiyle de tanınıyor. Cengiz Aymatov?un aynı adlı romanından Atıf Yılmaz tarafından 1977 yılında çekilen filmde Ahmet Mekin?in ete kemiğe büründürdüğü Cemşit rolünü ise dizide ?Ezel?in Kerpeten Ali?si Barış Falay canlandıracak

AY Yapım,"Fatmagül'ün Suçu Ne?"nin ardından, Yeşilçam'ın bir başka efsanefilmi 1977 yapımı "Selvi Boylum Al Yazmalım"ı da dizi haline getirmekiçin kolları sıvadı. Cengiz Aytmatov'un romanından uyarlanan filmde TürkanŞoray, Kadir İnanır ve Ahmet Mekin başroldeydi. Yeni sezonda atv ekranındayayınlanacak "Al Yazmalım" adlı dizinin başrolünü ise ÖzgeÖzpirinçci, Seçkin Özdemir ve Barış Falay üstlenecek. Mahinur Ergun'un kalemealdığı, Nisan Akman'ın yöneteceği dizide hikâye günümüz Türkiye'sinde geçecek.Çekimlerine yakında başlanacak dizide ayrıca Nesrin Cevadzade, Ahmet Saraçoğlu,Gözde Kansu, Zeynep Eronat, Macit Koper, Saygın Soysal ve Münir Canar da rolalacak. Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde yapılacak çekimler için Ericek Köyüyakınlarındaki büyük bir alana dev bir panayır kuruldu. Panayır alanınamotocross parkuru da yapıldı. Seçkin Özdemir, motor tutkunu olan İlyaskarakteri için özel ders aldı.

özge özpirinççi mi:120:
ya oyuncu mu kalmadı.yok mu şöyle devlet gibi bi hatun:92:

seçkiin özdemir yapabilir mi:97:yapsa bile özpirinççi olmamış işte

ayrıca burdan senaristlere sesleniyorum.imzamda gördüğünüz gibi bu filmin hastasıyım

ve her izlememde gözlerim dolar,yutkunamam filmin addını değiştirmekte nedireşarp ne ya:82:

40 yıllık yazma eşarp mı oldu:86:

senaryo belli,bari isimde aynı kalsaydı
bakmayın öyleilk sayfada yorumum olumluydu.hep olumlu yorum olmaz

Son düzenleme:
vee tanitim fragmani

[video=youtube;YTSQi87ENa0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YTSQi87ENa0[/video]

bütün eski filmlerin insanda yarattığı o sıcaklığın, içtenliğn tabiri caizse içine etmekteler.. f.s.n.?, iffet, aşkı memnu, yaprak dökümü,.. şimdi birde bu dizi ortaya çıktı.. kardeşim başını ve sonunu bildiğimiz dizileri izlemeye ne hacet? sadece kaç sezon yayınlayacklarsa sakız gibi uzatıp gereksiz ayrıntılarla beziyorlar.. ne diye orjinalliğini güzelliğini önemsizleştiriyorsunuz, sıradanlaştırıyorsunuz.

bu filmin her bir repliği her bir sahnesi ezberimde nolursunuz içine etmeyin senerstler yöntmnler oynclar,..

ayrıca bence de kız hiç olmamış

Son düzenleme:
Konu 2010da açılmış nilim falmı baktın ne yaptın yav bir yıl önceden kanalına kadar bilmişsin
Bu kızı beğeniyorum ama rol buna 3-5 beden büyük gelir taşıyamaz diye düşünüyorum

Adı al yazmalım ama o attığı şey kırmızı şal

Ancak bu kadar modernize edilebilirmiş doğrusu, adını değiştirselermiş bari

Zaten ortada köylü kızı falan yok heralde küçük bi kasabada yetişen bir kızı canlandırcak

Oyuncu seçiminde Özge bence de olmamış

Barış Falay işi götürcek galiba ama Muhteşem Leodan da ümitliyim

Özge Özpirinçci ne demek yaaaa.... Nasıl böyle vasatın altında bir tipi Sultan karakterinde oynatabilirler??
Sultan'ın güzelliği dillere destandı yaşadığı yerde. Annesi yüzüne kömür karası sürüyordu hatta göze çarpmasın diye.
Aayyy bu çirkin kadın olmamalıydı. Gerçi güzel biri de olsa ben izlemezdim ama olsun. Yine de rahatsız edici.

sultan değil yalnız asya

bu role boyle bi kız

nerde türkan şoray gibi bir afet nerde özge özpirinçci.. inanamıyorum

hele ilyas karakterini canlandırana bakın yani hiç olmuş mu?!! oyuncu seçimi o kadar önemli ki en başta geliyor böyle güzel bi hikayeyi alıp berbat edicekler yaa

nerde kadir inanırın o yakışıklılığı,heybeti,o bakışları.. hele tipler hiç birbirini tutmamış zaten rezil etcekler hikayeyi resmen yaaa... insaf

Bu diziyi bu oyuncularla çekmesinler, asya ve ilyas için iki çocuk bulmuşlar resmen.
Özge Özpirinçciyi melekler korusunda izlerdim o role yakışıyordu ama asya rolünde düşünemiyorum.
İlyas rolünde de leoyu mu göreceğiz kadir inanırın oyunculuğunun ve karizmasının oldukça uzağında.
Bir tek Barış Falay olmuş o dizinin hakkını verir . Kenan imirzalıoğlunu ilyas yapsalarmış o role otururdu.

Son düzenleme:
Evet kızlar bende dün fragmanı izledim böyle itici tipler olurmu ya...hiç oturmamış..bu dizi çekilmeden evvel arayışlar vardı.ay yapımda çalışan bir tanığımın söylemlerini durmuştum o kadar bu role yatkın kızlar geliyordu ki.artı türkan sultanımıza benzeyen kızlar.hatta bu sitede bile var.ama sırf eğitimli diye bu özgeyi aldılar.herkese fırsat verilse inanın herkes iyi rol çıkarabilir.bu insanların ne özelliği var.filmin büyüsünü bozacaklar...bu kadar değerli bir filme böyle oyuncular..

Mesela bu filmi nurgül yeşilcay - kenan mirzaloğlu kaldırabilirdi..

Bunlar vasat ama ne vasat

dayanamam ilk bölümü izlerim tutarsam benimdir , tutmazsam elin

bakak görek bakalım :97:

favori türk filmimi batıracaklarını biliyordum
ne alaka başroller ,özge kim asya kim
tek cemşite rolü barış falaya tam oturur esaslı yapar bu rolü gerisi boşşş
insan biraz değer veriridi bu klasiğe ,bari tuba büyüküstün olsaydı oyunculuğu onunda iyi değil
ama daha uygundu bu role ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…