Al Yazmalım Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
104
363
Hollanda
Türk Sineması’nın unutulmaz filmi, Selvi Boylum Al Yazmalım; Df Film Yapım tarafından dizi haline getiriliyor. Usta Senarist Safa Önal’ın yönetimindeki usta yazar kadrosu tarafından senaryolaştırılan Selvi Boylum Al Yazmalım usta Yönetmen Metin Günay tarafından çekilecek… Cengiz Aytmatov’un ölümsüz eseri Selvi Boylum Al Yazmalım adlı eserin telif haklarını alan DF film Yapım, projeyi Tv dizisi olarak ekranlara taşımaya hazırlanıyor…

Usta sanatçı Cahit Berkay’ın müzikleriyle hayat bulacak olan Proje’de, Best Model of the World 2009 Dünya Erkek Güzeli Seçilen Erkan Meriç, Cemal Hünal, Serkan Kuru, Melis Birkan, Hakan Ka, Derya İpek, Menderes Salmancılar, Gülşah Tektaş, Hakan Serim, İpek Saygun, İncilay Şahin, Özden Toprak, gibi hem genç, hem de usta oyuncular yer alıyor… Türk Sineması’nın unutulmaz yönetmenlerinden Rahmetli Atıf Yılmaz’ın ilk kez filme aldığı ve büyük oyuncu kadrosuyla efsaneleştirdiği Selvi Boylum Al Yazmalım 32 yıl sonra ilk kez yeniden uyarlanarak, Tv dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor.
Kayseri’de çekilecek dizi filmin birinci bölümü için yaklaşık 2.5 milyon dolar para harcanarak plato kurulduğu öğrenilirken, dizinin bütçesinin yaklaşık bir milyon dolara mal olacağı bildiriliyor. Yeni sezonda ekranlarda olacak projede Asya karakterini kimin oynayacağı konusunu sır gibi saklanıyor. Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek oyuncu kadrosu ve proje hakkında geniş bilgi verileceğini açıklayan yapımcı firma, Selvi boylum Al Yazmalım projesinin dizi olarak çok farklı bir konseptle izleyiciye sunulacağını açıkladı… Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise önümüzdeki günlerde düzenlenecek basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak…

Son düzenleyen: Moderatör:
asya karakterine şöyle esaslı bi hatun lazım
kadir inanır yerine cemal hünalda hoş olur fikrimceopuyorumnanaktan
menderes samancılarda hoş
yani kadro iyi.kaydirigubbakcemile5
o filmi izlerken az ağlamadmboshayallersmile

hayiiiiir (
bu filim bu hali ile gonlumuzun tahtinda zaten
cirkinlestirmesinler (((

sener sene cok gulmustum bu filmde onun yerine kimi koyacaklar cok merak ediyorum onun gibi iyi bir oyuncu olur insallah

bence kadro iyi.. eğer ki konuda sapmalar yaşanmazsa güzel bir dizi olur.. ama tabi ki uzatmdan.. anca tek sezonluk dizi çünkü..

bazı ölümsüz eserler vardır işde selvim boylum al yazmalım da bunlardan biri...dizi olunca tadı kaçıyor..
hele bir de uzayınca yaprak dökümünden soğudum iyice son 1 yıl hiç izlemedim...olan güzelim esere oldu.
niye yeni şeyler üretmek yerine eskileri değerlendiriyorlar anlamıyorum...biraz kafa yorun
hazıra konmayın yapımcılar!!!

1000 defa izlediğim bir film..Herseferinde ağlarım..:))

Keşke dizi olmasaymış,büyülü havasını ve özelliğini yitirir gibime geliyor..

bu film benim türk sinaması deyince ilk aklıma gelen filmdir tektir
dizisini izlemem tutmazda :1closedeyes:
benim için ölümsüz kalsın asya ve ilyas

bence kıvanç tatlıtuğu oynatsınlar ona çok yakışır filimde kadirde kaçmıyormuydu zatenkaydirigubbakcemile3

Aynı tadı vermez, bıraksınlar film olarak kalsın CADIARZU

bencedekaydirigubbakcemile5 kaldı ki bu filmin konusundan birkaç sezonluk dizi çıkmaz kifisfisfis
çıksada tadı büyüsü kalmaz saçmalarlar yaprak dökümü gibi olurkafamçokkarıştı
üstelik sürekli eski eserlerle dizi çekilmesin artık yaaa yeni konular görmek istiyoruz ekrandasengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…