• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş bütceniz nasıl ayarlıyorsunuz

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
Kızlar mrb siz alışverişe ne kadar para harcıyorsunuz kıyafet değilde kozmetik bakım ürünleri gibi ben 3-4 ay önce yaklaşık 500 lira harcamama rağmen bir liste çıkardım yeni ihtiyaçlarımda 500ü geçicek özellikle saç vücut bakım makyaj malzemesi bu kadar harcamakta istemiyorum bi yandan kendimi frenlemelimiyim siz harcıyormusunuz kendime suç ortağı arayıp bişey olmaz diye rahatlamak istiyorum :KK67:

4 ayda bir 500 eğer kaliteli ürünler Kullanıyorsanız normaldir.
Ama çok çeşit olsun diye herseyden alıyorsanız, frenleyin :)

Yazın başında bir allık ruj goz kalemi aldim. Ne kadar tuttu hatirlamiyom ama 60 felandi galiba.
Vucudum için dus jelide kullanmiyom. O ne oyle. Kese yapiyom en sagliklisi. Gözenekleri acıyor vücut hava alıyor. Hamama da giderim duzenli. Ohh miss.
Şampuan ve krem kullaniyorum. Onlarda bitene kadar ucuz zaten pek pahali degiller.
Baska sa kozmetik urunu kullanmiyorum.
Parfum felan da kullanmam. Cok nadir hafif boynuma saf cicek kokulari surerim.
Zaten terleme kokma sorunum yok gunde 2 kez dusumu alirim.
He birde yüzüm cok onemli. Yagli cildim var sabah aksam derinlemesine temizlemem lazim. 2 ayda bir maskelerimi temizleme sularımi alirim.
Cok masrafim yok benim. Benden ortak olmaz. :)

Valla hiç öyle gece kremi ayrı gündüz kremi ayrı olan bi kadın olmadım hatta adam akıllı kremi olan bi kadın olmadım hiç ihtiyaç duymadım ( o kadar güzelim diyormuşum :KK70:) yok şaka bi yana cidden yüzümü düzenli yıkadığım ev yapımı özel bi sabunum vardır duş jeli şampuan bakım kremi saç bakım yağı zaten her evde var roll on um var vasaline hayatta vazgeçilmezimdir. başka da hiç bişeyim yok sadece parfüm benim için çok ama çok önemli ona biraz para çok gider makyaj malzemelerini bittikçe alırım

Bende zamanında kozmetige çok para harciyordum. Aman tonik süreyim, gece kremi de eksik kalmasın derken hesapsız paralar gidiyordu. Sonra galiba böyle şeylere doydum. Şimdi yüzümü bebe sampuaniyla yıkıyorum. Nivea nin ucuz kremlerinden sürüyorum. Belki haftada bir ya da iki kere makyaj yaparım. Cildimde hiç değişme yok. Boşuna o kadar para harcamışım

Kızlar mrb siz alışverişe ne kadar para harcıyorsunuz kıyafet değilde kozmetik bakım ürünleri gibi ben 3-4 ay önce yaklaşık 500 lira harcamama rağmen bir liste çıkardım yeni ihtiyaçlarımda 500ü geçicek özellikle saç vücut bakım makyaj malzemesi bu kadar harcamakta istemiyorum bi yandan kendimi frenlemelimiyim siz harcıyormusunuz kendime suç ortağı arayıp bişey olmaz diye rahatlamak istiyorum :KK67:
Her ay belirli kısımlara (göz, dudak, vücut ..) gibi ayırıp o bölgeler için İHTİYACINIZ OLDUĞUNCA alışveriş yaparsanız ve bunu döngü haline getirirseniz çok min. İnecektir masrafınız :)

Valla hiç öyle gece kremi ayrı gündüz kremi ayrı olan bi kadın olmadım hatta adam akıllı kremi olan bi kadın olmadım hiç ihtiyaç duymadım ( o kadar güzelim diyormuşum :KK70:) yok şaka bi yana cidden yüzümü düzenli yıkadığım ev yapımı özel bi sabunum vardır duş jeli şampuan bakım kremi saç bakım yağı zaten her evde var roll on um var vasaline hayatta vazgeçilmezimdir. başka da hiç bişeyim yok sadece parfüm benim için çok ama çok önemli ona biraz para çok gider makyaj malzemelerini bittikçe alırım
Herşey o kadar pahalı olmuşki bende gidince toplu alıyorum o yüzdenmi fiyat çok oluyor anlamıyorum aldığım şeylerde saçım normalde çok dalgalı bende düz seviyorum düzleştirici sprey krem saç bakım yağı nemlendirici makyaj temizleme ürünleri bide vücut için nemlendiriciler diş macunu falan fiyat tavan nasıl çözüm bulcam bilmiyorumki insanın içi acıyo :skandal:

Herşey o kadar pahalı olmuşki bende gidince toplu alıyorum o yüzdenmi fiyat çok oluyor anlamıyorum aldığım şeylerde saçım normalde çok dalgalı bende düz seviyorum düzleştirici sprey krem saç bakım yağı nemlendirici makyaj temizleme ürünleri bide vücut için nemlendiriciler diş macunu falan fiyat tavan nasıl çözüm bulcam bilmiyorumki insanın içi acıyo :skandal:
Toplu almak yerine indirimlerden alsanız?

Toplu almak yerine indirimlerden alsanız?
İşte canım en son kadınlar günü indiriminden aldım 4 ay oldu galiba gerçekten indirime rağmen o kadar tuttu ya dibinide gördüm ürünlerin ailem benden para istemiyor param bana kaldığı için veriyorum ama sıkıntıda yapıyorum bakalım bu sefer çok dikkatli alıcam gene indirimi yakalayıp

o kadar şeyi kullanıyormusunuz üşenmeyip :))
ben bir gece kremi olayına gireyim yaşımda geldi artık diye gittim gece kremi aldım tuzlucada birşeydi.. 1,5 sene sonra baktım son kullanma tarihi geçmişti çöpe attım.. ve %90 ı doluydu :))

Ya ben şöyle yapıyorum. Cildim sorunlu o yüzden ona harcanan paradan kısmam.
Ama şampuanlar çok fark yaratmıyor ben de o yüzden onda yükseğe çıkmıyorum.
Zaten sürekli banyo yapıyoruz duş jeline falan çok para harcamam.
Sürekli kullandığım ürünleri internette takip ediyorum indirimde olursa stok yapıyorum. Ya da mağazalarda indirimde olursa alıyorum mutlaka.

ben pek kalitesiz ucuz ürün almam ama aldıklarım da hiç 500 ü geçmedi Heralde bide zaten hepsi toplu bitmiyor bende sırayla bitiyorlar o yüzden anlamıyorum hiç bütçe hesabı yapmadım hayatımda sıkıntıya düşmediğimize göre mantıklı harcama yapıyorumdur diye düşünüyorum :halay:kocam da hiç şikayet etmedi çok harcıyorsun diye demek ki bizde herşey yolunda ama şöyle bişey var eşim maaşlarımızı çeker eve getirir ben tüm giderlerimizi ayırırım kalan paradan 500 tl çıkarıp birikim için kenara atarım kalan parayı 4 haftaya bölüp öyle harcama yaparız bu yüzden belki

Yazın başında bir allık ruj goz kalemi aldim. Ne kadar tuttu hatirlamiyom ama 60 felandi galiba.
Vucudum için dus jelide kullanmiyom. O ne oyle. Kese yapiyom en sagliklisi. Gözenekleri acıyor vücut hava alıyor. Hamama da giderim duzenli. Ohh miss.
Şampuan ve krem kullaniyorum. Onlarda bitene kadar ucuz zaten pek pahali degiller.
Baska sa kozmetik urunu kullanmiyorum.
Parfum felan da kullanmam. Cok nadir hafif boynuma saf cicek kokulari surerim.
Zaten terleme kokma sorunum yok gunde 2 kez dusumu alirim.
He birde yüzüm cok onemli. Yagli cildim var sabah aksam derinlemesine temizlemem lazim. 2 ayda bir maskelerimi temizleme sularımi alirim.
Cok masrafim yok benim. Benden ortak olmaz. :)
Günde 2 kere duş nasıl alıyorsunuz ya fazla değil mi cildi tahriş etmez mi ki? Saçlarınızı da yıkıyor musunuz peki 2 kere günde merak ettim?

Back
X