• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al-Bi Marka Gebelik Testi yardım !

colorfulballoons

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
1.992
2.037
333
Merhaba
Biliyorum idrar testinde ikinci cizgi ilk 10 dk da cikmasi gerek ama ilk defa basima boyle bisey geldi tereddutte kaldim. Bakar misiniz ne kadar net cikti. 2 saat sonra belirdi cizgi. Sizce bu test bozuldugu icin mi boyle oldu? Yumurtlama uzerinden 9 gun gecti.

Eklentiler

• 20200704_010133.webp
    20200704_010133.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 2.380
Merhaba
Biliyorum idrar testinde ikinci cizgi ilk 10 dk da cikmasi gerek ama ilk defa basima boyle bisey geldi tereddutte kaldim. Bakar misiniz ne kadar net cikti. 2 saat sonra belirdi cizgi. Sizce bu test bozuldugu icin mi boyle oldu? Yumurtlama uzerinden 9 gun gecti.
Sonradan çıkıp hamile olan Cok kişi var canm. Bence yarın sabah tekrarla testini.

Merhaba
Çok idrar damlatmışsınız ama çizgi gördüm gibi ama tekrarlayın

Merhaba
Valla canim bu markayi bilmiyorum ama ben 12 saat once yaptim hala cizginin hayaleti bile yok mesela

Teşekkür ederim hepinize ama herhalde test bozulduğu icin böyle oldu 3 damla damlattım aslında, forumda da okudum bu marka iyi değilmiş zaten. Bir kaç gün sonra tekrarlayacağım.

Merhaba
Canım onestep ve albi testte bana çift çizgi çıktı ama regl oldum bu markayı tavsiye etmem. Bence Baska test al dene vardır inşallah

Canım onestep ve albi testte bana çift çizgi çıktı ama regl oldum bu markayı tavsiye etmem. Bence Baska test al dene vardır inşallah
Eczanede after 10 diye bi marka vardi mecbur onu aldim yaptım ama negatif. 10 ml hcg uzerini tespit ediyormus. 20200704_121221.webpBugun 10.günüm yumurtlamadan sonra cikmasi lazimdi. Olsaydi cikardi. Napalim kismet degilmis bu ay da.

Yani 12. Gün falan cıkan da var ama bu erken test mi
Yok erken test degil ucuz testlerden ama internette hic goremedim kullanan var mı yok mu. Düsük yaptigim gebeligimde 10.gün cikmisti ucuz testlerle de o yuzden dedim olsaydi cikardi diye. Ekliyim kutunun fotografini dogru mu acaba 10 ml uzeri bilmiyorum.

Eklentiler

• 20200704_122015.webp
    20200704_122015.webp
    61 KB · Görüntüleme: 1.102
Tekrar baktım ama yok malesef 😆
Bak benimde çatlatma iğnemin 13.günü bugün. Bu sabah albi test yaptım bende ama bilemiyorum nedir. 10. Günden beri test yapıyorum. Hergün aynı silik çizgi çıkıyor. Bugün albi de sanki bi tık daha koyu gibi.

Eklentiler

• 20200704_125121.webp
    20200704_125121.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 1.555
  • 20200704_125036.webp
    20200704_125036.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 1.246
Bak benimde çatlatma iğnemin 13.günü bugün. Bu sabah albi test yaptım bende ama bilemiyorum nedir. 10. Günden beri test yapıyorum. Hergün aynı silik çizgi çıkıyor. Bugün albi de sanki bi tık daha koyu gibi.
Catlatma ignesinin etkisi gecmistir, varsa eger bebektir :) peki bi kac saat sonra mı cıktı benimki gibi yoksa hemen 5 dk icinde mi ?

Catlatma ignesinin etkisi gecmistir, varsa eger bebektir :) peki bi kac saat sonra mı cıktı benimki gibi yoksa hemen 5 dk icinde mi ?
Ya aslında bunların hepsi ilk 10dk içinde çıktı ve 30 dk içinde de iyice oturdu son halini aldı. Be güzel söylemişsin. İnşaallah bebektendir ama öyle olsa çizgiler koyulaşırdı. Benim aynı

Ya aslında bunların hepsi ilk 10dk içinde çıktı ve 30 dk içinde de iyice oturdu son halini aldı. Be güzel söylemişsin. İnşaallah bebektendir ama öyle olsa çizgiler koyulaşırdı. Benim aynı
10 dk icinde ciktiysa vardir ama dedigin gibi koyulasmasi gerekirdi. Test yapmaya devam o zaman 😊 Birden yukselebiliyor hcg Allahtan umut kesilmez.

Yok erken test degil ucuz testlerden ama internette hic goremedim kullanan var mı yok mu. Düsük yaptigim gebeligimde 10.gün cikmisti ucuz testlerle de o yuzden dedim olsaydi cikardi diye. Ekliyim kutunun fotografini dogru mu acaba 10 ml uzeri bilmiyorum.
Birkaç gün sonra dene tekrar bence az bir koyulaşma olacaktır

Back