Teşekkür ederimHangi marka olursa olsun. İlk 5 dakikada çıkan sonuç doğru sonuçtur
Ben testte çizgi görmüyorum. 7 gün erken bir süreç hamile kalsanız bile henüz idrar testinde goreceginizi sanmam. Adet gecikmesini bekleyin.Merhaba arkadaşlar . Yorumlarınız benim içinde kıymetli şimdiden teşekkür ederim. Geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ama hamile değildim adetim biter bitmez yumurtlama akıntım oldu 2 gün sonra. Son adet tarihim 5 Nisan . Bi kaç gün önce Al bi marka kaset test ile test yaptım negatif çıkmıştı bugün tekrar yaptım . İlk 5 dakika bişey çıkmadı sonra ki 15 dk içinde çok çok silik bi çizgi belirdi. Adetime 7 gün var sizce ihtimal var mı? Bir tane oğlum var 7 yaşında . Böyle bişey yaşayan var mı? Teşekkür ederim
Adetime 6 gün kaldıPozitif gibi duruyor son testleriniz
Evet ben bu ay erken yumurtladım onu biliyorumAdetime 7 gün kala erken gebelik testi bu şekilde çıkmıştı 4 gün kala da kaset normal test böyle silik çıkmıştı erken yumurtlamalarda olabiliyor bende o ay erken yumurtlamıştım çünkü
Canım bence var hamilelik ama kan testi için adete kadar bekleBirisi erken gebelik diğeri kaset test
Yaa çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Yarın sağlık ocağı kapalıymış zaten artık cuma günü giderim araya haftasonu girer günüm gelmiş olur inşCanım bence var hamilelik ama kan testi için adete kadar bekleyoksa 1 hafta 2 günde bir kan vermen gerekicek artışı yoklamak için. İdrar testiyle her gün yoklaya bilirsin hcg artımını. Gittikme koyulaşırsa demekki hamilesin kan testi insanı çok yoruyor
Evet canım inşallah hamilesindir ve sağ salim bebeğini kucağına alırsınYaa çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Yarın sağlık ocağı kapalıymış zaten artık cuma günü giderim araya haftasonu girer günüm gelmiş olur inş
Adete 7 gün kala henüz erken. Ben bu testte 2. Bir çizgi göremedim. Bekleyin gecikirseniz yaparsınız testMerhaba arkadaşlar . Yorumlarınız benim içinde kıymetli şimdiden teşekkür ederim. Geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ama hamile değildim adetim biter bitmez yumurtlama akıntım oldu 2 gün sonra. Son adet tarihim 5 Nisan . Bi kaç gün önce Al bi marka kaset test ile test yaptım negatif çıkmıştı bugün tekrar yaptım . İlk 5 dakika bişey çıkmadı sonra ki 15 dk içinde çok çok silik bi çizgi belirdi. Adetime 7 gün var sizce ihtimal var mı? Bir tane oğlum var 7 yaşında . Böyle bişey yaşayan var mı? Teşekkür ederim
CanHangi marka olursa olsun. İlk 5 dakikada çıkan sonuç doğru sonuçtu
Adete 7 gün kala henüz erken. Ben bu testte 2. Bir çizgi göremedim. Bekleyin gecikirseniz yaparsınız
Canım sonra ki attıklarıma baktın mı ? Bir de ben erken yumurtladım bu ay o yüzden çıkabilir diye düşünüyorum 3 test yaptım bugün yaptıklarım da hemen belirdi çizgiler
canım inşallah Allah razı olsun bir buçuk senedir bekliyorum inş vardırEvet canım inşallah hamilesindir ve sağ salim bebeğini kucağına alırsın
Ben de böyle öğrenmiştim ilk idrarla tekrar yapmayo dene pozitif olabilirMerhaba arkadaşlar . Yorumlarınız benim içinde kıymetli şimdiden teşekkür ederim. Geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ama hamile değildim adetim biter bitmez yumurtlama akıntım oldu 2 gün sonra. Son adet tarihim 5 Nisan . Bi kaç gün önce Al bi marka kaset test ile test yaptım negatif çıkmıştı bugün tekrar yaptım . İlk 5 dakika bişey çıkmadı sonra ki 15 dk içinde çok çok silik bi çizgi belirdi. Adetime 7 gün var sizce ihtimal var mı? Bir tane oğlum var 7 yaşında . Böyle bişey yaşayan var mı? Teşekkür ederim
2 günde 1 olan artış önemli, hayırlı olsunArkadaşlar merhaba dün kan verdim adetime 3 gün kaldı beta 34 çıktı sizce değer nasıl