Merhaba arkadaşlar . Yorumlarınız benim içinde kıymetli şimdiden teşekkür ederim. Geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ama hamile değildim adetim biter bitmez yumurtlama akıntım oldu 2 gün sonra. Son adet tarihim 5 Nisan . Bi kaç gün önce Al bi marka kaset test ile test yaptım negatif çıkmıştı bugün tekrar yaptım . İlk 5 dakika bişey çıkmadı sonra ki 15 dk içinde çok çok silik bi çizgi belirdi. Adetime 7 gün var sizce ihtimal var mı? Bir tane oğlum var 7 yaşında . Böyle bişey yaşayan var mı? Teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Al bi marka gebelik testi 15 dakika sonra silik çizgi
- Konu Sahibi Eymenm62
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2021
- 3.004
- 4.198
- 83
Teşekkür ederimHangi marka olursa olsun. İlk 5 dakikada çıkan sonuç doğru sonuçtur
- 26 Ekim 2021
- 2.307
- 1.138
- 83
Ben testte çizgi görmüyorum. 7 gün erken bir süreç hamile kalsanız bile henüz idrar testinde goreceginizi sanmam. Adet gecikmesini bekleyin.Merhaba arkadaşlar . Yorumlarınız benim içinde kıymetli şimdiden teşekkür ederim. Geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ama hamile değildim adetim biter bitmez yumurtlama akıntım oldu 2 gün sonra. Son adet tarihim 5 Nisan . Bi kaç gün önce Al bi marka kaset test ile test yaptım negatif çıkmıştı bugün tekrar yaptım . İlk 5 dakika bişey çıkmadı sonra ki 15 dk içinde çok çok silik bi çizgi belirdi. Adetime 7 gün var sizce ihtimal var mı? Bir tane oğlum var 7 yaşında . Böyle bişey yaşayan var mı? Teşekkür ederim
Birisi erken gebelik diğeri kaset test
Eklentiler
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Adetime 6 gün kaldıPozitif gibi duruyor son testleriniz
- 4 Nisan 2024
- 44
- 91
- 3
Evet ben bu ay erken yumurtladım onu biliyorum inş vardır yarın kan testine gidicemAdetime 7 gün kala erken gebelik testi bu şekilde çıkmıştı 4 gün kala da kaset normal test böyle silik çıkmıştı erken yumurtlamalarda olabiliyor bende o ay erken yumurtlamıştım çünkü
- 3 Kasım 2023
- 306
- 236
- 23
- 22
Canım bence var hamilelik ama kan testi için adete kadar bekle yoksa 1 hafta 2 günde bir kan vermen gerekicek artışı yoklamak için. İdrar testiyle her gün yoklaya bilirsin hcg artımını. Gittikme koyulaşırsa demekki hamilesin kan testi insanı çok yoruyorBirisi erken gebelik diğeri kaset test
Yaa çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Yarın sağlık ocağı kapalıymış zaten artık cuma günü giderim araya haftasonu girer günüm gelmiş olur inşCanım bence var hamilelik ama kan testi için adete kadar bekle yoksa 1 hafta 2 günde bir kan vermen gerekicek artışı yoklamak için. İdrar testiyle her gün yoklaya bilirsin hcg artımını. Gittikme koyulaşırsa demekki hamilesin kan testi insanı çok yoruyor
- 3 Kasım 2023
- 306
- 236
- 23
- 22
Evet canım inşallah hamilesindir ve sağ salim bebeğini kucağına alırsınYaa çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Yarın sağlık ocağı kapalıymış zaten artık cuma günü giderim araya haftasonu girer günüm gelmiş olur inş
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
Adete 7 gün kala henüz erken. Ben bu testte 2. Bir çizgi göremedim. Bekleyin gecikirseniz yaparsınız testMerhaba arkadaşlar . Yorumlarınız benim içinde kıymetli şimdiden teşekkür ederim. Geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ama hamile değildim adetim biter bitmez yumurtlama akıntım oldu 2 gün sonra. Son adet tarihim 5 Nisan . Bi kaç gün önce Al bi marka kaset test ile test yaptım negatif çıkmıştı bugün tekrar yaptım . İlk 5 dakika bişey çıkmadı sonra ki 15 dk içinde çok çok silik bi çizgi belirdi. Adetime 7 gün var sizce ihtimal var mı? Bir tane oğlum var 7 yaşında . Böyle bişey yaşayan var mı? Teşekkür ederim
CanHangi marka olursa olsun. İlk 5 dakikada çıkan sonuç doğru sonuçtu
Adete 7 gün kala henüz erken. Ben bu testte 2. Bir çizgi göremedim. Bekleyin gecikirseniz yaparsınız
Canım sonra ki attıklarıma baktın mı ? Bir de ben erken yumurtladım bu ay o yüzden çıkabilir diye düşünüyorum 3 test yaptım bugün yaptıklarım da hemen belirdi çizgiler
Amin
canım inşallah Allah razı olsun bir buçuk senedir bekliyorum inş vardırEvet canım inşallah hamilesindir ve sağ salim bebeğini kucağına alırsın
- 3 Ocak 2024
- 13
- 3
- 1
- 30
Ben de böyle öğrenmiştim ilk idrarla tekrar yapmayo dene pozitif olabilirMerhaba arkadaşlar . Yorumlarınız benim içinde kıymetli şimdiden teşekkür ederim. Geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ama hamile değildim adetim biter bitmez yumurtlama akıntım oldu 2 gün sonra. Son adet tarihim 5 Nisan . Bi kaç gün önce Al bi marka kaset test ile test yaptım negatif çıkmıştı bugün tekrar yaptım . İlk 5 dakika bişey çıkmadı sonra ki 15 dk içinde çok çok silik bi çizgi belirdi. Adetime 7 gün var sizce ihtimal var mı? Bir tane oğlum var 7 yaşında . Böyle bişey yaşayan var mı? Teşekkür ederim
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
2 günde 1 olan artış önemli, hayırlı olsunArkadaşlar merhaba dün kan verdim adetime 3 gün kaldı beta 34 çıktı sizce değer nasıl