Al-bi gebelik testime bakarmısınız

Ay çok kararsız kaldım infertilite tedavisi görüyorum zaten pkostan dolayı hemen gidip kan veresim var ama eşime de söyleyemiyorum durumu 🥲
Markayı kullanmadım açıkçası bir yerde de okumadım doğru sonuç veriyor mu vermiyor mu diye ama şöyle ilerleyelim ne zaman yumurtladığını biliyor musun

Markayı kullanmadım açıkçası bir yerde de okumadım doğru sonuç veriyor mu vermiyor mu diye ama şöyle ilerleyelim ne zaman yumurtladığını biliyor musun
Maalesef ama akıntım duphastona başlamadan önce çoktu ağrı yaşamıştım o zaman belki yumurtlama olmuş olabilir

Hanımlar pkosluyum gecikmenin 13.günü yanlış hatırlamıyorsam duphastona başladım ilacın sonunu içtim bugün koyu sarı kahverengiye yakın leke geldi adet sancısı başladı normalde 3.gün başlar ve olurum diye yine de test yapmak istedim . İlk test hemen pozitif çıktı aynı idrarı kaptan dökmedim 10-15 dk sonra yine aynı marka testi tekrar ettim bu sefer negatif çıktı hangisine inanacağımı şaşırdım yardımcı olur musunuz idrarın kapta beklemesi sonucu yanıltırmı
İki testte negatif

Back
X