AL-Bİ GEBELİK TESTİ SAKIN ALMAYIN

Afraa35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
466
267
Kızlar bu testi aldım ilk 5 dakika da aynı şekildeydi pozitif çıktı ama hamile değilmişim söyleme gereği duydum hüsrana ugramayin bu testi almayın hayal kırıklığı yaşamasin kimse çok zor çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20181128-014154.png
    Screenshot_20181128-014154.png
    785,1 KB · Görüntüleme: 4.257
  • IMG_20181127_125807_1.jpg
    IMG_20181127_125807_1.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 3.131
  • IMG_20181127_125720_0.jpg
    IMG_20181127_125720_0.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 4.083
Bebetime ve al bi aldım bir gün arayla yaltim negatif yorumlar da şaşırtıcı ne yapcam bilmiyorum

Bu testler iyi diye duymustum.Cok hassas diyorlardi.Erken olsa bile gorunuyormus. Cok mu fazla hassas acaba?Olmasa bile pozitif cikiyor. Ben laboquick kullaniyorum.Memnunum.Olumsuz bir yorum gormedim.Oneririm.

Arkadaşlar ben g.ttg.yr sitesinden büyük paket alıyorum 50 tane oluyor içinde. Hem çok ucuza geliyor, hemde güvenilir bir marka olduğunu düşünüyorum. (Laboquick)

Kızlar bu testi aldım ilk 5 dakika da aynı şekildeydi pozitif çıktı ama hamile değilmişim söyleme gereği duydum hüsrana ugramayin bu testi almayın hayal kırıklığı yaşamasin kimse çok zor çünkü
Belki kimyasal gebelik de yaşamış olabilirsiniz

aslında şöyle bişey var, bu testler yükselen hcg ye duyarlı testler. Belki de kimyasal gebelik yaşadınız ya da başka türden bi gebelik. pozitifi negatif gösteren testler var evet ama negatifi pozitif göstermesi biraz ilginç geldi.

Ay ben de günlerdir albi ile test yapıyorum negatif. Umarım bende de tam tersi çıkar.

Hayırlı olsun erken gebelik testi mi yaptınız? Normal mi?
Erken ultra erken gebelik testi diyor ama ben bu erken normal test durumuna çok takılmıyorum normal testlerden daha uyguna aldım internetten . Neden inanmadigimi anlatayım herkesin vücudu hormonal dengesizlik hormon artış oranları farklı yani hormon seviyesi çok düşük artıyorsa ve sıvı tüketiminiz çok fazlaysa erkende de görünmez .zaten bu sitede erken gebelik testlerinde gorunmeyip normal testte pozitif çıkan birsuru hanım var. Yani erken gebelik testi normal test takılmayın .ben bunu kullandım memnun da kaldım sıvı tüketimimi de çok azaltarak yaptım testi yani ben normalde gece bile tuvalet kalkıp sonra tekrar su içip yatardim bu 5 gün kala yaptığım testte akşam 9.30 dan sonra su içmedim sabah da ikinci idrarimla testi yapıp sonra sıvı tükettim tabi sonra bol su içtim kimseye vücudunu susuz bırakmayı tavsiye etmiyorum tabi

Ben de iki kere albi ile yaptım negatif. Yarın bir de erken gebelik testi ile yapacağım bakalım ne çıkacak. İnş pozitifi görürümmmm.

Farklı eczanelerden aldığım albi testler maalesef beni de üzmüştğ. Bariz silik çizgiler çıkarmıştı.Başka arka test almıştım ve negatifi görmüştüm o gün de adet olmuştum zaten önermiyorum ben de. Laboquick öneririm

X