Selülit Akustik Dalga Tedavisi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
kavitasyon işe yaramıyor bence de.awt yi geçen sene sormuştum 2 bin tl taksitle 1800 nakit işe yarıyor demişti doktor ama denemeden de göremezsin.en iyisi elektrik süpürgesiyle çektirelim bu selülitleri feridun kunak tan duymuştum.:)))

slmmm...ben geçen yıl uygulattım hatta bu yaza doğru tekrar uygulattım 10 seans ataşehirde bi salona.orda Ebru diye bi estetisyen var uygulamayı süper yapıyor selülitlerim acayip azaldı

merhabalar akustik dalga tedavisinden sonuc alan var mı bende düşünüyorum ama fiyatı çok yüksek korkuyorum işe yaramaz diye...

yaptıran varsa lütfen bilgilendirsin....

yaptıranlar lütfen sonuçları paylaşalım birbirimizle.bende yaptırmayı düşünüyorum işe yarıyor mu ?

Merhaba arkadaşlar bende awt yaptirmayi dusunuyorum hatta bir yerle anlaştım bilen yaptıran varmi acaba

Valla ben tavsiye etmiyorum 8 10 seans anlaşıyorsunuz seans sırasında bir sıkıntı yok selülitler gidiyo fevkalade mutlu oluyorsunuz fskat seanlar bittikten sonra 1/2 yıl içinde eski selülitlerinizi mumla arıyorsunuz başkasını bilemem ama ben çok pişman oldum

Nasıl yani biraz daha ayrıntılı yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…