Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
kavitasyon işe yaramıyor bence de.awt yi geçen sene sormuştum 2 bin tl taksitle 1800 nakit işe yarıyor demişti doktor ama denemeden de göremezsin.en iyisi elektrik süpürgesiyle çektirelim bu selülitleri feridun kunak tan duymuştum.:)))
slmmm...ben geçen yıl uygulattım hatta bu yaza doğru tekrar uygulattım 10 seans ataşehirde bi salona.orda Ebru diye bi estetisyen var uygulamayı süper yapıyor selülitlerim acayip azaldı
Valla ben tavsiye etmiyorum 8 10 seans anlaşıyorsunuz seans sırasında bir sıkıntı yok selülitler gidiyo fevkalade mutlu oluyorsunuz fskat seanlar bittikten sonra 1/2 yıl içinde eski selülitlerinizi mumla arıyorsunuz başkasını bilemem ama ben çok pişman oldum
Valla ben tavsiye etmiyorum 8 10 seans anlaşıyorsunuz seans sırasında bir sıkıntı yok selülitler gidiyo fevkalade mutlu oluyorsunuz fskat seanlar bittikten sonra 1/2 yıl içinde eski selülitlerinizi mumla arıyorsunuz başkasını bilemem ama ben çok pişman oldum