• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akupunkturla zayıflayanlar varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ezgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ezgi

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
75
0
611
56
Sakarya
arkdaşlar yeni başladım şu an 91 kiloyum bir hafta olmak üzere 3 kilo verdim.şu an çok azimliyim amacım 65 inş düşerim.iyi gidio,umut vrmı sizce,bu şekilde kilo vereniniz varmı.kilo vermem ruh sağlığım için çok önemli.

canım benim en yakın arkadaşım yaptırdı geçen sene.
yaptırdığı süre çok iyiydi 38 kilo verdi; iştahım kapandı az yiyorum acıkmıyorum diyordu o dönem.
ama akupunkturu bırakınca geri 20 kilo civarında aldı ama dikkat etmedi açıkçası.
dikkat etseydi almayabilirdi bence:4:
azmet canım; madem o kadar uğraşıyosun bıraksan da korumaya devam edersin umarım:72:

Ben de 2 sene once gitmiştim ve aksine verdigim kiloları uzun bir sure sonra aldım tekrar..Ama ben yaklasık 1.5 ay filan dayanabildim..Sonuna kadar dayanırsan o zaman cok memnun kalırsın..Ben igne olaylarından çok sıkılmaya baslamıstım..Ama gercekten %100 işe yarıyor..Kesinlikle iştahı kapatıyor..Eminim sonuna kadar gidersen istedigin kiloya ulaşırsın..Ben 82 kilodan 75 kiloya düşmüştüm 1.5 ayda..Ama dedigim gibi sonra bıraktım..

Gıdebılecegım bı akapunktur merkezı arıyorum ıstanbul avrupa yakasındayım fıyat hakkında yardımcı olurmusunuz bahcelıevler bakırkoy bagcılar buyukcekmece esenyurt fark etmez

Back
X