9Merhaba, Akupunktur a 4 hafta önce başladım. 28.gün kontrole ve iğne değişimi için gittiğimde 28 günce toplamda 7.9 kg verdim.
1. Hafta 3,700
2. Hafta 1,800
3. Hafta 1.100
4. Hafta 1.300 kilo verdim. Çok şükür vermediğim hafta olmadı.
İlk 3 gün normal diet yapıyor gibiydiim açlığı diibine kadar hissettim. İğnelerin vücuda alışma süreciymiş.
Sonrasında tokluk hissi vermeye başladı gerçekten acaba psikolojik mi dedim ama psikolojik olmadığını adet döneminde hiç tatlı krizine girmediğimde anladım hiç tatlı çekmedi cannım. tatlı krizine girip 3-4 tane aynı anda goflet yiyen ben 1 parmak recel bile yemedim tatlı niyetiine sadece akşam ara öğünümde olan meyve ve öğle ara öğünümdeki kayısıdan aldım ve ihtiyaç duymadım tatlıya.
Ümraniyede Ümran polikliniğine Ayten İyigün e gidiyorum. Diğer hastalarla da tanıştım 6 ayda 22 kilo veren hastaları bile var ama önemli olan akılda bitirmek. Zaten akupunturda diyetii destekliyor sadece tokluk hissi vererek. Hiç kilo veremeyen hastalarla da karşılaştım şu gün bozdum bunu yedim bugün bozdum bunu yedim yap boz yapmışlar öle ne yaparsan yap kilo veremezsin.
Zaten tokluk hissi verio ama çekici gelen yiyecekler varya tokta olsan gözü aç oluo inasanın belki ondandır. ( bende bazen dayanamıyorum kendimi firenliyorum yada ortamdan bi süre uzaklaşıyorum)
Ama saolsun eşim çok destek oluyor, ailemde destek oluyor. Aileme gititğimde yiyeceğim yemekler yapıolar ve beni teşvik etmiyorlar.
4 ay düüzenli olarak herhafta gitmeye devam etcem elimden geldiğince sizede seanslarımdan sonra bilgi veriicem. 4 aydan sonra koruma için devam etcem akupunktura bu süreci 1 yıla yayacağım ki yeme alışkanlığım yerine otursun. 26 yıllık yeme alışkanlığı 3 ayda zayıflayınca düzelmez. Çok diyet denedim çok zayıflatıcı ilaç kullandım ( para tuzağına bende düştüm) çok dietisyene gittim ama sürekli aç olan ben hep açtım. Ve bastıramıyordum. son şans olarak denedim ama çok mutluyum :)
gelelim merak ettiğiniz boyum kilomon kaç. olduğu konusuna Boyum 1,76 - Kilom 96.6 kg ile başladım şuan 88.7 kiloyum. Daha 15 kilo daha vermem lazım. Haftada 1küsür versem kilo ayda 5 olsa 4.ayda inş ulaşırım istediğim kiloma.